Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Gabonetta
üzenetére
hát, nálam rossz jelszóra hivatkozott, de akkor is amikor frissibe' változtattam meg az elfelejtett jelszó linkre kattintva.
Mondta a cseten a supportos hogy 5 sikertelen belépési kísérlet után letilt, de szerintem nekem már az elsőt se engedte. Mondjuk külön erre vonatkozó instrukcióig nem inkognitó ablakban próbáltam - de ha ez megakasztja a dolgot, és pár percről pár órára növeli a szükséges ügyintézési időt, azt hirtelen nem tudom, hogy biztonsági szükségszerűség, bénaság, vagy a júzer szívatása.
Mindez Ubuntu Mate és Firefox alatt, ha számít.
Ha nem, akkor lehet hogy megérni kiírni hogy kedvesjúzer, ebben és ebben az esetben légy kedves inkongnitó módban próbálkozni, vagy sütiket törölni.Mindemellett hajlandó vagyok elfogadni hogy sz.r napom volt, a szokottnál hülyébb voltam és júzer errorok egymásra halmozása volt a gyökérok - örülök hogy egy időre túl vagyok rajta.
szerk.: Vákicsit, elvileg most, hogy MS Authenticatorral végre minden zsír, elvileg működnie kellene az emailes kódos megoldásnak is, B tervnek? Merjem kipróbálni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- DOOM - The Dark Ages
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Raspberry Pi
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest