Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Meglátjuk!

Nekem konkrétan volt olyan ügyem, amelyben a bíróság utasította vissza az elektronikus aláírással hitelesített dokumentumot. Fű alatt besunnyogtam az ügy intézőjéhez, és jeleztem neki, hogy törvény írja elő azt, hogy ezt bizony el kell fogadnia, és a hiánypótló végzése jogszabályellenes. A válasz: ő erről nem tud, de ha így van, akkor fellebbezzek, és megnyerem -- de sokkal jobban járok, ha benyújtom kézzel aláírtan, ő úgysem tudja ellenőrizni, hogy miről szkenneltem, és akkor még aznap kiadja rá az elfogadó végzést.
De konkrétan a múlt héten is ment egy kis bíróság előtti balhé, amelyben a választási törvényre hivatkozva (amely felülvizsgálatra valamiért minősített aláírást ír elő
) hivatkoznak egy AVDH-s irat orvosolhatatlan hibájára.És ilyenkor nagyon erősen sejlik fel előttem az az 1997-es kalandom, amelyben bírókat és közjegyzőket próbáltam felvilágosítani az elektronikus aláírás jövőbeli érkezéséről és működéséről. Hát, nem voltam éppen népszerű... Volt, ahol a jogi szakma árulójának neveztek!
De abban szinte mindenhol egyetértettek, hogy az irat az mindig papírra fog íródni, és a saját kezű aláírás az egyetlen hiteles és jogilag korrekt és szép megoldás.MaCS
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest