-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz
berker #62537 üzenetére
1. nem nagyon szokott elmenni a tv, vagy hálózat
2. nekem csupa pozitív tapasztalatom van a helyreállítással. Egyszer egy vihar miatti áramszünet után nem indult rendesen valami a házban, és a telefonos jelzésem után 20 percen belül kint volt a szerelő, és működött minden. Az ilyen tipusú hibázás is megszűnhet FTTH átállással.
3. DVB-C kontra IP-TV az én felhasználási igényeim mellett nem is kérdés.(4. Ha nem azzal töltöd az időd, hogy most megvan-e az 1Gbps, vagy csak 900Mbps a mérés eredménye, hanem csak használod, akkor elégedett felhasználó leszel)
5. A fő téma még, amin problémázni szoktak az a spiler hiánya. ( amíg a kézi bl nem ott megy, addig nekem nem hiányzik)Azért az árakat nézd meg, még egyszer, mert ha van Telekom FLIP, akkor az olcsóbb ( nem értékarányosan, hanem nominálisan). Sokan vagyunk itt, akik ennek ellenére sem választanák a FLIP-et.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest