- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
válasz
toth_janika #13676 üzenetére
keress temat
-
Cassidey
senior tag
válasz
stefanitsr #13630 üzenetére
ez nagyon jo
-
Cassidey
senior tag
válasz
Szten Márs #13541 üzenetére
nekem ez elvont, gondolkodom, h mit akar kifejezni de nem tudom
azert erdekes
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
válasz
j.bravo #13481 üzenetére
igen, az elso feldolgozasban tetszett, h ilyen fako, de mai szemmel mar nekem sem, lehet kezdek valamit a szinekkel.
a vizen levo szinatmenet az uszkalo levelekkel adta az otletet, h olyan mintha a nyarbol usznanak at az oszbe, szoval nem elkapott pillanat, tobb levelet bedobtam, ez lett az "igazi".
utomunka semmi lenyegi nincs, allvanyt hasznaltam, raw, es aperture-ben allitottam picit a levelsen.es koszi szepen mindenkinek aki irt
-
Cassidey
senior tag
igen, kozepre kompi, de talan megis..
[link]
-
Cassidey
senior tag
válasz
Chapel #13311 üzenetére
a tobbi sem rossz, persze
[OFF]ha elfogadsz egy tanacsot tolem, kicsit sem termeszetfotostolakkor annyit mondanek, h probalj meg ugy komponalni, h legyen egy vilagos targya a kepeknek, amik viszik a szemet, egy osveny, egy lepcsosor, villanyoszlop, barmi ami kiemelkedik es elidozunk a nezegetessel. pl 4. kepen nem igy van, es hiaba szepek a szinek, nem ragadja meg a nezot. az utolsonal kozepre helyeztel egy fat, maga az elkepzeles jo lenne, de maskor inkabb oldalra szerkeszd, esetleg egy erdekesebb faval
a levelekrol keszult kepeken is nagyon szepek a szinek, de ugyaneigy latjuk oket altalaban, ezert keress inkabb erdekesebb nezopontot, jatsz a melysegelesseggel, h kiemelkedjen amit megakarsz mutatni.[/OFF]
-
Cassidey
senior tag
válasz
stefanitsr #13309 üzenetére
csak egy hetvegen voltam sajnos
miert kerded?
-
Cassidey
senior tag
válasz
Chapel #13235 üzenetére
eloszor is, hemaka... nem a markanev miatt, mi alapjan gondolod igy? szerinted ha az alapjan dontenek nem alapbol canont veszek vagy nikont?
nagyon szeretem a k10d-t mint vazat, azonnal kezreallt (pl a 30D egyaltalan nem, de nyilvan megszokhato minden). viszont jovot en speciel canonban es nikonban latok. mar egy eve is aktualisan rebesgettek pentaxra uj obikat, hat en meg mindig nem vagyok elajulva a kinalattol, nem latom a fejleszteseket, az innovaciot, egyszeruen nem latom ertelmet pentaxba tenni a penzem hosszutavon, plusz nem is talalok meg mindent amit szeretnek.. az, h a canonnak pl csak ugy tunik, h nagy az obivalaszteka az szerintem azert hulyeseg, mert ha pl 70-200-at akarsz venni van 4 fele. vegulis eleg lenne 2 is, de igy az anyagi lehetosegeidhez es felhasznalasodhoz tudsz valasztani. canon/nikon hasznaltpiac, szurkeimport hatalmas, csak azt nem tudsz venni amit nem akarsz (nincs ra penzed). masik eleg nagy ok a valtasra, h full frame-re valtok (5D Mark II), es ezt Pentaxban ha akarnam se tudnam, mert nem hogy full frame vaza, de obiparkja sincs.
szoval en azoknak, akiket komolyan foglalkoztat a fotozas es valoszinuleg szeretnenek venni objektiveket, vakukat, kesobbiekben fejlesztenek a felszerelesukon valoszinuleg azoknak canont/nikont ajanlanek, akik kisebb penzuek es orulnek, h sikerul osszeszedni egy duplakites vaz arat azoknak pedig nyugodt szivvel a pentaxot, mert az ar/ertek aranyban remek. (en is ugy vettem a k10d ket obival, h mind1, h pentax, mert ugysem fogok tudni kolteni a fotozasra ekkora osszegeket tulajdonkeppen folyamatosan, mert ahogy Allien is irta, tok mind1 hany obi van, ha egyet se tudok venni,de alakulhat maskepp is az elet, es akkor bizony rendszervaltas van..)
-
Cassidey
senior tag
válasz
Brian_RL #13226 üzenetére
1. kep: nem ertem a vagast. szegenynek egyik oldalon belevagtal a honaljaba, a konyokoket levagtad. szerintem vagy legyen levegosebb a kompozicio, vagy legy bator, es vagd meg sokkal jobban. en amugy ezt a kepet inkabb kukaznam, mert szerintem nem elonyos a lanyrol.
2. kep: maga az elkepzeles nem rossz, de nekem kicsit elviszi a tekintetem a szemerol a csillogo felso es nyaklanc.
osszefogott hajas: ez tetszik a legjobban, ezen aranyos.
sapis: semmitmondo szamomra, ha ezen egy eros ruzst tesztek fel, pirositot, akkor sokkal erdekesebb lesz. gyonyoruen latszik a vaku direkt fenye miatti arnyek mogotte..
zold salas: szinten nem elonyos, vhogy odakerult balra nehany ujj hm. az arca sokkal vilagosabb mint a kilatszo dekoltazsa, ez furan hat.
kolaspoharas fekvo: ez is jo lenne meg. legkozelebb ha ilyet csinaltok, inkabb tegye lazan a kezet a fejere, es a kolaspohar vegulis nem is kell oda, a tekintet viszi a kepet.
kolaspoharas felnezo: nem igazan jo a tekintet, meg gyakorolnia kell
es altalanossagban mindegyikre igaz: lapos a vilagitas, vakuztad a modelled (beepitettel, vagy siman direktben?) igy nem is egyenletes a megvilagitas, csunya arnyekot rajzol a hatterre. nyilvan nem all studio rendelkezesedre, de akkor szerintem a fekete hatteret sem erdemes eroltetni, helyezd el inkabb egy termeszetes, semleges kornyezetbe a modelled, es igyekezz termeszetes fenyt hasznalni, pl egyszinu kanape, leulhet, ledolhet, haloszobaban agy feher lepedokkel, huzatokkal, vagy tolj az ablak kozelebe egy kenyelmes fotelt. ne az ablaknak hattal legyen, hanem kb oldalt, igy szebb megvilagitast fog kapni az arca, es ha muszaj vakuznod, akkor legyen kulso vaku diffuzorral, kb 45 fokos szogben, vagy ha csak beepitett van, akkor csak picit derits vele, de a beepitett vakukra is lehet fenyterelot venni vagy eszkabalni. kerd meg a modelled, h sminkelje ki magat, akar picit erosebben is mint szokta, mert foton egy egyszeru nappali smink szinte "elveszik", aztan szanj idot fotozas utan az utomunkara, simits a boren, elenkits kicsit a szemen, feheritsd ki a fogat, mert az ilyen jellegu kepeken a leheto legjobb formajaban szeretned ot megmutatni, es hadd oruljon o is h milyen szep.
bocsi, h ilyen hosszu voltam
-
Cassidey
senior tag
válasz
Motion_Blur #13199 üzenetére
az otodik tetszik a legjobban, abban van a legtobb fantazias szerintem
-
Cassidey
senior tag
válasz
stefanitsr #13117 üzenetére
nekem is nagyon tetszik, szeretem a portrekat
egy kis utomunka meg jobban feldobna szerintem
-
Cassidey
senior tag
válasz
toth_janika #13054 üzenetére
ugy tudom az obik nem
nekem egyszer kint maradt a kertben az asztalon, es mire kineztem elkezdett esni az eso, es semminek nem lett baja (mondjuk nem ontottek meg dezsabol az teny)menin: nagyon tetszenek a kepek! csak ugy fogtad, es kimentel? hogy nezett ki ennek a szervezese, jegyvasarlas ilyesmi, irnal rola (akar priviben?)
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
válasz
*Ropi* #12946 üzenetére
jobban fogadja az ember a kritikat, ha epito jellegu es tanulhat belole. lehet mas ajanlatot tenni vagasra, szinvilagra, ff-re, beallitasokra, azt tudom hasznositani, ha masodszor is divatbemutatora keveredek. azt, h erdektelen nem igazan. ezzel kapcsolatban nem akarok tobbet irni, ne menjen el rossz iranyba ez a jo topic.
-
Cassidey
senior tag
válasz
stefanitsr #12934 üzenetére
Mikor voltal kint, lathattalak?
Nem tudtam, h lesz ez a show, jo hogy odakeveredtem.
johnjohn: szerintem nem
ps.: megneztem oket egy kis sharpennel a borostanal es szemen es tenyleg jobban neznek ki, de meg mindig nem gondolom oket eletlennek. lehet itt erdektelen egy portre igen, inkabb a bogarak viragok allatok a nyerok ha ide akarok szurni..Chapel: koszi
en inkabb embereket szeretek fotozni
-
Cassidey
senior tag
válasz
Chapel #12831 üzenetére
felek a tulszaturaltsagtol, szoval ahhoz a csuszkahoz nem nagyon nyultam, lehet azert
ilyenek voltak a szinek
gratulalok az uj gepedhez, milyet vettel?
j.bravo: kepzeld, en meg akkora balfasz voltam, h nem vettem polart mielott utaztunk, ott meg eselytelen volt. mi csak nicosiaban voltunk fel napot, amugy csak pihi volt, nem is nagyon fotoztam
-
Cassidey
senior tag
megvolt a nyaralas nekem is
-
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
igen, lehet, vagy photoshop
a masodik lehet kicsit tenyleg szuk (szeretek vagni
), a nenivel kapcsolatban viszont nem ertek egyet
, szerintem hozzatesz a kephez a ruhaja es ahogy ott ul. a holgyon nem latom a veszedelmes akcioba vezetest, de lehet csak mert en lattam a szituaciot
a lovas korul csak felesleges reszek voltak (pl kozonseg egy resze), a kompozicio nem igazan valtozott. koszi, h irtal!
Chapel: koszi
-
Cassidey
senior tag
Ezt a kepet tegnap keszitettem, es nagyon tetszene, viszont zavar a kek folt a hatterben, es nem boldogulok vele sehogysem.
Ki tudna nekem vki szedni azt a foltot, vagy atalakitani mas szinne v barmi szep?
Eredeti meretben: [link]
-
Cassidey
senior tag
amugy erdekelnek a velemenyek, azert teszem be, h tanuljak beloluk azert reklamaltam a velemenyezest
az mas kerdes, h vagasban ennel a kepnel mar nem igazan tudok tovabb menni, viszont a legkozelebbi fotozasnal lehet eszembe jut amit itt vki irt es jobb kep szuletik..
es volt mar olyan, h a negativ velemenyek miatt kiabrandultam egy kepbol ami addig tetszett, mert meglattam benne a hibakat, de ebbol nem abrandulok ki ugy tunik -
Cassidey
senior tag
na jo beteszem megegyszer hatha nem annyira rossz, h senki ne reagaljon
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
válasz
philoxenia #11615 üzenetére
te ragugliztal a soromre?
-
Cassidey
senior tag
Nalatok is meleg van?
[link] -
Cassidey
senior tag
válasz
Motion_Blur #11557 üzenetére
Miskolc plaza
van meg de ez lett a legerosebb sztem
-
Cassidey
senior tag
tegnapi
-
Cassidey
senior tag
egy uj portre
-
Cassidey
senior tag
kacsakkal talalkoztunk ma, ez lett a kedvencem
lehet kesobb teszek meg tobbet mert van meg nehany ami jol sikerult sztem -
Cassidey
senior tag
válasz
philoxenia #11408 üzenetére
a hatso ules eszedbe se jutott?
es csak ennyi jutott eszedbe?
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest