Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mobil flották
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
nanotek911
üzenetére
azt kifogásolom, hogy az állam bele akar terelni az okosretardizmusba ahelyett, hogy a hagyományos, normális számítógépes megoldásokat akárcsak paritáson kezelné.
De nemcsak az állam csinálja ezt. Pár éve a Telekom ügyfele voltam, prepaid mobilelőfizetés. Csomó szolgáltatást kizárólag mobilappban lehetett megrendelni. Akkor még működött Android emulátorban, szóval ez nem volt akadály.
Vagy pl. Gránit banknál a sima webes netbankban egyáltalán nem lehet kártyával kapcsolatos dolgokat se megnézni, se beállítani. A Gránit appja már nem működik emulátorban, legalábbis abban, amit eddig használtam.Nekem is érthetetlen, hogy miért kellett kivezetni az állítólag szuperbiztonságos eszemélyivel történő kártyaolvasós belépést. Az volt a hivatalos duma, hogy kevesen használták. Aha értem, tehát akkor egy biztonságosnak mondott opciót elveszünk, nehogy már a továbbiakban bármire is használhasd a kártyaolvasót és az eszemélyin beállított PIN kódot.

Csodálkozom, hogy az eszemélyi honlapján ugyanúgy ott vannak az eszemélyi funkciói, letölthető a program, amivel úgy mond aktiválhatod is, de egy büdös kukk nincs arról, hogy a továbbiakban mi lesz ezeknek a sorsa.

-
cinemazealot
addikt
válasz
nanotek911
üzenetére
"Ez nem jó ötlet – ahogyan bármilyen másik "pure webes" megoldást használni se az."
Nagyon nem értünk egyet, az indokaidat pedig (elvész a süti, törlődnek az előzmények, megfertőződik a böngésződ... jelentsen ez bármit is) erőltetettnek érzem. A dedikált alkalmazás (beállításai) éppúgy törlődhet(nek), mint a sütik/előzmények, az okostelefonodat lenyelheti egy zsiráf vagy ráülhet egy víziló, a PC-dre rázuhanhat egy óceánjáró vagy update-elheti a CrowdStrike (csak hogy valami aktuális veszélyforrást is említsek)... millió és egy ellenérvet fel lehet hozni a telepített dedikált alkalmazás ellen is, a végén úgyis egy valaki lesz felelősségre vonható: a júzer, aki nem figyelt oda vagy csak egyetlen hitelesítő alkalmazást használt.
A webalkalmazás a szolgáltatóba vetett bizalomra épül, pont úgy, ahogy az Ügyfélkapu. Amihez tényleg bármilyen eszközzel, bárhol és bármikor hozzáférhetsz, még akkor is ha a főeszközöd teljesen megsemmisült.
Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest