Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
WayneGace #19746 üzenetére
Tegnap kora délután nálam még működött. Utána néztem az egyik magyar streamert aki mutatta h is megy. Nála sem ment. Ha egy csepp esze volt a Blizzardnak akk árgús szemekkel figyelik az
élő tesztereketelsőszámú streamereket és javítják patch notes nélkül a hibákat. Mert sajnos az hiba volt. Nem tudom h random kellene negerálni a lehetőségekből, de talán igen. Ez nem úgy működött. -
Hangfalképű
tag
válasz
WayneGace #19746 üzenetére
Pity nem csak olyan rendszerben lehet, ahol a sok érték közül az egyik kiemelten jobb, mint a többi és ez jelezve is van? Mint a mobilos gacha gamek, ahol ha nem nyitsz valami legendary cuccot 99-ből egyszer sem, akkor a századik az lesz. Temperingnél nem hiszem, hogy lenne ilyen, mivel minden érték (temper) egyforma súlyozással bír, a játék szempontjából egyik sem jobb, mint a másik, honnan is kéne tudnia a mechanikának, hogy neked, melyik kell? Én már nem egyszer kaptam ugyanazt a tempert egymás után háromszor is csak más rollokkal. Én ezt változtatnám, hogy ez ne történhessen meg, minden pörgetésre fixen mást adjon.
Most így belegondolva, ha lenne pity vagy súlyozás, akkor olyan lenne a tempering, mint S0-ban az affix forgatás, hogy voltak olyan affixok classoknál, amiket fixen mindig beadott az egyik helyre a kettőből. Ha lenne ilyen temperingnél, akkor a behozott trading kb értelmét vesztené, mivel jenleg a tempering tartja életben
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest