- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Meglátjuk!

Nekem konkrétan volt olyan ügyem, amelyben a bíróság utasította vissza az elektronikus aláírással hitelesített dokumentumot. Fű alatt besunnyogtam az ügy intézőjéhez, és jeleztem neki, hogy törvény írja elő azt, hogy ezt bizony el kell fogadnia, és a hiánypótló végzése jogszabályellenes. A válasz: ő erről nem tud, de ha így van, akkor fellebbezzek, és megnyerem -- de sokkal jobban járok, ha benyújtom kézzel aláírtan, ő úgysem tudja ellenőrizni, hogy miről szkenneltem, és akkor még aznap kiadja rá az elfogadó végzést.
De konkrétan a múlt héten is ment egy kis bíróság előtti balhé, amelyben a választási törvényre hivatkozva (amely felülvizsgálatra valamiért minősített aláírást ír elő
) hivatkoznak egy AVDH-s irat orvosolhatatlan hibájára.És ilyenkor nagyon erősen sejlik fel előttem az az 1997-es kalandom, amelyben bírókat és közjegyzőket próbáltam felvilágosítani az elektronikus aláírás jövőbeli érkezéséről és működéséről. Hát, nem voltam éppen népszerű... Volt, ahol a jogi szakma árulójának neveztek!
De abban szinte mindenhol egyetértettek, hogy az irat az mindig papírra fog íródni, és a saját kezű aláírás az egyetlen hiteles és jogilag korrekt és szép megoldás.MaCS
-
nyunyu
félisten
következő aláírást mindenki elfogadja.
Azt nem reklámozták, hogy pl. a bankoknak kötelező lesz a saját pénzükön implementálni tóni találmányát a saját digitális folyamataikba, pedig pár éve nagyjából mindegyik kiépített valami elektronikus aláírásos megoldást az online számlanyitásra. (Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel nyújtásának konkrétan törvényi feltétele volt.)
Nyilván ennek kivitelezésére megint csak tóni haveri köre lesz törvényileg alkalmas, ahogy a bankok kötelező biztonsági auditjainál, vagy a szakszolgálatoknak kiépített hátsó kapuk nyitásánál is láttuk.
Szóval N+1-edik jogcím arra, hogy a NER folyamatosan sápolhassa a bankokat, aminek az ára nyilván meg fog jelenni a banki költségekben is.
Aktív témák
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest