- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
hawyka #85062 üzenetére
A többség nem tudja, milyen internete van.
Hívott pénteken egy piackutató, egyik kérdése az volt, hogy milyen technológiával kapom a kábeltévét. Az opciók: analóg kábel, digitális kábel, iptv. Mondtam neki, hogy szerintem erre nem sokan tudják a választ, ő meg nevetett egyet, és mondta, hogy tényleg általában nem tudják, és akkor próbálják abba az irányba terelni, hogy van-e egy kis dobozka a tévé mellett (de mivel a szolgáltatók többsége erőlteti a dobozt a dvb-c mellé is, ez sem jó elhatárolás).
Nekem is a kollégáim nem tudják, egyiküknek pl. egymás mellett volt egy mobilos és egy dsl-es wifi, amik egymást zavarták. Azt nem tudta, hogy a vezetékes szolgáltatás milyen módon érkezik, azt sem tudta elmondani, hogy milyen kábel megy a routerbe, végül lefotóztam nekem, innen tudjuk, hogy DSL (mármint én tudom, ő már nyilván megint nem). Más kollégám is váltott szolgáltatót, határozottan állította, hogy a Telekomtól most LAN kábel érkezik a házba, nem optika, és nem is koax.
Szakmabeliek se mind vacakolnak vele, cisco certified banki hálózati ember otthonra jól elvan a upc-s connect boxszal a legkisebb elérhető sávszélességen. A youtube videót az is megnyitja, ha meg home office, akkor úgyis egy virtuális gépen zajlik, ami a benti hálózatot használja. Letölteni is távoli virtuális gépre szokott.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged