Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Gabonetta
üzenetére
hát, nálam rossz jelszóra hivatkozott, de akkor is amikor frissibe' változtattam meg az elfelejtett jelszó linkre kattintva.
Mondta a cseten a supportos hogy 5 sikertelen belépési kísérlet után letilt, de szerintem nekem már az elsőt se engedte. Mondjuk külön erre vonatkozó instrukcióig nem inkognitó ablakban próbáltam - de ha ez megakasztja a dolgot, és pár percről pár órára növeli a szükséges ügyintézési időt, azt hirtelen nem tudom, hogy biztonsági szükségszerűség, bénaság, vagy a júzer szívatása.
Mindez Ubuntu Mate és Firefox alatt, ha számít.
Ha nem, akkor lehet hogy megérni kiírni hogy kedvesjúzer, ebben és ebben az esetben légy kedves inkongnitó módban próbálkozni, vagy sütiket törölni.Mindemellett hajlandó vagyok elfogadni hogy sz.r napom volt, a szokottnál hülyébb voltam és júzer errorok egymásra halmozása volt a gyökérok - örülök hogy egy időre túl vagyok rajta.
szerk.: Vákicsit, elvileg most, hogy MS Authenticatorral végre minden zsír, elvileg működnie kellene az emailes kódos megoldásnak is, B tervnek? Merjem kipróbálni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest