- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Érdekes módon, az 1.7.7 hozzányúlás nélkül hoz sokkal nagyobb sebességet. Visszafelé fejlődik az utorrent? Ami régebben ment beállítás nélkül, az a mai verziókkal már csak szöszmötölés árán megy?
Halkan megsúgom (bár teljesen lényegtelen), elolvastam pár beállítási tanácsot a különböző torrentoldalakon (mármint a 2.0.4-hez). Azokkal sem ment feljebb a sebesség.
McLaca:
1. Ha bele akarok nézni egy torrentbe, hogy mi van meg belőle, és mi nincs, azt az utorrenttel nem tehetem meg (persze, lent a fájlistában megnézhetem). A jobbgombos menü semmi ilyesmit nem kínál fel.
2. Ha pl. egy packból ki akarok venni egyetlen filmet (mondjuk mert letöröltem), azt nem tudom kivenni a megosztásból. Míg BitCometben ez egyetlen pipa kivételével működik.
3. Nem látom, hogy egy torrentből mennyit seedelek. Pl. a 65 gigás packból 43-at seedelek.
4. BitCometben alapból megadhatok pár mappát, amikbe töltök, ezekből letöltéskor választhatok. Legnagyobb poén (utorrentben), ha pl. megadom a H:\ISO mappát letöltési helynek, az eszetlen oda kezdi letölteni a rar-okat. Ergó javíthatok bele a letöltési helybe úgy, hogy az utolsó mappanevet megtartom (blablabla.xvid.hun), és elé írom a helyet. A BitComet tudja mappába rakni.
5. Itt valószínűleg én vagyok a béna, de a fenti nyilakkal nem tudok egy-egy torrentet feljebb vagy lejjebb mozgatni a listában.(Az olyanokat meg sem említem, hogy a BitComet jó Youtube letöltőnek, http letöltőnek, mert nem tartoznak szorosan egy torrentkliens feladatai közé.)
Ami az utorrent mellett szól, hogy valóban kevesebbet eszik, és sokkal intelligensebben kezeli a cache-t.
-
McLaca
őstag
Digi kábelét a WAN portba, és a kapcsolatoknál keress PPPoE-t dinamikus IP-vel (vagy ha nincs megkülönböztetve, akkor csak PPPoE, Asusoknál elvileg csak egyféle PPPoE lehetőség van), ahol is állítsd be a digi felhasználónevet és jelszót, service name mező marad üresen, ment, újraindít, örül.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen digitális videókamerát?
- Háztartási gépek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest