- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri6
csendes tag
Szia!
Bocsi, amit USB sticknek írok az valójában egy Vodafone MiFi router. SIM kártya van benne és wifin szórja a netet, egyszerre max 10 készülékre.
Az én masinám nem tudom milyen márkájú nincs semmi felirat vagy logo rajta. Az eleje ahol a tieteken a Digoo logo és felirat van az enyémen üres. Kis füzetecskét kaptam hozzá ami a beállítás menetét és a szükséges programok neveit tartalmazza. A hátulján lévő reset gomb nem mindég működik, megnyomásakor hangjelzést nem ad. A technikai adatait sem tudom, gondolom a Digooéval azonos.
A Banggod honlapján sikerült megtalálnom a beállítási leírást. Ez alapján az AP módban is megpróbáltam csatlakoztatni (kamera szórja a wifit). Ez addig működik, míg a routeremre át nem akarom "adni" a kamerát.
Gyuri
-
gyuri6
csendes tag
válasz
Andralin #133 üzenetére
Előbb elírtam, nem titkosítottra hanem rejtettre gondoltam. Időközben utánanéztem, hogy hol lehet TP-Link routeren állítani, hogy rejtett legyen vagy ne legyen rejtett az SSID (van pipa vagy nincs pipa a router menüjében a Enable SSID Broadcast előtt). Nálam nincs rejtve.
Gyuri
-
gyuri6
csendes tag
válasz
Andralin #133 üzenetére
Szia! Erre gondoltam, de a routeren nem találtam lehetőséget arra, hogy ezen állítsak (azaz titkosított vagy ne legyen titkosított).
A jelszavas csatlakozást is megszüntettem vagyis nyílt wifi hálózatra is próbáltam csatlakoztatni a kamerát, az üzemmódokat is állítottam (b, g, n) és a hozzájuk tartozó maximális sebességeket is végig állítottam a kamera adatlapjában szereplőknek megfelelően. Sikertelenül.Gyuri
-
gyuri6
csendes tag
Szia! V380-al próbáltam. Mobil Vodafone stickkel probléma nélkül pillanatok alatt sikerül felcsatlakoznia a wifire, viszont TP-Link routerrel nem sikerül. Az előbbi korlátos és nálam van (hordozom) az utóbbi viszont korlátlan és otthon van, ezért szeretném megoldani vele a lakás és a teknősünk figyelését.
Gyuri.
-
gyuri6
csendes tag
Sziasztok!
Én is vásároltam egy ilyen készüléket. Pontos típust nem tudok megadni, az Alindáról vásároltam. A problémám az, hogy Vodafonos mobil Stick wifijére felcsatlakozik, klasszul működik. Viszont a TP-Link routeremre nem csatlakozik. A mobil sticken alig van állítási lehetőség, de ami ott be van állítva ugyanazokat állítottam be a TP-Link routeren is. Az utóbbin viszont rengeteg állítási lehetőség van még. Gondolom, hogy beállítási probléma miatt nem csatlakozik erre. Tudnátok tanácsot adni, hogy mely beállításoknak kellene utána néznem?
Gyuri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest