- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
kungzi #35176 üzenetére
Talán szeptember 1 vagy kettő. És jövő héten van még nyári szünet, utána suli, csak este tudnák bekötni a Digit.
Hát a net az kemény. És nincs vele gond, hogy pl. elmegy, nem működik néha?lev258: Nekem az ügyintéző régen azt mondta, hogy ezt előre nem lehet tudni mikor jönnek.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kungzi #35174 üzenetére
Akkor minden jó.
A bekötéstől parázok kicsit, ha megrendelem, nem tudják pontosan megmondani, hogy mikor jönnek bekötni, és hetekig nem lehetek mindig otthon. Régen ezért nem digit rendeltem. UPC- előre megmondja, hogy jön pl. 3 nap múlva 8 és 12 óra között. Nem kell váérni sokat sem a szerelőkre. Csak ebből a szempontból jobb a UPC.
És ha Digit vennék és amíg be nem kötik, addig nem mondanám le a UPC-t, hogy ne maradjak net nélkül. Gondolom úgy jó, A másik, hogy akkor hiszem, hogy működőképes teljesen, be lehet kötni, ha látom, hogy működik és azért is nem szabadna addig lemondanom a UPC-t, nehogy valami akadály legyen a bekötésnek. De nem hiszem amúgy, hogy lenne, mert optikai kábelt látok a lakásban, gondolom az Digis lehet.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kungzi #35171 üzenetére
Értem.
A UPC-hez képest milyen? Gondolom tv-t is kötettél a Diginél. arra is gondolok, hogy az milyen a UPC-hez képest.
Most jár le a Trio L csomagom UPC-nél, ami 8500 Ft volt, plusz 1000 a HD adók, vagy leengedik még jobban az árat, vagy megyek a Digihez.Nem tudom nálam milyen macerás lenne a Digi bekötés, van optikai kábel a lakásban egy rövid darab, arról gondolom jönne a net, de hogy a tv miről jön, arról fogalmam nincs. Mert Diginél úgy tudom nincs modem, akkor hogy jön a tv és telefon.
De tetszene, hogy a leglassabb netnél is a feltöltés 50. Havi díj is csak 5000 lenne: tv, 100/50 net, telefon.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
kungzi #34925 üzenetére
Szerintem igen, itt sokkal régebbi koaxon megy hibátlanul a digitális és analóg jel is több elosztóval.
Varszegig: akkor majd bekötik egy másik oszlopon lévő dobozból (8 optikai kábel / doboz). Itt (16 ker) van, hogy 3-4 oszlopon is keresztül viszik az optikai kábelt ha kell.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
beller
aktív tag
válasz
kungzi #33479 üzenetére
Lehet, hogy mégis rosszul kötötted meg a szerződést. Nekem július 19-én jár le az internet és 24-én a telefon szerződésem a Tfossal. Leszerződtem a Digivel. Szerződés szerint június 30-án kellett volna jönniük bekötni, idáig még csak nem is kerestek, pedig csütörtökön (2-án) emailt is küldtem nekik, hogy messze van e még a messze. Én a XVI ker-ben vagyok, de egy haveromnak a XV-ben 4 hete nincs bekötve a digi és és mivel akkor szűnt meg a szerződése az előző szolgáltatóval, hozzám jár a leveleit elolvasni. Dunakeszin másik haveromnak 4 hét késéssel kötötték be nagy asztalborogatások után, de a TV-khez beltéri "szettopboxai" a mai napig nincsenek. Szerintem, ha tudod, hozd előbbre a bekötést a szerződésben, mert lehet ráfaragsz.
-
DonMaster
addikt
válasz
kungzi #33364 üzenetére
és HofiZoli
Hozzátok a laptopjaitok vagy a monitorjaitok, és isten bizony fogok egy tollat és ráírom mint kettőre helyesen.
TeeJay
de te nem érted , hogy alul van méretezve a hálózat ahol vagy? azért nincs meg az uppod sem a letöltés meg soha nem lesz stabil 1000-resnél , nekem amióta beállt 500-ra , azóta stabilan jön 500-520 között. és a feltöltésem stabilan áll 200-220 között 2ora kor is meg volt és most is meg van stabilan.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest