- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
peter889 #92602 üzenetére
Nem emlékszem, csak rákerestem a peter889-re, hogy járt-e már itt és megtaláltam.
Az évet nem is néztem, csak a januárt, azt hittem idei, de már egy éves.
[link]
Nekem még mindig pontosan számláztak, (ellenőriztem) pedig hónap közben volt váltás, két napot késett az egyik szolgáltatás beindítása az is külön tétel volt. -
norba69
senior tag
válasz
peter889 #92599 üzenetére
Az, hogy te úgy gondolod, hogy az nem jár, meg te úgy értelmezed a jogszabályt, az nem jelenti azt, hogy jól gondolod. Elég jó jogászok vannak a nagy távközlési cégeknél.
Ezért érdemes békéltető testülethez fordulni egy elutasított panasszal, mert ott elmagyarázzák neked, hogy miért nem volt igazad, amikor azt gondoltad, hogy ...
Aztán legalább megnyugszol, és vidáman, mosolyogva fizetsz. -
norba69
senior tag
válasz
peter889 #92589 üzenetére
A következőket tudom javasolni, jópár parkolási, meg közterületfelügyelős panasz végigjátszása után:
Panaszt írásban kell tenni, a vonatkozó dokumentumok másolatának csatolásával.
Előtte érdemes elolvasni a digi ÁSZF 6.3 pontot.
A panaszt ki kell vizsgálniuk, arra írásban válaszolniuk.
A válaszuknak tartalmaznia kell az elhárítóduma mellett a felügyeleti szerveket, ahova fordulhatsz.
Én parkolásnál békéltető testületi eljárást szoktam indítani, ha úgy gondolom, hogy nekem van igazam.
Innen csak rajtad múlik a dolog. -
woodworm
veterán
-
MasterMark
titán
válasz
peter889 #92586 üzenetére
Miért melyik cégnek van?
Írhatsz a román ügyfélszolgálatnak, de ők sokmindent nem tudnak tenni.
Ha valóban nincs közzétéve vezetőség, akkor az a céget minősíti.
Te miről beszélsz ilyenkor?Mutass már egy céget, ahol közvetlen a vezetőséghez te halandó emberként el tudsz jutni.
-
mprrpm
tag
válasz
peter889 #77789 üzenetére
Akkor melyik szolgáltatóhoz is mennyen az ember?
Még a trénél voltam tripla csomagba.
Szintén számlarendezési vitáim voltak a szolgáltatóval.
14 hónapig ment a huzavona már ők maguk sem tudták mennyivel is tartoznak nekem végül már én tartoztam nekik.
A vége az lett, hogy 40eft-tal átverték magukat, hozzáteszem kitartónak kellett lennem.
A másik 2015-ben pedig olyan telefonszolgáltatást ajánlottak és kötöttek velem 2 éves hűséggel amit nem is tudnak szolgáltatni kedvezőbb árért szintén tripla csomagba (1300Ft vs. 300Ft). Váltig állították nekem optikai kábelen nyújtják a szolgáltatást. Természetesen KOAX volt.....van.
2 évre visszamenőlegesen a két csomag közti különbséget megkaptam grátiszként tehát ismét landolt 24eFt pluszba.
Én akkor érdeklődtem t-nél mi kis városunkba mikor lesz optikai hálózatuk. Közölték velem azért nem telepítik a hálózatot mert még nem kiforrott(2017) és a terület is elég nagy, amit nem tudnak most megcsinálni.
Na ekkor lett elegem belőlük.
A hűség lejárta után jöttem át digi-hez, eddig kopp-kopp. -
válasz
Üdv!
Természetesen a Tied is egy vélemény, ezzel nincs is semmi gond. De abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy ha már ezt megfogalmaztad és összeszedted egy ilyen szép hosszú hozzászólásba, legalább némi konkrétumot is írhattál volna, hogy pontosan mik azok a "kiegészítő díjtételek" amiket követelnek rajtad, milyen szerződésed van, határozott vagy határozatlan idejű, stb. Nem tudom a DIGI alkalmaz-e ilyet, de létezik pl. a ráutaló magatartás fogalma is, tehát ha igénybe veszel mondjuk valamilyen promóciós szolgáltatást, majd az akciós időszak végén sem mondod azt le, illetve befizeted annak kiszámlázott díját is, akkor elfogadod a szerződésed részeként az igénybevételét. Más szolgáltatók bőszen alkalmazzák is ezt a megoldást. Ha jól rémlik a DIGI a Film Now csatornával játszott ilyet, de mondjuk ez bármikor lemondható.
-
mpo
veterán
válasz
(Elnézést, ha rossz topikba írtam ezeket, ez esetben megjelölhetnétek a megfelelő topikot.)
Nyiss egy új topikot, a címét rád bízom.
Hagyd ott a Digit a francba, keress jobbat.Én maradok a Diginél, mert elégedett ügyfél vagyok, az általam is aláírt szerződésben foglalt tételeket fizetem.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest