Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
nanotek911
üzenetére
azt kifogásolom, hogy az állam bele akar terelni az okosretardizmusba ahelyett, hogy a hagyományos, normális számítógépes megoldásokat akárcsak paritáson kezelné.
De nemcsak az állam csinálja ezt. Pár éve a Telekom ügyfele voltam, prepaid mobilelőfizetés. Csomó szolgáltatást kizárólag mobilappban lehetett megrendelni. Akkor még működött Android emulátorban, szóval ez nem volt akadály.
Vagy pl. Gránit banknál a sima webes netbankban egyáltalán nem lehet kártyával kapcsolatos dolgokat se megnézni, se beállítani. A Gránit appja már nem működik emulátorban, legalábbis abban, amit eddig használtam.Nekem is érthetetlen, hogy miért kellett kivezetni az állítólag szuperbiztonságos eszemélyivel történő kártyaolvasós belépést. Az volt a hivatalos duma, hogy kevesen használták. Aha értem, tehát akkor egy biztonságosnak mondott opciót elveszünk, nehogy már a továbbiakban bármire is használhasd a kártyaolvasót és az eszemélyin beállított PIN kódot.

Csodálkozom, hogy az eszemélyi honlapján ugyanúgy ott vannak az eszemélyi funkciói, letölthető a program, amivel úgy mond aktiválhatod is, de egy büdös kukk nincs arról, hogy a továbbiakban mi lesz ezeknek a sorsa.

Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest