- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Karima
őstag
válasz radi8tor #38999 üzenetére
Gyakorlatilag nálam most az volt az értelme, hogy azt tudtam, hogy 30másodperces képeket kell csinálnom (mivel ugye ezt lehet beállítani leghosszabb záridőnek sorozatfelvételnél (is)), illetve a legtágabb rekeszt akartam/kellett alkalmaznom, hogy minél több fény jöjjön be a lehető legkisebb iso érték mellett. Tehát a 30mp és az f3.5 adott volt, már csak ehhez kellett beállítanom a megfelelő iso-t. 400-on sötét volt, 640en meg már világos, ezért esett a választásom az 500as értékre.
-
forceberg
veterán
válasz Chapel #38970 üzenetére
All sizesben nézve még így 800 pixeles méretben is életlen a lepke feje, a szúnyogé már jobb, de még az is lehetne élesebb. Amúgy valóban jó képek. Lehet, hogy a flickr nyúl bele, de az inkább túlélesíteni szokott. Múltkor volt egy barna lepkés képed, na azon minden okés volt.
Az utóbb feltöltött valóban a legjobb, de szerintem jobb lenne, ha látszanának a fején a szőrök. Nem egyszerű, ritkán jön össze...
Én is teszek egyet(ez se tökéletes), na csak a p...-m járjon!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Chapel
addikt
válasz forceberg #39005 üzenetére
Majd otthon csinálok még egy verziót, kíváncsi vok az nyerő lesz e neked, hiszen tudom h Neked, nem csak a p...-d jár
sajnos ez a rohadt szél nem igazán barátja chapel-nek és macrozásnak, de ezek a képek most nagy kedvenceim, lehet a dof, vagy a szép háttér miatt
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Sada88
aktív tag
válasz radi8tor #38996 üzenetére
belépő szintű a vázad azért ott vannak csak alap iso értékek , canonnál XXD szint és tőle fölfelé már steppelt iso van , XXXDknél meg alapba csak az alap értékek ,de pl 350D hackelhető meg 400D is .
de steppelhető iso nagyon is megéri[ Szerkesztve ]
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Sada88
aktív tag
válasz radi8tor #39008 üzenetére
: majd belejössz , iso step muszáj ha finoman akarsz állítgatni . bár a RAW formátumnál azért +-1fé belefér utómunkába is .
milyen géped van ? mert érdemes rá nézni hackelt firmet ha létezik rá
de ,hogy ne csak beszéljek , voltam esküvőt fotózni .
hát nem egy nyugodt meló a 40 fok meg csak ráadás volt : ) riport jelleg , csak pár beállított kép.
ja meg ez off de , hogy ne unatkozzatok cimborám vett egy 600D-t és kicsit játszottunk vele videózás téren ... hát iso 800on már elég elég zajos ... viszonyításként 7Dbe állítólag ugyanaz a lapka de iso 1600on alap videó zajszűréssel bőven szép a kép , szóval furcsa...
Jelzem előre ez már nagyon művészi lett . [link]www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
L4mie
veterán
Gyors kérdés:
a www.flickr.com ennyivel jobb mint a picassa?mondjuk én picassara töltögetem a próbálkozásaimat, de többször előfordul, hogy nem lehet zoomolni egy-egy képre, ez például panorámaképeknél elég bosszantó, mivel aki esetleg megnézné csak egy csíkot lát belőle vagy én szúrok el valamit?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
cOxeR
Ármester
Szerintem ezt így nem lehetne kijelenteni. Én flickr-t használok, de ott is vannak korlátozások. Mindegyiknél be van korlátozva pl. a feltöltött kép max. felbontása, és a feltölthető képek "mennyisége". Flickr esetén van pro account, ami javít ezen a helyzeten, picassánál ilyenről én nem tudok, azt majd talán valaki más.
-
Sada88
aktív tag
válasz Sir Riccio #39023 üzenetére
tetszenek meg ,hogy írtál hozzá sztorit az főleg lehet én is rettyintek valamit az enyémekhez.
bár a "keretekkel" nem vagyok kibékülve de ez ízlés dolga.
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
cOxeR
Ármester
válasz Sir Riccio #39023 üzenetére
Nekem tetszenek, van egy kettő, ami nem ad vissza hangulatot, de a többsége jól sikerült, szerintem egy picivel többet kellett volna utómunkára szánnod retusálni kellene pár képet.
Nekem a keretekkel semmi bajom. -
pisti
őstag
Ez a kép nem is akar az lenni amit te kérsz úgymond.
Tájkép ami egy részletet emel ki, ami épp látványos volt a tájban. Nagy látószögű képbe is bele lehet talán komponálni a részletet, hogy szép legyen a végeredmény, de az egy más kép, más fajta.Engem inkább a jobb felsőben az egész pici ég darab zavar és nem is hogy kiégett, mert úgy is lehetne jó akár, de vagy legyen rendesen a képbe komponálva, vagy egyáltalán ne, szerintem. Meg még kéne valami a képbe, kicsit üresnek érződik. Több domboldal ív, vagy az előtérbe valami épület, vagy egyéb téma.
Szépnek tényleg szép, kellemes látvány egyébként.Sok szép került fel mostanában, gratulálok hozzájuk a készítőknek, sajna nincs időm mindre írni valamit most.
-
cOxeR
Ármester
(#39031) Karima igy szokott ez lenni....
(#39032) pisti Igazat adok abban, hogy ez egy részlet kiragadása, nem is panorámaképre gondoltam, viszont ugyanaz az érzetem, mint amit Te is írsz, hogy valami kell a képre, nekem plusz tér, vagy bármi egyéb ami megadja a löketet... -
agent_k
őstag
Sziasztok!
Egy képet mutatnék nektek, aztán ha tetszik akkor mutatok még. Ha nem eléggé illik a topichoz, szóljatok
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz agent_k #39036 üzenetére
Szerintem kompakt gephez kepest nagyon is jo, bar ahogy elottem mondtak sok a kiegett resz a varosfenyeken, de kompakt leven nehez megoldani a rekeszelest, hogy szep csillag alakuak es egyenletesek legyenek a lampafenyek. A szinvilag is kisse atlagos, lehetne szaturaltabb a felso termeszetes resz, illetve kevesebb ez a kommersz sarga a varosi reszen.
-
agent_k
őstag
köszönöm a válaszokat!
Az imageshack kicsinyítette le, mert véletlenül kiválasztottam. Valóban kompakt gépről van szó. Egy Canon A570is készítette a képet. A záridőre, rekeszre nem volt sok lehetőségem, próbálgattam hogy legyen és ez lett belőle. Mostanában kezdtem e felé érdeklődni. A filmes gép után nehéz átszoknom. -
L4mie
veterán
na srácok most volt villámparádé valakinek sikerült jót lőnie? nekem antivillám mezőm volt, pedig 4 ablakból 4 irányba próbáltam befogni néhányat.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest