- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
válasz
ozzyxx78 #15839 üzenetére
Magas dmg és close dmg -n kívül a többi nem túl jó, fegyvernek majd a black river junik fog kelleni infinimist buildbe.
Tegnap én is dingeltem a 100 -at, s1 után számomra egyértelmű a fejlődés, blood harvest kifejezetten élvezetes, nagyon pörgős, valami ilyesminek kellene lennie a helltide -nak, ami továbbra is sajtreszelős számomra.
Nm dungikba ha nem kellene húzni a glypheket, továbbra sem tenném a lábam. Glyphek húzására is jöhetne valami D3 szerűség, mondjuk ha nem halsz meg akkor+xp vagy alapanyag és vagy goldért vehetnél további xp boostot a glyphek húzásához, gyorsabb lenne, egyelőre fájdalmasan lassú 21 -es re felhúzni többet is.
100 után is jó lenne bizonyos xp után kapni mindig 1 para pontot, itt már el tudnám viselni a lassú szint lépést, esetleg megkötésekkel, hogy csak int/dex/str/will -re lehessen rakni.
Szintezés amúgy nagyon jó volt, szinte csak blood harvestet csináltam, meg leadtam a whispers küldiket, nem unatkoztam, dungiban csak a szükséges aspectekért mentem.
A rengeteg kulcsnak hála rengeteg cucc esett a koporsókból, mindig volt upgrade, t4 -en pikk-pakk felöltöztem anchestral -ba.
Olyan 70 körül ledobtam a summoner necrót, hiányzik az előző s1 -ból a barber, auto corpse és decrepify gem, ring of mendeln -el nagyon jó volt, most ratyi lett ezek nélkül számomra.
Mentem infinimist -re, teljesen más játék stílus, nagyon tankos, dps is megvan. Eddig butcherrel mindig Benny Hill -es kergetőzés ment valami oszlop körül, most beleállok az arcába és lebontom.
Egyelőre még van mit tenni, glyphek húzása, durielnél még nem voltam, hiányzik pár unique is, visz még a lendület, kíváncsi vagyok meddig fog kitartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest