Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Én azért szeretem jobban a Titant, mert gyorsabban fut vele a karakter, de a Thundert én is erősebbnek tartom.
#16918SSJPeter:
Bossra nekem a WW barb a kedvencem, de a Javazon is erős. Viszont előző szezonban nekem a javám elvérzett a Diablo clone-nál, míg a ww barb nagyjából 2mp alatt rakta inasba.
Mostani szezon ilyen tekintetben nagy szopó. Se Grifet nem tudtam még kirakni barbnak, és Titan/Thunder se esett amának... -
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Überhez nem kell drága kari. Egy Treachery a Smiternek meg egy olcsó 40+ res Kurast 4 gyémánttal és draculs. Vagy még az sem, mert ott a life tap wand. Viszont előző szezonban kész ráfizetés volt a Faith beszerzése. Nem mindegy ugyanis, hogy 12 vagy 15 az az aura a bown az IAS miatt pl. Aztán jön csak a befektetés része, hogy beleölsz egy Jah-t és fabatkát sem kapsz a 12-esért. El is döntöttem, hogy többet én ezt nem rakom ki. Ahogy a CTA-t sem. A Phoenix az úgy lett, hogy áthoztam egy rakat cuccot NL-be amiket eladogattam és kiraktam belőle ezt ott fent. Ez teljesen mindegy volt már, nem volt cél csak úgy jött ha már pottyant hozzá egy superior Vortex. Rengeteg cuccot nem éri meg kirakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- BestBuy ruhás topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- 3 db Socket7 alaplap
- Lenovo M920T Core i5 8500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest