- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
tobi''
tag
válasz
Cunaja #85557 üzenetére
A windows updatének a teljes visszavonása gyorsan megvan időben, de net gond esetén az alaphelyzetbe állítás szokta orvosolni a problémát, így felesleges kör lenne szerintem.
Egyéb hiba lehet, ha valamilyen biztonsági szoftver fogja a netet, bár ennyire nagyon az sem szokta megfogni.
Amik szóba jöhetnek: utp kábel tesztelése (ha van kéznél egy teszter), az eszközök adapterjeinek tesztelése (ha van kéznél hasonló paraméterű adapter), illetve volt itt olyan nemrég akinek a router resetelése megoldotta a sebesség gondot (PPPoE adatok bekészít és ha szükséges akkor egy backup a routereden előbb). -
tobi''
tag
válasz
Cunaja #85553 üzenetére
Rányomsz óra melletti háló ikonra, "Hálózati és internetbeállítások", majd "Hálózat alaphelyzetbe állítása". Mikor windows verziót frissít, érdemes lehet rábökni mindig erre (ha korábban tweakelve volt a hálózati adapter pl. online játék miatt, akkor utána újra kell állítani mindent).
-
kovadika
őstag
válasz
Cunaja #45155 üzenetére
Megpróbáltam amit javasoltál, de ha lehet, csak rontott a helyzeten. Most eltűnt eszközkezelőből az ethernet, és sehogy se tudom feltelepíteni, ismeretlen eszközként jelzi csak. mivel wifim nincs jelenleg, így most nincs net se a gépen, usb-n osztom meg a mobilnetem telóról.
közbe amilyen szerencsém van, a windows telepített valami nagy frissítést is win10hez, megváltozott a gépházban a dolgok, és azóta kb használhatatlan a gépház/vezérlőpult, egyszerűen kb lefagy ha beszeretném hozni, vagy 10-20 perceket kell rá várni.
-
kovadika
őstag
válasz
Cunaja #45149 üzenetére
Szia
ha ellenőrzi az ethernetet, nem talál semmit: [link]
utána ha uj kapcsolatot állítanék be, ezt írja ki, megint csak semmi találatot: [link]
Megpróbáltam aszerint ahogy a digi oldalán írják, de ugyancsak az az eredmény ami eddig volt.ott azt írja h az ethernet kacsolat csatlakoztatva, stb
nálam az folyamatosan azonosítatlan hálózatként írja, és nincs internetkapcsolattal.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged