Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy az alkotmányjogászoknak nincs valami felügyeleti szerve? Amelyik mittomén hatástanulmányokat végez, hogy egy-egy full ostobaságnak tűnő rendelet, törvény, törvényi erejű rendelet mennyire jó vagy rossz vagy mennyire kéne a hiányosságait kiküszöbölni stb.. vagy hogy mennyire humánus vagy etikus. (vagy ha már hatályos, akkor mennyi ember szív miatta)
Mert attól még, hogy valami törvény és ezáltal úgy mond kötelezettséget ró az állampolgárokra, még nem feltétlenül igazságos és/vagy emberbaráti. -
-
Cs1csó
titán
Augsztus végén csináltattam a helyi kormányablakban személyi igazolványt és nekem megfelelő volt az ottani átvétel mert közel van. Megadtam telefonszámot, emailt hogy amint megérkezik értesíteni tudjanak: kb. 3 hét után elmentem mert nem jött még semmi, hogy megkérdezzem "mizu?!" erre: "á már rég itt van!"
De hogy miért nem értesítettek afelett elsiklott az ügyintéző. Mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HP 65W töltő eladó
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest