Keresés

Aktív témák

• ZBook

csendes tag

válasz Tomi845 #30064 üzenetére

helo neked sikerült belépni a routerbe?

Diginél, most kötötték be,

b.zoltan11.14@gmail.com ra írj köszönöööm.

• DonMaster

addikt

válasz Tomi845 #30119 üzenetére

modemböl -2-es port > routerbe(wan) ott ppope beálitása és auto connect ,
    ha ez meg van akkor a routerre(1-4port) csatlakoz géppel és kell menjen ,
    ha azt akarod hogy modem-> switch-> router1
    -> router2
    és mind a kettö routeren külön csatlakoz az esély telen mert vagy az egyik vagy a másikon lesz net. mivel ppope csak 1 helyen lehet bekonektolva.

• DonMaster

addikt

válasz Tomi845 #30064 üzenetére

már volt szo rolla, nekme is ez van, az egy ont/router , viszont a digi simán ont-ként használja , magyarul, ne foglkoz az antennákkal dugdrá a saját routered és van minden gépeden net, azon nincs wifi aktiválva és remélem nem is lesz, és elvileg 1 port van tiltva rajta, de eddig legjobban a 2-es porttol jöt a net , nem tudom az 1-esen 30-jön csak át nem vágom miért a 2-es hozza a 218-at , szoval az kb egy modem , nem lehet több eszközt rá dugni, beálitásoka meg nem fogja elérhetövé tenni a digi, amugy van kod lista alap felhasználoknak, de gondlom az optikát kikéne huzni hogy az ont-re becsatlakoz , és akkor lehetne konfigolni, mert ip szerint nem lehet látni, mármint tracer-et ráküldtem de semmi mármint amit talált és amit irnak hivatalos oldalon azon nem töltöt be semmti sem cimre sme és ip-re sme tehát gondolomnet nélkül lehet csak azt még nem probáltam , mivel nem ál szándékomban össze maszatolni a csatit, max ha nem lesz net akkor meg nézem :D , de amég wifi-t és semmi mást nem szor addig csak modem ként kell rá tekinteni, mégha tudna többet is, de remélem nem fogják aktiválni a wifi és a router részét soha. föleg hogy az egyik port kifejezetten iptv-nek van , nah az nem hiányzik a catv böven jo.

Flashget
    én 19mb/s-el tudok szedni 200/50-es netnél 1 torentet , többel még nem probáltam de a maradék 6-8mb/s -el növelné csak, bár szerintem a régi wd green miatt ennyi a max nállam,

Aktív témák