- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Paarthurnax #25131 üzenetére
Baromi jók!
Gratula, másrészről szerencsés vagy, h ott eljutottál oda.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
E-scapegoat
tag
Sziasztok! Rég jártam erre, gondoltam dobok egy-két képet, remélem tetszeni fog.
Bocs a nagy thumbnail-ért, nem gondoltam hogy ekkora lesz.
[ Szerkesztve ]
"Just freedom is only a hallucination / That waits at the edge of the distant horizon / And we are all strangers in global illusion / Wanting and needing impossible heaven"
-
törölt tag
válasz E-scapegoat #25153 üzenetére
Az első az nagyon jó lett! A másodikon nekem csak a kép alja nem tetszik, valahogy a vonalak nem akarnak rendesen kifutni a képből.
-
kricsi81
senior tag
-
sztyui2
őstag
Köszönöm mindenkinek a véleményeket!
Ricsi:Igazából tényleg a bokeh a kép lényege. Ha meglátom a karácsonyi izzókat és ott a kezemben a gép az 50-essel, akkor egyszerűen nem bírom ki, hogy ne csináljak szép bokeh-s képeket Namost ez önmagában nem sokat érne, mert mindenki tud élesség nélküli képet csinálni bármikor, ezért minél hamarabb keresni kell valami hamis témát, amit betehetek az 50-es közelpontjába, és lefotózhatom. Legyen az egy gyertya, egy dísz, vagy akármi, a lényeg, hogy mögötte ott legyenek a szép karácsonyi izzók, amik szolgáltatják nekünk a szép bokeh-t -
törölt tag
Szerintem meg ez a nem gyenge bokeh Nem az én fotóm: [link]
-
sztyui2
őstag
-
máyköl
veterán
Én is próbáltam egy kis karácsonyi hangulatot teremteni, ezért a karácsonyi égőkből próbáltam valamit kihozni: [link]
-
kricsi81
senior tag
a 70-300-zal lehet hogy énis kipróbálom holnap ezt a bokeh játékot
kovacsrichard.hu
-
törölt tag
ITcafé hír, én nem vettem észre 2 napig [link]
-
Dorian
félisten
Első képeim egyike az új gépemmel. Most kezdeném tanulgatni a fotózást, kíváncsi lennék az építő kritikákra.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
válasz Dorian #25179 üzenetére
Irigy vagyok, mert én is ilyen gépet akartam először, csak nem bírtam kivárni ameddig emberi áron lett volna. Én úgy látom elsőre, hogy a minőséggel, és az élességgel nincs gond, látszik, hogy foglalkoztál is a képeddel, átméretezted, vágtad, törekedtél pár alapszabályra, szóval jó lesz ez!
-
kricsi81
senior tag
válasz #31757056 #25180 üzenetére
Szerintem jobban döntöttél, hogy inkább Nikon rendszert választottál
Belépőkategóriában a gépek szinte ugyanolyanok (tudásban), ezért ilyenkor inkább a gyártó objektíveit, vakuit, profibb vázait kell megnézni... és ebben talán jobb a Nikon (persze a Pentax sem rossz...)kovacsrichard.hu
-
Magnum_
nagyúr
voltunk ma a Mecsekben... kivittem minden obit, de teljesen átfagytunk, igy pár portré született (igaz, majd 100expot tekertem a vázba, a többi obi fel se került)
-10 fok és ragyogó napsütés, szeretném, ha véleményeznétek ezt a pár fotót! köszi!!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] ez csak kesztyűhúzás közben pillanat, de szerintem aranyos lett.ja igen, sok témám nem nagyon van
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
runner 125
nagyúr
válasz #31757056 #25177 üzenetére
A 102 gigabájtnyi anyag konvertálását egy 48 gigabájtos memóriával rendelkező, 16 processzoros számítógép 94 óra alatt végezte el.
Nem semmi, nem döntjük meg?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz runner 125 #25187 üzenetére
Megpróbálhatjuk, a mi gépeink röpke pár hónap alatt végeznének is talán a számolással
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Magnum_ #25190 üzenetére
Az első nekem is tetszik, de gyanús, hogy félresiklott az élesség. A második sem rossz, és ott már élesnek látom a fejet, a harmadik pedig szintén klassz kép lett. A negyedik bár energikus, nekem mégsem tetszik annyira, ez az egész alakos vágás nem az én ízlésemnek való, de ez csak én vagyok., Az ötödiken meg durcásnak tűnik az arckifejezés
Ja igen és aranyos a lány[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Szten Márs #25191 üzenetére
köszönöm szépen. a rallys svenkes képet azért tettem be, hogy ne legyen mind-mind ugyanaz. az 5. nekem tetszik, olyan-ahogy irtad- elkaptam a durcás pillanatot,hogy menjünk már
a 4.et hogyan vágnád? diretk egész alakos,bár nekem sem az a szivem csücske, de ha nagyon végném,elvesztené a jellegét, nem?
I humbly and respectfully decline™
-
Exfury
tag
válasz runner 125 #25189 üzenetére
Van lehetőség megdönteni Tudok egy servert amivel lehetne
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Magnum_ #25192 üzenetére
Nem igazán vágnám. Ez a kép így kerek, ilyennek született meg az expó pillanatában, utólagos vagdosással szerintem nem jobb, hanem roszabb eredményt érnénk el. Érdekes módon a legjobb képeim mindig vágatlanok, teljes képkockások. Persze, némi vágás sokszor jól tud jönni, de ha át kell komponálni a képet utólag, abból már sok jó nem szokott születni. Amúgy nem rossz kép így sem, csupán az előzőek jobban tetszettek. Mint emlékkép, lehet ez még értékesebb is
-
őstag
-
törölt tag
Én meg tegnap egy kicsit pipa voltam, mert nem jöttek össze a dolgok. Egyszerűen képtelen voltam lenyugodni, végül úgy döntöttem, hogy fotózással vezetem le a dühöt, és megörökítem az érzelmeket az arcomon. Nem tudom mennyire sikerült, ti szoktatok ilyesmit, vagy ez béna próbálkozás? Én még soha nem csináltam, viszont lenyugodtam tőle
[link]
Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest