- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Alaplaptól is függ,hogy hogy szól a Realtek ,mert be is zavarhat a hangba a lap,ha rosszul vannak elhelyezve a részegységei . Egyik ismerősöm Realtek ALC889A-ja ( legújabb cucc mostanában) rosszabbul szól a laptopjában lévő Realtek ALC262-nél ( régi AC97-es kodek) meg a laptopomban lévő Realteknél is. Ezután összemértünk egy Audigy 1-et és a Realtekemet és ugyanúgy szóltak kb. Asztali gépben pedig az Audigy 4 kicsit jobb ezeknél.
A live már túl régi ,szerintem ezért nem ír a Creative normális Vista drivert hozzá.
Egyszer úgyis eljön az idő ,hogy lépni kell XP-ről ,mert már nem lesz hozzá frissítés,driver és megeszik a vírusok... -
PuMbA
titán
SB Live-ot se sok ember használ,egy régi AC97-es Realtek is jobb nála. Nekem megy jól a Realtek a notimban,semmi gond nincs a driverrel. Ősrégi cuuccoktól nem várható el ,hogy menjenek Vistán. Én nem tudok róla ,hogy a Vista szar,de azt elmondom neked,hogy a Vista megjelenésekor a hibák/kékhalálok 60%-a attól volt ,hogy az ATI meg az nVidia képtelen volt kiadni egy normális drivert ( itt a PH!-n is kint volt hírben ,ha jól tudom). Ha valami nem megy az nem a Vista hibája,hanem a driveré,de mint már mondtam nekem minden ugyanúgy megy ,mint XP-n tehát ennek a dolognak már vége.
-
PuMbA
titán
Te elég régen használhattál Vistát. Nekem a laptopomon ( nem egy nagy atom gép,láthatod az aláírásomban) gyorsabb a Vista SP1 ,mint az XP pedig 1 magos a procim. Kinézetet meg átállítottam Classic-ra, Sidebart kivettem, így tök XP kinézete van.... Driverek meg már kiforrottak 2 év alatt,nekem minden ugyanúgy működik ,mint XP alatt és nincs kékhalál meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest