- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
joghurt
addikt
válasz
tordaitibi #105 üzenetére
Amíg az őket hatalmon tartó szavazóbázis elsősorban a nyugger és a (mély)szegénységben élő falusi, addig biztos lehetsz benne, hogy nem fognak pont ezekkel a csoportokkal kitolni.
-
válasz
tordaitibi #105 üzenetére
Feketemunka. Rengeteg ember van így, akkor is, ha nem hajléktalan.
-
válasz
tordaitibi #70 üzenetére
@repvez : A többi alkalmazászt szerintem nem nyírják ki, hát gondolom ez is fog működni hitelesítésszolgáltatóként.
Amúgy összedobtam Ügyfélkapu+ -t, semmi extra, csak kellett egy gugli autentikátor - sajnos Google fiókom úgyis van, ez a legkevésbé fájdalmas. Ez ennek a hozzászólásnak a szerkesztési ideje alatt lement...
-
válasz
tordaitibi #70 üzenetére
Engem többször is operáltak -- vélhetően álmomban besettenkedve, mivel nem emlékszem egyik esetre sem...
MaCS
-
válasz
tordaitibi #75 üzenetére
Az MVM egészen botrányos. A múlt hétig három személy voltam náluk (két mérőhelyre...). Végre sikerült egyesíteniük önmagammal, de az egyik énemet nem tudják elektronikus számlázásra átállítani, úgyhogy a papíron megküldött villanyszámlát a banknál bepötyögve kellett átutalással kifizetnem.
De az sem gyenge, hogy a még három évig érvényes személyi igazolványomat azért kellett lecserélnem, mert a tanúsítvány szolgáltatója cserélődött, és az újszolgáltató tanúsítványát a meglevő igazolvány nem tudja fogadni...
MaCS
Aktív témák
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest