Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Aktív témák
-
Meglátjuk!

Nekem konkrétan volt olyan ügyem, amelyben a bíróság utasította vissza az elektronikus aláírással hitelesített dokumentumot. Fű alatt besunnyogtam az ügy intézőjéhez, és jeleztem neki, hogy törvény írja elő azt, hogy ezt bizony el kell fogadnia, és a hiánypótló végzése jogszabályellenes. A válasz: ő erről nem tud, de ha így van, akkor fellebbezzek, és megnyerem -- de sokkal jobban járok, ha benyújtom kézzel aláírtan, ő úgysem tudja ellenőrizni, hogy miről szkenneltem, és akkor még aznap kiadja rá az elfogadó végzést.
De konkrétan a múlt héten is ment egy kis bíróság előtti balhé, amelyben a választási törvényre hivatkozva (amely felülvizsgálatra valamiért minősített aláírást ír elő
) hivatkoznak egy AVDH-s irat orvosolhatatlan hibájára.És ilyenkor nagyon erősen sejlik fel előttem az az 1997-es kalandom, amelyben bírókat és közjegyzőket próbáltam felvilágosítani az elektronikus aláírás jövőbeli érkezéséről és működéséről. Hát, nem voltam éppen népszerű... Volt, ahol a jogi szakma árulójának neveztek!
De abban szinte mindenhol egyetértettek, hogy az irat az mindig papírra fog íródni, és a saját kezű aláírás az egyetlen hiteles és jogilag korrekt és szép megoldás.MaCS
Aktív témák
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Xiaomi Robot Vacuum E10 EU / BHR6783EU Robotporszívó
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest