Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    catv ftth ára 10-15dollár /darab (jár hozzá optikai kábel)
    ha rendelek 1 konténerrel akkor kb 10dollár/darab
    ftth router 30-40dollár/darab
    ha rendel 1 konténerrel akkor 30dollár/darab

    32dollár össz ár és van 2 konténernyi termék ,
    egybe eszköz 47-62dollár
    konténerben 47dollár

    tehát élőfizetőnként máris 7 dollár marad 2 eszközzel 1 helyet, és az új embereket nem kell újra betanitani + nem kell megint szoft az egybe eszközéhez, ugye betanítás alatt bekötési ember ügyfélszolgálati ember és olt-knél is hogy hogyan kezelje.,
    ha most azt mondod hogy lehessen választani akár 300ft-os bérleti díj ért is, de mivel hiába kapod a 47h végű-t annyira levan butítva hogy ha nas stb-t akarsz vagy komolyabb dolgot máris átkéred bridge-be forumon szerintem több mint 70%-a átkérte bridgebe, úgy nincs értelme a drágább eszköznek ha úgy is bridgebe kéred.
    Mert a sajátod jobb stb. És mind emelet a 2 cuccot gyorsabban tudják szálitani, mint az 1-et

    Ha a bejövő optica törik meg lehet 1 vagy 2 cucod akkor is cserés mivel szolgáltatás nem lesz, de ha csak a catv ftth romlik el átdugod a bejövőt a 21h-ba és van neted, ha a router romlik el akkor tv még van.
    tehát előnye van a 2 eszköznek. Áram fogyasztását TJ már leírta hogy kevesebb mint az 1 cucc-nak, méretét én leirtam hogy kisebb mint az 1 eszköz .
    oké 2 konnektor kell de ennyi, Lehet ezen még vitatkozni de egyrészről a Digi nem fog változtatni a beszerzéseken 100bol 1 új ügyfél miatt. Más részről még ha én is 1 47h-nak jobban örülnék vagy is eltudom fogadni hogy 2 cucc jött, és ennyi. Másrészről, ha 1 eszközöd van, és hibás lesz, addig nem lesz cserélve 1 eszközre amíg a ritkán érkező konténer megjön, tehát akár hónapok, nekem anno amikor 47h--t kaptam régi háznál, 5honapot vártam mire bekötöttek akkor érkezte szállítmány, addig a 2cucos érkezik akár hetente, szóval ott a 3napos vállat javitás is opció, és itt jött még 1 indok a Digi mellet , hogy miért 2 eszközt oszt 1 helyet, biztos ha 1-et kapnál és elromlik és te ragaszkodsz az 1 hez tuti várnál aztán jönne a kötbér dolog ugye?

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák