Hirdetés
- Letiltás - hogy is van ez?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Készülőben az Apple AirTag 2
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
Basszus most ért ide a módositás, Discovery Chanel helyett History a Discoveryt néztem a legtöbbet, nagyon jó sorozatok voltak rajta, ez hülye üzletpolitika " nem emelünk árat" miért nem adják külön csomagban pár száz forintért, úgy ahogy a Sport1, Sport2-t is azok nem érdekelnek nem fizetek rá elő, de a Discoveryre fizetnék.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz eXodus #15413 üzenetére
Igen, miért nem rakták a Digi+ csomagba aki nézi az felárért nézhesse, nem az hogy egyszerűen lehetőségem sincs választani.
Egyébként próbáltam felhívni a 1272-t elérhetetlen, úgyhogy csak ennyien nézik a Discoveryt.
[ Szerkesztve ]
-
kaliber
aktív tag
Nálam is DVB-C-n jön a digitális adás box nélkül és csak akkor tudom nézni a HBO-t ha kódolás nélkül jön, és a Sport1, Sport2-t sem látom mert nem Digi+-os a csomagom, úgyhogy semmiféle technikai akadálya nincs más csomagban nézhetővé tenni a Discoveryt.
-
kaliber
aktív tag
Akkor rakja a Digi+-ba így nem kell külön tematikus csomag, bár igazából most is van ugye
-közszolgálati
-alap
-Digi+
-HBO pack
-HBO maxpackÚgyhogy, ha ezeket megtudják oldani szerintem a többi is menne.
-
kaliber
aktív tag
válasz konrada #15434 üzenetére
Így már érthetőbb, sajnos nem látunk bele, hogy mennyivel kér többet a discovery, hogy ha a magasabb frekvenciába tenné a Digi a discovery csatornákat (ha technikailag lehetséges) akkor az a harmadik "csomagba" kerülne és hányan váltanának magyarán fizetnének többet 300ft-al, és az mennyit hozna a diginek.
Az biztos hogy a digi ezekkel az árakkal nagyon versenyképes, főleg úgy hogy box nélkül tudok (HD) digitális adást nézni, ami nekem nagyon bejön, rühelném a boxot+ még egy távirányitót. Az autókereskedők, a túlélés törvénye (Bear Grylls) is bejön, meg azért még van pár műsor, nem hiába azt néztem a tech csatornák közül a legtöbbet, marad a torrent, csak fohászkodjunk, hogy a kedves feltöltőnek ne digi előfizetése legyen
[ Szerkesztve ]
-
kaliber
aktív tag
válasz leslieke #15776 üzenetére
Hát nem tudom, lehet szídni a Digi a hülye üzletpolitikáját, DE a t-home-hoz volt szerencsém és mégegy ilyen rabló gusztustalan céget, én soha nem mennék oda vissza árakat az égbe emelték, ügyfélszolgálat nagyképü, (ejj ráérünk arra még stílus) és ott próbáltak lehúzni ahol csak tudtak, a Fibernetnél (most Invitel) is voltam az is ilyen cég volt, a UPC-hez még nem volt szerencsém
Sokat néztem azokat a csatornákat amiket töröltek, de amíg torrent létezik és lesz rajongótábora ezeknek a műsoroknak addig meg tudom nézni.
Egyébként a Digi saját csatornái ebből tanulhatnának és meg vehetnék a Disc. által forgalmazott sorozatokat már nem is zavarna, hogy nincs Disc. (ami egyébként iszonyatos mennyiségü reklámot ad le kb: 2/3 értékes tartalom 1/3 reklám)Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz Bogyi007 #16581 üzenetére
Árakban és technológiában még mindig a digi magasan a legjobb -pedig én is örülnék ha lenne konkurenciája-
digi előny:
+nem kell box (persze DVB-c TV kell hozzá)
+kártya sem kell
+ingyenes HD csatornák (feltétel DVB-c TV+ HD)
+ingyenes digitális adás (feltétel DVB-c TV)
+amit náluk kapsz máshol nem, digisport + digi live, animal, world
+a konkurenciánál jóval alacsonyabb ár
+amióta náluk vagyok nem emeltek árat (4.éve)
+ az én tapasztalatom szerint nagyon jó hiba elháritás, bármikor szóltam nekik(hétvégén is) 1napon belül megcsinálták, más szolgáltatónál ilyet nem tapasztaltam.digi hátrány:
-egyre kevesebb csatorna, helyüket digis jóval alacsonyabb színvonalú csatorna veszi át -vagy semmi-
-a csatorna választékkal árazással kapcsolatban hülye önfejű üzletpolitika, nép hangját nem akarják meghallani (valyon kiktől látták ezt a stílust?)Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
Valaki itt rakott fel egy linket ahol online, belenéztem a discoverybe jópár műsor van ami tetszik benne, nem csak az autókereskedők, licitvadászok, túlélés törvényei, de megérintett azaz iszonyat sok reklám, rossz képminőség, digi igazán megvehetné ezeket a műsorokat és semmi bajom nem lenne velük. A digi animal world viszont sokkal jobban tetszik mint előtte az animal planet, szenzációsak HD-ben a természetfilmek.
-
kaliber
aktív tag
Én is ezen néztem a Discovery-t (ugye a digi helyett) ,de úgy néz ki az online discovery nézés meghalt az NMHH mindenkit felszólitott?
Legalábbis én nem találtam online adást. Valaki tud esetleg?Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz marlboromen #19573 üzenetére
Nekem samsung LE46B550-es van a samsungokkal nem nyúlsz mellé, ill. ismerősnek Pana plazma azon is tökéletesen megy a digi box nélkül.
-
kaliber
aktív tag
Mondjuk a Discovery és egyéb más csatorna "elvételét" sokkal ügyesebben is kommunikálhatták volna, ha már ennyi jól fizetett marketing szakember van náluk is, és nem lett volna ekkora felháborodás, de amilyen cégekkel voltam én is szerződésben "fibernet" és hasonlók, rohadt drága, nagyképü ügyfélszolgálat százszor inkább a Digi.
-
kaliber
aktív tag
Ugyanezzel a TV-vel (LG 32 CS460) szenvedtem én is nálam bejött az összes csatorna először automata kereséssel (nem teljes, hanem hálózati kereséssel) 90 csatorna majd manuálisan a 786 Mhz-en levő 10db csatorna (digi animal world, travel, BBC entertainment,..........) amit betárolt, de viszont mikor azokra a csatornákra lépek azt írja ki, hogy nincs jel
A másik szobában levő Samsung anno egy automata teljes kereséssel tökéletesen veszi mind a 100 csatornát.Mit tudok vele csinálni, hogy nézni is lehessen azokat a jelerősség:93% jelminőség:92%?
-
kaliber
aktív tag
válasz Morris #20763 üzenetére
Iszonyat gyenge agyon tömörített anyagokat láttam én is a Digi World-n, mint régen a gyenge(kevés bitráta) DVD anyagot is ha rosszul konvertálták át divx-be hasonló pixel halmazt láttam most is, vagy valami technikai hiba, remélem nem így akarnak spórolni
-
kaliber
aktív tag
-
kaliber
aktív tag
válasz McKalton #20963 üzenetére
Más lehetőséged nincs -ha kevesebbet akarsz fizetni- kisebb csomagba lépsz át azzal is spórolsz egy (vagy több) ezrest.
Nem érdemes más szolgáltatót választani. A digi ár/értékben magasan a legjobb és ezt ők is tudják! Ezért nem adnak továbbra is kedvezményt az a lényeg, hogy bezsákolják az ügyfelet utána már úgysem megy el.Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz jansky1 #21118 üzenetére
Ha erre gondoltál: nem fogják neked be kábelcsatornázni a lakást az rád vár Tévé(k) helye, telefon helye ill. én felraktam a megfelelő méretű kábelcsatornát és abba húzta(uk) be a kábeleket mert ehhez(TV,internet,telefon) ugye két kábel kell.
-
kaliber
aktív tag
Százhalombattán még nem találtam meg a disc csatornákat de most elment az összes adás lehet most pakolják be
-
kaliber
aktív tag
válasz Flashget #44413 üzenetére
72 órára szoktak mindig hivatkozni a telefonos bejelentésnél a digivel kétszer volt hasonló elment a net (lépcsőházi eszközt kellett újraindítani) vasárnap este kilenckor jelentettem be, negyed tízre már jött is a szerelő bekopogott elmondtam neki a problémát megoldotta. Rá egy évre hasonló eset ott fél órán belül megoldották.
Előtte a T-nél soha ilyet nem tapasztaltam ellenben mikor megszüntettem a szolgáltatást 65ezer forintot akartak behajtani (nullás számlára egyébként) hasonlóképpen mint ahogy a pár posttal felettem levő már leírtaMiért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
Ugyanez Százhalombatta nézhetetlen a TV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest