Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz Rootkiskacsa #1 üzenetére

bár nem pont erről szól a topik, de valszeg ott több embernek lehet tapasztalata, és nehezebben süllyed el: [link]. ezt zárom.

• Rootkiskacsa

tag

Több mint 1 éve vettem egy dimarson dm-r410 tipusú házimozit. Karácsonykor lejárt róla a garancia, persze utánna szinte rögtön tönkre is ment.

A hibajelenség:

Már régebben kezdődött, de mivel egy-két ki-be kapcsolás után elmúlt, és hónapokig nem jelentkezett nemigazán foglalkoztam vele.
    Eleinte a hang elkezdett ''akadozni'' el-el ment, majd teljesen megszünt. Mindez a hárimozi hangszóróin, és a tv-hangszóróin egyaránt, és teljesen mindegy volt hogy dvd-t nézek, vagy rádiót hallgatok vagy erősítőként használtam (aux). Ezek után a tv-n elsötétült a kép. (nem a tv rossz, mert másikkal is próbáltam) Szintén mindegy volt h épp dvd-t nézek vagy csak a szokásos dimarson logó volt a képen. Ezek után kezdte azt csinálni, hogy csak félig, vagy egyáltalán nem adta ki a tálcát, csak a open felirat volt látható a kijelzőjén. Most ott tartok, hogy nemtudom egyáltalán használni, mert se hang, se nem adja ki a tálcát csak nagyonritkán (10-20 gombnyomás után) és a kép is sötét. Fene bánná, ha legalább erősítőnek tudnám használni.
    Először gondoltam h túlmelegedhet, és kiraktam az asztalra h jól szellőzzön, de akkoris rosszalkodott. Gondoltam szoftverhibára is, de nem találtam sehol ehhez a modelhoz való firmware frissítést, tehát nem is lett hozzányúlva. Minden az eredeti állapotban van úgy ahogy vettem.

Kérdésem a következő: Láttatok vagy hallottatok-e már hasonlót, és lehet-e vagy érdemes-e javítani.

Aktív témák