- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Alaplaptól is függ,hogy hogy szól a Realtek ,mert be is zavarhat a hangba a lap,ha rosszul vannak elhelyezve a részegységei . Egyik ismerősöm Realtek ALC889A-ja ( legújabb cucc mostanában) rosszabbul szól a laptopjában lévő Realtek ALC262-nél ( régi AC97-es kodek) meg a laptopomban lévő Realteknél is. Ezután összemértünk egy Audigy 1-et és a Realtekemet és ugyanúgy szóltak kb. Asztali gépben pedig az Audigy 4 kicsit jobb ezeknél.
A live már túl régi ,szerintem ezért nem ír a Creative normális Vista drivert hozzá.
Egyszer úgyis eljön az idő ,hogy lépni kell XP-ről ,mert már nem lesz hozzá frissítés,driver és megeszik a vírusok... -
PuMbA
titán
SB Live-ot se sok ember használ,egy régi AC97-es Realtek is jobb nála. Nekem megy jól a Realtek a notimban,semmi gond nincs a driverrel. Ősrégi cuuccoktól nem várható el ,hogy menjenek Vistán. Én nem tudok róla ,hogy a Vista szar,de azt elmondom neked,hogy a Vista megjelenésekor a hibák/kékhalálok 60%-a attól volt ,hogy az ATI meg az nVidia képtelen volt kiadni egy normális drivert ( itt a PH!-n is kint volt hírben ,ha jól tudom). Ha valami nem megy az nem a Vista hibája,hanem a driveré,de mint már mondtam nekem minden ugyanúgy megy ,mint XP-n tehát ennek a dolognak már vége.
-
PuMbA
titán
Te elég régen használhattál Vistát. Nekem a laptopomon ( nem egy nagy atom gép,láthatod az aláírásomban) gyorsabb a Vista SP1 ,mint az XP pedig 1 magos a procim. Kinézetet meg átállítottam Classic-ra, Sidebart kivettem, így tök XP kinézete van.... Driverek meg már kiforrottak 2 év alatt,nekem minden ugyanúgy működik ,mint XP alatt és nincs kékhalál meg ilyenek.
-
Core2duo6600
veterán
A cégek szeretik nem szeretik ehhez nem tudok hozzászolni csak annyit
Hogy anyáméknál bevezették egységesen a vistat a dellel karoltve az összes gépet lecserélték laptopokraNa a gond ott van, hogy a vistanak kell egy minimális gép, amin normálisan elfut
ezek a laposok, mindenkinek ugyanaz volt, tehát nincs a fönöknek jobb meg ilyesmi, hanem egységes
Éppenhogy csak megfelelnek.
Pl 1 giga ram ha jol emlékszem
ía cpu sem volt jóindulattal is közepesnek mnevezhető
Ha ilyen körülmények közt használod persze hogy szidodArra hogy az embereknek nincs zsír új lapjuk, ezesetben sokszor nem is tudnak jóizűen játszani, ha gyenge a gép
Az enyém 2 éves és nincs a vistaval semmi bajom a cpu a gyenge szem, minden gyorsabb tőle.
Azt ne jelentsd ki, hogy a vista szar, hiszen sokaknak nincsen baja vele.
Szerintem sokkal jobb mint az xp, és a gépemen gyorsabb is sok esetben.Cégekhez visszatérve arra, hogy az os en kivül nfusson még 3 program tökmindegy milyen OS van
Itthon a cégek sem állnak sokkal jobban mind a magánemberek.
Már nagy szó ha az összes progi legális.Apáméknál is xp van még ennek az az oka, hogy a gépek teljesítménye egyszerűen nem teszi lehetővé.
A legerősebb is egy P4 Pentium D 3.0 Ghz eshiába nagyobb az órajele mint az enyémnak érezhetően lassabb a gép.
Noha a vista azon is elment minden különösebb gond nélkül.Ezért nem csak a Mhz, Ghz számít, hanem hogy milyen modern
Még 1 példa
telepítettem kb 1 éve egy laposat
1.6 os celka volt benne, de uj fajta
Lényegesen gyorsabb volt mint a 2,5 ghz es celka
és mind a 2 egymagos.jól eltértem az eredeti témátol de nem baj
-
Core2duo6600
veterán
És ez nem lesz hivatalos sem
Mért járt el az xp felett az idő?
mert már vagy 7 éves, nem igazán használja rendesen ki a több magos cpukat.
És ami fontosabb, hogy sok drivert már nem fejlesztenek rá.
Ettől a shufnyituningtól valódi dx 10 ed nincsHogy mért njátszanak az emberek az xp -én ?
Régi játékkal játszik, amig ott valóban jobban mennek
Félnek a váltástól, félnek az újtól
Megijednek a vista erőforrásigényétől.
Én tettem fel virtual gépre, ott is gyors, tehát, hogy olyan hude nagy gép kell neki ez nem igaz.
Inkább úgy mondanám, hogy modern korszerű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest