Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Hülyeséget ne mondj már az alaplapi integrált karik mind hulladékok hangzásra egy creative karihoz képest. A Livehoz nem is lesz vista driver, de ez nem a vista hanem a creative hibája, hogy lesz*rja a régi kártyáit (ha vista kell vegyé' újat). DirectX 10 nem létezik XPre, ami van az is csak félmegoldás, tákolmány, nem érdemes vesződni vele.
-
Tottika
tag
Ezt ne mond nekem hgoy jobb a Realtek,mint a live
Régebbi lapomon Realtek volt és össze sem lehet hasonlítani a live-al...Persze én digitális kötéssel használom..Na épp itt van a gond pld hogy digitális kötésnél nem jók a driverek és nem jön ki az 5.1,de ez örök téma nézz szét mindenki ezzel küzd..
Végülis van érv a Vista mellett is és ellene is aláírom.Nekem fent van a Vista 1680ban használom gyors is egyedül játékoknál veszem észre,hogy lassabb,pedig sp1van fent.
A drivergyártók azt mondják nem jó a rendszer azért nem tudnak normális drivert írni alá...
Szerintem ez örök téma Vista vs Xp.Persze nekem sincs dual core és egyéb többmagos procim,de az átlagembernek sincs még....
Jol eltértünk a témátol -
Tottika
tag
Régen??
Most is használom Vista-t és minden verziót kipróbáltam,senkinek nem volt még fent az ismerőseimnél,de már nálam ott virított
Na és nemcsak rólam van szó én elvagyok vele...Inkább amiket visszahallok komoly cégektöl.Köpködik rendesen..Nincs kiforrva még.Ilyen alap dolgok hogy sb live-ra nincs pld normális digitális driver,de Realtek-re is mondhatnám ugyanezt.Valamelyik fórumon olvastam egy profi szakember írta...,,A hardware gyártók igyekeznek kijavítani azt a sok hibát amit a Vista rejt"Egyszóval nem a driverek rosszak,hanem maga a rendszer!!Én lezártam a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iqos cigaretta
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest