- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
mcsabee #6505 üzenetére
A D3 ilyen szempontból jó is. Mikor kijött ránéztem, de nem jött be, nem is volt rendesen kibalanszolva szóval hagytam, viszont tavaly akcióba volt mondom már csak történelmi szempontból
is kitolom rendesen, ami elég egyszerű és akádálymentes volt hardban is nulláról (egy D2-t átvinni teljesen egyedül hellben falkaparós tud lenni, ha farmolás nélkül csak egy nekifutásra akarod
). De miután utána néztem az endgame activitynek elengedtem. A D3 aukciós ház témája meg egy az egybe kimaradt nekem, de a mostani gameplay alapján nem hiányzik.
A D2-be viszont rettenetesen kell a trade, rémálom nélküle kirakni akármit is. A JSP-s trade is hasznos szerintem, olyan szempontból, hogy sokan a kereskedelem "ízéért" csinálják még bot nélkül is. Én mondjuk soha nem álltam rá, hogy kifejezetten fg-t farmoljak, de könnyen lehetett azért keresni kisebb tőkét az ingame-forum közti váltogatással.(#6504) reelc
A remaster éppen elsülhet jól is, bár sosem a grafikája miatt játszottam, azért ma már sokaknak nem elfogadható a 800x600
, még windowba sem így egy kikupált textúra valami élhető felbontással ráférhet. Mondjuk egy pvp-t nem tudom ez hogyan befojásol, de biztosan gondolnak erre.
Akármennyire is szerettem a D2-t nem lettem úgymond aRPG függő, a Torchligt-ot egy kicsit nyomtam, de inkább az RPG fogott meg, Kotor/ME/DA/W3 itt is inkább a shooter, így az ME ment a legtöbbet, majd kötöttem ki a D2-nél (D itt mint Destiny) amivel a grind íze kicsit visszajött és amit akartam most váltani az Anthemmel, de az ment a mélygarázsba a jelenlegi állapotával.
Szvsz vissza tudnék merülni egy Dio remasterbe, főleg haverokkal ha nem lesz insane gépigénye (így 30 után már nem mindenkinek van porondon naprakész PC).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nikon DSLR topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest