Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    Állítólag tényleg tárgyalnak a Spilerről, döntés az ügyben hamarosan.

    Ez jó! .)

    Tisztelt Szolgáltató (?) !
    A tegnapi napon sikeresen bekötötték hozzánk kábeltévé szolgáltatásukat, amely egészen 32, igen HARMINCKETTŐ teljes órán keresztül hibátlanul üzemelt.
    Másfél nap elteltével azonban se kép, se hang. Jeleztem kollégájuknak, hogy a szolgáltatás nem működik, aki megígérte, hogy maximum 72 órán belül helyreállítják.
    Véleményem szerint a TV szolgáltatásuk színvonala, így hogy a nagy semmi jön a TV-n, a Dél Amerikai Yanomami indián törzs kommunikációs fejlettségével bír, ugyanis ők is csak akkor tudtak a távolba információt továbbítani, ha az eső nem oltotta el a tüzüket, ami az esőerdőkben valljuk be igen sűrűn előfordul.
    Tehát kíváncsian várom, hogy egy újonnan bekötött, elvileg vadonatúj technikai eszközökkel biztosított hálózatnál milyen hiba léphetett fel, hogy a TV adások sugárzása a tartós tej szavatossági idejének lejártáig sem működik hibamentesen.
    Véleményem szerint, egy ilyen fiaskó megtörténte esetén kollégáiknak, és itt a szervíz csoportra gondolok, 15 percen belül fel kellene venni velem a kapcsolatot a bejelentés után.
    Tudják, ügyfél elégedettség, ha ismerik ezt a kifejezést. Ha nem, keressenek rá a neten, talán önöknél még működik a szolgáltatás.
    Jelzem közel két óra eltelt, miközben a várt műsorom a távolban lassan végetér és még nem csörgött a telefonom.
    Persze javasolhatják, hogy nézzem meg interneten, de közölném, hogy az sem működik.
    Viszont van egy új fehér dobozom, amin váltakozó intenzitással villognak zöld, illetve piros fények.
    Sajnálatos módon, azonban ez a fajta fényorgia utoljára három éves koromban kötötte le a figyelmemet hosszabb időre.
    Jelen fejlettségi szintemen azonban ez inkább felbosszant, aminek további és egyre emelkedettebb hangvételű megnyilvánulásaim ,lesznek a következményi különböző fórumokon.
    Köszönöm hogy elolvasta a levelemet és kíváncsian várom mikor csörren meg a telefonom a hibaelhárító kollégáktól!
    U.I. Mielőtt még mély megdöbbenéssel töprengenének azon, hogy ez a levél hogyan születhetett meg a DIGINET nélkül az interneten át, tudatom, hogy vannak olyan szolgáltatók, akiknél csak úgy hasít a mobilnet.

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák