Hirdetés

Aktív témák

• veze

őstag

FTTH (optika, családi házas övezet) területen minden internetcsomag esetében egy optikai terminál kerül kihelyezésre (Huawei EchoLife HG8242-B, ZTE ZXA10 F625G, ZTE F668 GPON ONT, vagy eltérő/újabb típusú).
    Ebbe csatlakozik fixen a bejövő optika, valamint van rajta egy analóg telefon csatlakozó, egy adathálózati csatlakozó és egy koaxiális jelkimenet van rajta, amire a TV koaxiális kábele csatlakozik.

családiházas övezetben lakom, optikán jön a jel és Digi tv (analóg) előfizetésem van és jelenleg egy ONT eszközöm van, ( mint a leírásban) és koaxiális kimeneten ( és elosztón) kapnak jelet a tv-k.
    lejár a hűségem egy másik szolgáltatónál és a netet is a Digitől szeretném majd ezentul , kínálnak olyan csomagot amiben benne van a jelenlegi TV csomagom, és net + telefon is lenne benne.
    Ez nekem meg is felelne, elég az analóg TV csomag nem akarok semmi HD kiegészítő csomagot emellé már.
    A kérdésem, hogy jól értelmezem a dőlt betűs részt miszerint a jelenlegi ONT eszközömbe még bedugható a telefon ( amit be sem dugok csak a csomag miatt meg kell rendelnem havi 160 Ft-ért) és bedughatom a sajat asus routerem amivel nagyon meg vagyok elégedve (ezen keresztül kapom a netet) és nem fogjak kicserélni egy Digi routerre, amit nagyon nem szeretnék.
    jelenleg invitel netem van (FTTH) és szintéán ONT eszközük van amibe a sajat routerem van dugva.
    Ugyanígy szeretném akkor is ha DIGI csomagom lesz Nem akarok szolgáltatói routert semmi szín alatt..
    Kérdeztem már a digi ügyfélszolgálatot de sajnos fogalma se volt az ügyintézőnek miről is beszélek, egyaltalan nem volt képben az eszközöket illetően, csak a szerződéskötésben ..

Aktív témák