Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Én ilyen dolgokat próbálnék még ki a TP-LINK-en:
- nem túl bonyolult-e az SSID, ha igen, akkor megváltoztatni egy egyszerű rövid szóra, ami csak ékezet néküli kis betűkből áll
- kipróbálni minden fajta, régebbi, már nem biztonságos titkosítási módokat is egyenként, hátha valamelyikre felcsatlakozik, sorban ezeket:
- WEP
- WPA/TKIP
- WPA2/TKIP
- WPA2/AES- nincs-e valami advanced wifi beállítás elállítva (pl. RTS, DTIM), ha igen, akkor vissza az eredetire
-
Upo
addikt
Nem igazán értem. Mi köze a mobil voda sticknek a wifihez? Az nem wifi hanem mobilnet nem?
Hogy lehet egy mobil stick-el wifire csatlakozni?Milyen kamerád van? M1 vagy M2? Ha M1 akkor a #1-ben van az alkalmazás. Ha M2 mint nekem, akkor pl. a #37-ben írtam.
A lényeg hasonló mind a kettőnél. A routerben be kell állítani jelszót. Az appban a wifi ssid-t és jelszót be kell írni. Nem szabad a telefont lehalkítani, és a kamera mikrofonja közelébe kell tartani. Ezután az app elcsipogja a kamerának a beállításokat, és mennie is kell. Mint a #3-ban leírva.Most nézem ezt a V380-at, most akkor tényleg milyen kamerád van? Ha Digoo akkor olyan appot használj ami hozzá való. Ha nem Digoo, akkor meg nem tudunk segíteni. Nem lehet keverni az appokat, hiába néz ki szinte egyformán, nem biztos hogy ugyanazokat a chipseteket és protokollokat támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest