- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Peethy #41006 üzenetére
hmm en azt hittem a holgyek fizetnek ezert...ingyen nem csodalom, hogy egymast valtjak latva az eredmenyt
amugy kalapos csajszi tenyleg eleg fotogen
kb mennyi ido egy modell fotozasa? (kepszam,ido?) en lovoldoztem a baratnomet amikor a portrekat lottem rola kb 2 oran at, de vegere mar azert nem naon volt kedve mosolyogni
mondjuk valszeg nalad nem is az elbaszott kepek (beallitas vagy kompozicio) miatt kell szelektalni, hanem a modell miatt. -
-
m3ss
veterán
fejteto levagasra megkaptam a valaszom a digitalis fotos konyv 2-ben
persze ettol nekem meg furcsa
-
m3ss
veterán
be ne irja meg vki, hogy szavazott, mert masrol sem szol a forum
nyilvan mindenki szavazott innen.
amugy Peethy nem valaszoltal, kerdeztem vmit keplevagasrol. sot mar multkor is d70-rol faggattalak, lehet elkerulte a figyelmedet. neked mukodik BKT modban a self timer D70-en? vagy csak siman a self timer + lock mod barmilyen uzemmodban? sima self timer mukodik (hacsak nem bracketelt kepet lovok), de ha lock-ba rakom, akkor nem exponal.
amugy errol a 85mm-es kepedrol jut eszembe, vki portrezott 55-200-al? mennyire jo az ilyesmire? 55 kornyeken azert joval jobban fog mosni, mint 18-55-om. vagy ugy egyaltalan, jo uveg? en jokat olvastam rola. akarok venni vmi obit, es nem tudom mi legyen. 55-200-ra gondoltam, az jol kiegeszitene a 18-55-ot. 50mm 1.8 sem lenne rossz, de az meg nem nagyon illik a 18-55 melle. -
m3ss
veterán
válasz
#31757056 #40774 üzenetére
http://fotozz.hu/h.rom
nezegettem ezeket a kepeket, egyik tanulsag, hogy azonnal vennem kell vmi prime lencset. pl 50mm 1.8.
ami iszonyatosan jo a srac kepeiben, az a fenyek hasznalata. vajon ez foleg az utomunkanak koszonheto, vagy jo feny/helyvalasztasnak? ezek a beszurodo pirosas fenyek, nem is ertem honnan jonnek, es hogyan
ez, meg ez vajon sima kulteri kesodelutani fotok, segedfeny nelkul?
vagy ez a foto, hogy? haturol-oldalrol jon a nap, es modell felig arnyekban, felig napon ul? -
m3ss
veterán
válasz
Murderer69 #40684 üzenetére
Murderer erre mit raktal amitol ilyen mosott lett elol-hatul? allat lett.
-
m3ss
veterán
lehet tudni, hogy miket allitottal ehhez az eredmenyhez? esetleg emailben atdobnad az eredeti kepet? ty
-
m3ss
veterán
bigmasterk jo kepek, obi engem is erdekelne. r8 az hdr?
pdave: epic nyaralasi fotok, azt hiszem ezt elmeny lesz majd elovenni par ev mulva. btw ugy latom nekem se artana szervezni vmi utat arrafele. szlovenia / montenegro, ugy latom lenne arrafele mit fotozni.
karima: neked meg nagyon bejonnek a regi, minimalszeru targyfotoid. marha jok a vilagitasok amiket alkalmazol. nezegetve a kepeidet el is kezdtem bogaraszni mindenfele diy studio lightning blogokat. jo lenne portrekkal is bohockodni bent, meg ilyesmivel is amivel te. vajon mivel jarok jobban, ha csinalok ipari lampakbol, softboxot meg minden jot, vagy mi van ha veszek egy marek olcso vakut ebayrol, 5-6e-ert van millio fele. melyik a jobb megoldas vajon?
Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest