-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
holden72 #13526 üzenetére
2 év alatt 2x nem volt netem, bejelentés után egy órával javítva volt mindkét esetben. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, ügyfélszolgálatot is elértem gyorsan. Csak ajánlani tudom, T-nél csak jobb lehet!
Azt is vedd figyelembe, hogy egy fórumra főleg panaszkodni járnak az emberek, akinek semmi baja nincsen, nem fog idejönni írogatni, hogy most is milyen szuper a kapcsolat..
-
Flashget
félisten
válasz
Dehogy gáz, de elkötésekből adódhatnak hibák..meg a lan jellegzetességéből kerületenként is lehetnek eltérések egy adott napon.
Meg nem árt néha megnézni ha szar a net milyen ip címet kap az ember, mert néha igen érdekes tartományokat kapni. 85.xxxxx meg 185 vagy 186.valami... ilyenkor érdemes a kapcsolatot bontani routerben és újra csatlakozni egy másik ip címért.
régebben vezettem az évek alatt 2007 óta miket osztogat a digi de már nem..a 92. valami - ami jó szokott lenni. -
Insolent
aktív tag
válasz
Telefonukat ritkán használom, a tévéjük nem a legélesebb, itt is azért akadnak agyontömörített csatornák de olcsó és nézhető..
Személy szerint nekem az internetükkel egy gondom lenne, de még ez is elhanyagolható. Kicsit packet lossos. Ritkán, de eldob egy egy csomagot, a sávszélességre nem lehet szavam, játék közben is jó a pingem, Bix-et 2-3 körül érem el...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged