- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
szagery
csendes tag
válasz
shabbarulez #988 üzenetére
Azt hiszem én váltani fogok a TVNetWork-re, Itt a Vénkertben még modemes net van, állítólag még jópár évig nem fognak errefelé fejleszteni (PPOE-re), ráadásul 1024/256-os net helyett ők 2/2-est adnak... Sőt, ha 2 évre aláírok, dec 31-ig elengedik a havidíjat.
Üdv -
szagery
csendes tag
válasz
BoSSanCS #789 üzenetére
Helló!
Persze, én is DMCC-s vagyok!
Tudod, először úgy hittem, hogy a hiba nálam van... Majd pár héttel ezelőtt tesómnak kellett egy router, ezért elvitte az itthonit. Lett egy új, de az is szakadozik... A lényeg az, hogy nem a router a rossz! Mindegy, de legalább a havidíja kedvező...
Üdv -
szagery
csendes tag
válasz
BoSSanCS #787 üzenetére
Helló!
Az elképzelhető, hogy nem pontosan fogalmaztam...
Szóval internet használat közben, egyszercsak elmegy a net, és csak akkor jön vissza, ha újraindítom a routert. Az utóbbi kb 2-3 hónapban egyre gyakrabban jelentkezik a probléma. Ez már az előző routeremnél is jelentkezett ez a hiba.
Üdv -
szagery
csendes tag
Helló!
Azokhoz lenne egy kérdésem akik modemesek és routerrel neteznek. Nektek nem szokott lefagyni a routeretek? Mert nekem akár naponta többször is. Már 2 routert is kipróbáltam, és mind a kettőnél jelentkezett. (én a szolgáltatóra gyanakszom...)
Üdv -
szagery
csendes tag
válasz
whitehand #628 üzenetére
Helló!
A Digi-nek van egy információs TV adója, amit a saját hálózatán lehet fogni. Én néha oda szoktam kapcsolni, mert szerintem az aktuálisabb híreket tartalmaz, mint a honlapjuk... Ott olvastam a múlt héten, hogy valamelyik reggel (??? 5:30-6:30-ig ???) javítgatják a hálózatukat, és ezért előfordulhat, hogy némelyik külföldi honlap nem érhető majd el!
Gondolom ezzel összefügg a problémád.
Üdv -
szagery
csendes tag
Helló!
Azt észrevettétek ti is, hogy internet használat közben naponta tüöbbször is új IP címet ad (kb 6 óránként)? Ez főleg a letöltéseknél kellemetlen....
Üdv -
szagery
csendes tag
Hali
Épp most olvastam a DMCC (DIGI) TV újságában hogy hamarosan itt is indul a 4 megás csomag azt hiszem 4500 Ft-ért!
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest