Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
repvez
addikt
ezt nem értem amugy az egészben, hogy a kormányablakot és az egészségablak alkalmazást minek csinálták meg, ha most az eddigi bejelentkezéssel kb kinyirják öket.
Meg akkor már miért kell 3 aslkalmazást használni miért nem tudják egybe összetenni?
az első kettöre is ellocsoltak egy halom pénzt de még a rendszer nem is mukodik igazán vagy nem jo semmire mert csak az adatokat lehet megnézeketni, de ,hogy javitana az amugy siralmas eü helyzetén arra nem jo.Mert oké meg tudom nézni, hogy milyen receptek vannak a felhobe, de az is kb felesleges, mert gondolom azért megy az ember orvoshhoz, hogy megirják neki és utána ki is váltja, tehát nem nézegetem ,meg nem fél év mulva akarom kiváltani amikor már elfelejtettem, hoyg mit is irt fel a doki.
Amugy nekem is volt ilyen bejegyzésem, hogy debreceni orvos vizsgálata szerepelt a nevemnél, közelébe nem jártam azon az országrésznek, nem hogy orvosnál.
A szuleim probálkoznak folyamatosan idöpontot kérni de legtöbbször azt válaszolják, hogy még nem nyitották meg a regisztráciot ,vayg, hogy csak napi egy beteget fogadnak és hivja öket többször hátha üresedik hely vagy majd megnyitják a regisztráciot. ezt appon keresztül nem lehetne beállitani, hogy x ember szeretne kérniidopontos valahogy utemezzék be vagy át, hogy bekerüljön? vagy ,hogy tudja, hogy mikor lehet valamire időpontot foglalni?
Aktív témák
- Mazda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest