Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
"két különböző dologról van szó"
Nem igazán ezt írtam.Ezt írtam:
"Tehát az egyik DÁP szolgáltatás alatt a digitális dokumentumot engedi elkészíteni, a másik DÁP szolgáltatás alatt a másikat meg nem.
Az egyiken a DÁP aláírás van, a másikon meg az enyém lenne. Biztonsági szinten sem látok nagy különbséget köztük."Tehát én kettő DÁP-on belüli szolgáltatásról beszéltem, ami a digitális aláírást tekintve nem két különböző dolog, mert mindkettőben azonos, hogy digitális aláírás kerül a dokumentumokra.
Azt mondod, hogy az Android 10 alatt indított DÁP digitális aláírással ellátott dokumentumok nem eléggé hitelesek, biztonságosak, vagy nem annyira, mint a személy által aláírt digitális dokumentum

Meglepődnék, ha bárki ezt merné állítani, mert akkor az, a "Magyar Állam" megbízottjának, a DÁP appon keresztül végzett, megfelelő, biztonságos hitelesítését kérdőjelezné meg.Lehet ezt csűrni, csavarni, de nem tartom valószínűnek azt, hogy a DÁP által digitálisan aláírt dokumentum relevánsabban kisebb biztonsági szintű, mint a személy által készített digitális aláírás.

Meg akkor, a Netlock digitális aláírásai nem "elég" biztonságosak, mert Android 7-es készülékeken is "engedik" létrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest