- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
gisssa #90256 üzenetére
Szia,
Háromszor olvastam el, hogy mit írhattam el, mire megtaláltam.
Bocsánat az 1-es pontban nem koax kábelt, hanem optikát húztunk a villanyszerelővel.cinemazealot:
Azért kértem el előre, mert nem akartam légkábelt, ők meg nem akarták behúzni (amit megértek, mert nekem nettó ~4 nap volt: járdabontás, újraépítés, védőcső beásás + villanyszerelőval a maradék 45 m behúzása már meglévő védőcsőben lévő 3 kábel mellé negyediknek...)Viszont nagyon korrektül állt hozzá a digis szerelő: mielőtt megrendeltem volna bármit megbeszéltük, hogy merre szeretném elvezetni, megmutatták hogyan lehet húzni az optikát (acélt kell húzni nem az üveget), mennyire lehet ívbe hajtani, van-e hely a dobozban, stb.)
-
cinemazealot
addikt
válasz
gisssa #90256 üzenetére
Szerintem elírta. Az 5 méter koax valószínűleg csak lakáson belül az ONT-től a tévéig ment, ezt húzhatta be a villanyszerelő, feltételezem azért, mert ott a falban lévő 230 V-os vezetékek között kellett matatni. Az Általad lefényképezett fehér dobozka az optikai kábeles leágazásoknak van fenntartva, nálunk is ilyenben hegesztette össze a szaki a hozzánk behúzott kábel és az oszlopon lévő kábel üvegszálait. Lasersailing kolléga előre elkérte (feltételezem az extra hossz macerája miatt), én nála figyelmetlenebb (és kíméletlenebb) voltam a szakival, mert bekötéskor kértem meg a ~130 méteres kábel lemérésére és behúzására.
De jó arc volt, az aktív segítségem és egy kávé meg egy kis borravaló után még mosolygott is.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged