- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
MaCS_70 #1022 üzenetére
"Csakhogy a rendszer az Ügyfélkapu+-t már a DÁP-ra hivatkozva nem engedi." - Ott valami más gond lesz, működnie kell az Ügyfélkapu+-nak a DÁP mellett.
szerk.: Látom, már kaptál válaszokat. Ez sajnos user error, egyáltalán nem rendszerszintű probléma (még akkor is, ha sokan nem értik a működését és ezért szidják). Töröljétek a kétfaktoros hitelesítést a törlőkóddal Ha nincs meg a törlőkód, a kormányablakban odaadják a feleségednek. Törlés után újra be kell állítani a kétlépcsős hitelesítést. Ilyen esetek miatt érdemes az e-mailest is. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
MaCS_70 #1022 üzenetére
Igaz, nem pont emiatt, hanem biztonsági okokból (legyen egy másik Apple-eszközöm is a biztonsági kód fogadásához), de nekem már sok éve van egy másodlagos telefonom, ami messze nem az aktuális csúcs, de alkalmas napi használatra (a DÁP miatt is nyugodt vagyok, meg a banki app miatt is). Pici forintokba került egy iPhone SE (2020), nem is makulátlan a külseje, de ez nem volt szempont. Hanem hogy működjön.
Nektek is azt tudom tanácsolni jó szívvel, hogy nézzétek meg, melyik az a még használható (gondolom, Android) telefon, amit elfogad a DÁP (minimális rendszerigény), nem drága, de ilyenkor ki tud segíteni.
Átmenetileg is vehetsz egy ennek megfelelő kütyüt, amit tovább tudsz adni, ha nem akarod megtartani. Ennél jobbat valószínűleg nem tudunk kitalálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest