Hirdetés

Aktív témák

• cocka

veterán

válasz nanotek911 #731 üzenetére

azt kifogásolom, hogy az állam bele akar terelni az okosretardizmusba ahelyett, hogy a hagyományos, normális számítógépes megoldásokat akárcsak paritáson kezelné.

De nemcsak az állam csinálja ezt. Pár éve a Telekom ügyfele voltam, prepaid mobilelőfizetés. Csomó szolgáltatást kizárólag mobilappban lehetett megrendelni. Akkor még működött Android emulátorban, szóval ez nem volt akadály.
    Vagy pl. Gránit banknál a sima webes netbankban egyáltalán nem lehet kártyával kapcsolatos dolgokat se megnézni, se beállítani. A Gránit appja már nem működik emulátorban, legalábbis abban, amit eddig használtam.

Nekem is érthetetlen, hogy miért kellett kivezetni az állítólag szuperbiztonságos eszemélyivel történő kártyaolvasós belépést. Az volt a hivatalos duma, hogy kevesen használták. Aha értem, tehát akkor egy biztonságosnak mondott opciót elveszünk, nehogy már a továbbiakban bármire is használhasd a kártyaolvasót és az eszemélyin beállított PIN kódot. :W

Csodálkozom, hogy az eszemélyi honlapján ugyanúgy ott vannak az eszemélyi funkciói, letölthető a program, amivel úgy mond aktiválhatod is, de egy büdös kukk nincs arról, hogy a továbbiakban mi lesz ezeknek a sorsa. :U

Aktív témák