-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #11932 üzenetére
én itt vettem, lem-ért van épp 282 ed verza. mondjuk nekem a 296 ed jó nagy mákkal lett meg lem+key of terrorért, de ki lehet fogni. upolni 280+ körül már érdemes, shael is jó bele ha nincs ias + dmg jewel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
AttilaSW #11927 üzenetére
szia, gold fine barb csicsónak kéne (2 os miatt gf-re ideális, pont most néztem mrllama videóját, bár nemtom mikor lesz annyi lem-em hogy 14-et toljak be csak fegyókba). elteszel egyet nekem? persze 2 lem az lehet már eth-et kívánna, de ha nagy az ed roll rajta akkor elég lehet.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11923 üzenetére
a perf mf tuti, a poison nemtom milyen buildnek ideális, de mindenképp értékes.
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
lol, kiszórók minden szirszart perf ruby-ért meg sol-ért, épp a level 1 barbár mule-al trade-elek mire mondom amíg várok elindulok den of evil-be kicsit, mert ebből akarok majd gold find-ot faragni. erre első gyűrű ami level 2-n esik ez. 40% a perfekt affix. megjelenés óta 38% volt a legjobb amit találtam
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11896 üzenetére
basszus bocs, félreértettem, középszintű = közepes char levelhez. de hülye vagyok
vipermagi all-round király cucc, szinte minden karinak. durva hogy mennyire olcsó már ez is, van egy 20 allres belőle, valaki adta ajiba, az kb 3 pgem-et ér.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #11885 üzenetére
igen, de én kizárólag a Vita affix-ról beszéltem, hogy a linkelt infók alapján kiderüljön, jó-e a +39-re rollolt gc alapnak.
de amúgy lev 91 gc-n lehet bármi +5-45 life közt:
Life / +5-20 Life / Large Charms(1)[5-10](9)[11-15](19)[16-20]
Sustenance / +21-35 Life / Large Charms(31)[21-25](45)[26-30](61)[31-35]
Vita / +36-45 Life / Large Charms(77)[36-40](91)[41-45]tehát ha igaz, hogy ezekből a 3 típuson belül is bármi rollolhat a legjobb (91) szintű gc alapra, akkor jöhet a Life leggyengébb (1) szintű változata is +5-10 life-al, vagy a Vita leggyengébb (77) szintű változata is +36-40 life-al. tehát +1 life nem lehet, min. 5 lesz, illetve akkor a +39-es gc-m attól még vsz (91) szintű, csak a kisebb levelű Vita affix került rá.
na erről ennyit elég is asszem :P
-
zsirfecske
addikt
oksi, akkor pontosabban:
Vita affix ilvl 77 gc-n is rollolhat, de az csak +36-40 life-ot ad, viszont ha ilvl 91 gc-d van és arra rollol a Vita, akkor az +41-45 life közt lesz. így a +39-es gc-m vsz nem jó ilvl mégsem. vagy az van, hogy rosszul mondom, és a 91-esre is rollolhat kisebb Vita affix és nálam is ez történt?amúgy a 91 level gc garantált hell dibalo, nitha, baal esetén vagy valamitől függ?
-
zsirfecske
addikt
mindig tanul az ember. szerencsére legutóbb ncc1701 adott hozzá gc-t épp ilyen runok után és abból rolloltam. mondjuk semmi nem jött, de egyiken volt 39 life, szóval be is igazolódott.
amúgy annyira nem 100% vágom ez alapján:
Vita +36-50 Life Grand Charms(77)[36-40](91)[41-45](110)[46-50]91 ilvl-en lehet 41-45? vagy hogy kell ezt érteni? a +39 life-os akkor még nem 100% hogy jó alap gc-n lett?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #11872 üzenetére
alap 20% + shael rúna?
e szerint 147% a kövi lépcső, de 0% IAS van az egyéb részen, és innentől bonyolódik számomra, neked kéne nyomkodni gondolom gear alapján:
esetleg azt lehet, hogy kitöltöd logikusan összeadva vagy karakterlap alapján és ha veszel fel még vmi IAS itemet ami kövi frame-re visz e szerint, csekkolod animációban van-e gyorsulás. már ha ilyen kis különbségek észlelhetők.Vismajor01:
45 lifehoz lvl 90+ gc kell tényleg? ezt nem tudtam, köszi. -
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #11867 üzenetére
itt a kalkulátor, kiválasztod a fegyvereden lévő ias-t és kidobja a táblát. ez nem olyan egyszerű mint az fcr/fhr breakpoints, de elvileg érthető
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11860 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
nyomtam ma 12 blood ringet a tegnapi 5 után. íme mind a 17 egy képen, szerintem tanulságos. és ez talán kicsit emészthetőbb mint a korábbi craft számolgatás
nagyon kicsi kellett volna, hogy nekem már bőven jó dual leech gyűrű jöjjön ki. pl ha a középső pirosazottnál beadja mana helyett a mana leechet, nem is nyomnám tovább.
MikeWazowski külön köszi a free sol-okat! ő volt a mai főtámogató, meg a traderie, ahol 1-2 darab pruby + sol-okért adogattam el amúgy seninek nem kellő cuccokat. jewelből még van egy rakat, azokat játék eleje óta elteszem, a magic ring meg gambleből jön hozzá (ilvl 82-91).
-
zsirfecske
addikt
válasz
tiborv #11818 üzenetére
CE a játék messze leg OP-bb skillje! bone csak arra kell hogy megkezdd a csoportot aztán corpse explode és csá mindenki (kivétel physic immune, de azt meg magic dmg kivégzi. kivétel magic+phys immune feltámasztós radament szerű dögök). egy hell boci pl vicc vele, pukk-pukk fekvés.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11806 üzenetére
nekem van egy perfekt 17-es aurás, adom simán. perf ruby/sol jöhetne cserébe max, mert nagyon eszi a craft ezeket
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #11787 üzenetére
524 a max roll def-re nem superiorban (ami a drága javítás miatt kevésbé ajánlott), szóval ez egész jó, bőven a felső tartományban van. enyim pl 503 def-es, az picit jobban mutatna mert 1500 def felett fog kijönni, de különbség inkább csak szemre van, ebből 1428 lesz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11725 üzenetére
csináltam pár blood gyűrűt, nem lett semmi jó egyelőre. mana leech nem jött, de dupla life leech igen, sőt 10 fcr is ment rá:
alábbinál viszont a fenti számítás alapján nem értem, hogyan jött ki a lev 88 req. chaos sanctuary lvl 85 gyűrű, clvl 87, +4 affix ment rá, csak a strength ugrott túl kicsit (+16-20 str, affix 74) így a képlet szerint 74 + 10 + 16 = 98 cap kéne legyen, bár tökmindegy, mert szar:
(amúgy az első gyűrűnél se vágom a lev 57 req számítását, vsz nem jó képletet nézek, a 2009-es cikk írása óta még változhatott patch-el, nem jártam utána. mindenesetre jobb a helyzet. persze le is lehet tojni a mögötte lévő dolgokat, bár szerintem jobb ésszel belőni a lehetséges stat pool-t a még jó és hordható gyűrűkhöz)
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #11728 üzenetére
d2r online-ra gondoltam, hogy aktuális legyen. meg itt még nem übertáp mindenki.
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #11720 üzenetére
grat, larzukot neki!
én meg akkor megyek majd diablo level 85 areáit kutatni magic ring-ekért és craftolok pár 85-ös Ilvl blood gyűrűt (az is még befér elvileg a kisebb mana leech affixbe), hogy lássam az milyen. ha a matek nem téved ilyen legjobb verziók jöhetnek ki:
11 All Resistance / 120 Attack Rating
60 Life (alap 20 + 40 max*)
25 Strength (alap 5 + 20 max*)
3% Life Leech
5% Mana Leech / +8% Life Leech max* (11% összesen) / 15 Dexterity*a legrosszabb esetekben ezek miatt lehet túl magas a level req
+8-11% life leech (affix 78 > 98 level req = kuka)
+16-20 str (affix 74 > 96 level req = kvázi kuka)
+31-40 life (affix 68 > 90 level req = high levelen használható) -
zsirfecske
addikt
köszi, a beast tényleg jó cucc, viszont a fury druidon nekem uppolt ribcracker lesz ias jewel-el, mert budget-ben tolom, nincs időm annyit játszani.
amúgy lehetne egy olyan d2 penis méregetés téma, hogy mindenki beteszi egy képen a kész karakter geareket, hadd ámuljunk mi, csóróbbak is
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11716 üzenetére
annyira bonyolult hogy el is b*sztam szerkesztés közben a képletet meg a számokat is. int (lefelé) kerekítéssel így van helyesen a képlet és a számítás:
Ilvl = int(clvl/2) + int(ilvl/2), azaz Ilvl = int(87/2) + int(83/2) = 43 + 41 = 84, ami az alábbi level req képlet alapján adja meg a craftolt tárgy level req-jét:
rlvl = rlvl_affix + 10 + 3*N ; capped at 98
where rlvl_affix is the highest levelreq amongst the random affixes that spawned, and N is the number of random affixes (1, 2, 3, or 4)tehát N=4 max affix esetén, ha 84 a craft Ilvl, akkor nem jöhet Vamprire mana leech affix aminek 86 lenne az rlvl_affix értéke és ezzel hordhatatlan (lev 98 req-re cap-elt) gyűrűt kapnék, helyette az 58 rlvl_affix értékű Wraith affix jöhet csak, 58 + 10 + 12 = 80 level req gyűrűt eredményezve, 4-5%-os mana leech-el.
viszont ha spawnolhat life leech is az alap life leech mellé, akkor a 7-8%-os Lamprey rlvl_affix 78-as értéke ugyanúgy bekavarhat, mert a 84-es gyűrűn megjelenhet, 78 + 10 + 12 = 100 (capped at 98) rlvl-t adva ki, azaz emiatt is hordhatatlan gyűrű lenne belőle.
valaki vágja ezt a részét
egyáltalán érti ezt az egészet bárki itt?
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #11714 üzenetére
köszi, de a fenti idézetből most az olvasom ki, hogy nekem inkább kisebb levelen kell gambliznom az alábbiak alapján.
ha lev83 area droppból szedem a magic gyűrűt és azt használom az éppen 87-es karimmal , akkor így alakul a képlet: (ilvl+clvl)/2 = (85+87)/2 = 85 ami a max level ahol még nem jön a 6%-os Vamprire, csak a Wraith 4-5%-os Wraith affix, ami miatt nem száll el a level req a gyűrűre. mondjuk nem tudom mi a szitu a life leech-el, az nem okoz-e hasonló gebaszt max affix szinten. utána kéne olvasni még ennek, mert eléggé feleslegesen bonyolult a matek mögötte. mondjuk pár próbálkozásból amúgy is kétlem hogy bármi használható eredménye lesz, vagy hogy olyan gyűrűt craftolnék amit nem tudok viselni.
Peddy789: így vsz inkább rare dual leech gyűrűt vennék majd. ugye sárga cuccon max 6db valódi affix lehet, nagyobb a varia, de azok mind teljes értékű statok.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #11711 üzenetére
sosem próbáltam, de ez csak az alap stat, mellé még 1-4 affix jöhet. ha az épp mana leech affix, ami 6%-ig mehet, meg life leech ami 8%-ig megy (bár ez állítólag túl nagy level req-et eredményez), plusz valami értelmes egyé stat, akkor az már nem rossz.
mondjuk olvastam most egy ilyet, épp level 87 vagyok, lehet rápróbálok:
"A crafted ring with 6% mana leech should have a level req of 96, as 10+3*x are added to that when crafting, with x being the number of random affixes (IIRC), being capped at 99 or 98. That affix has an affix level of 86 and alvl = ilvl for rings. If you don't want 6% ML for that reason, you have to take care that ilvl/2 + charlvl/2 is less than 86, with ilvl being the original item level of the magical ring to be used for crafting. When assuming that your rings come from regular monsters in L85 areas, it means that it's best if the crafting character is below L88, but at least L58, so you will get 4 random affixes all the time."de akkor valakinek trade-re van esetleg valami közepesen jó gyűrűje?
-
zsirfecske
addikt
juteszembe ha dual leech gyűrűt akarok, érdemes blood ring-et craftolni, vagy rare-ekben próbálkozzak?
az eddig talált kb 40 rare gyűrűből egy sincs amin lenne mana és life leech egyszerre, nem hogy jó statokkal...
-
zsirfecske
addikt
ha filléres, kérek egy 200+ attack ratingest
amúgy d3 után fura hogy lehet 2x ugyanolyan unique cucc a karin, de fury druidra lehet elkélne a 2. raven ha nem lesz dual leech/mana leech gyűrűm. tényleg, a dupla cold absorb összeadódik? meg ugye duplán nem fagysz meg, jól jön télen
-
zsirfecske
addikt
válasz
JohnyMilan #11683 üzenetére
én is az elfogult rajongók táborába tartozom
-
zsirfecske
addikt
jogos, visszavonom
Elemental:
nagyon röviden annyi, hogy a defense bizonyos eséllyel megvéd kizárólag attack rating-gel támadó phisical dmg ellen. nem sebzést csökkent, hanem nem találnak el miatta. viszont számít a támadó szörny szintje hozzád képest, hogy futsz-e vagy állsz (futás közben nem számít az egész to/hit formula, így a defense sem), szóval igazából meelee kariknak jó és csak ha jó sok van belőle. részletek itt -
zsirfecske
addikt
van valakinek egy pul kölcsibe? vennék egy 200ed jalal-t socket+upp alapnak, de pont pul-om nincs (meg jelenleg más se nagyon
). van 160-as, 174-es és 191-es jalalom is (köszi érte itt is), de rájöttem, hogy akkor már perfekt kéne.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11603 üzenetére
van pár low level unique íjam, rare cuccok meg magic amuk amazonhoz, szólj és adok bármit belőle ha kell.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11578 üzenetére
köszi szépen, vittem őket!
ha valakinek kell még pár cucc, pl ik kesztyű, meg ilyen szintű inkább értéktelenebb cucc, az szóljon, én is szórnék ki a stashből dolgokat.
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #11564 üzenetére
amúgy a gamble lényege az esélyek miatt inkább a magic alapanyag craft-hoz, persze közben néha lesz rare (10%) vagy szökőévente unique (0.05%) cucc is
annak az esélye, hogy te épp kiszedj egy gore rider csizmát ugye elképesztően kicsi (2000 megfelelő alappal gamblizett csizmából 1 lesz unique, és abból még el kell találni az exceptional verziót. sőt gondolom még azon belül is lehet másik unique cipő belőle).
előbb találsz valami ütős rare-t ami el tudsz trade-elni rá sztem.
-
zsirfecske
addikt
a fentebb általam betett leírásban is linkelik, de itt van egy nagyon hasznos, átlátható összesítés a tágyak eltérő quality neveiről item típusok szerint. már csak arra is jó, hogy lásd egyben, mik az elite fehér cumók amiket érdemes felvenni mondjuk socket base tárgyaknál.
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #11556 üzenetére
a gamble úgy működik, hogy adott item típust rollolsz, és azon belül bizonyos eséllyel normal/exceptional/elite item jön be. tehát ha a clvl -5 elég hozzá, bármid lehet, felfelé viszont csak +4 erejéig. a war traveler pl exceptional, ott ha bejön a unique esély, még akkor is el kell találni a három szintből a középsőt:
Light Plated Boots > Battle Boots > Mirrored Bootsitt egy jó d2r leírás hozzá (a gambling felület kicsit változott d2-höz képest)
-
zsirfecske
addikt
dracul és raven frost van valakinek amúgy eladó?
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #11471 üzenetére
szerintem alapvetően tudták megjelenés előtt, hogy a ladder még odébb van, de a rengeteg ladder only content nélkül a játék sokkal szűkebb, ezért fel sem merült hogy kihagyják startkor, így megkaptunk mindent szabadon. ennek a feloldása a ladder indulásával lehet az, hogy lesz egy patch és onnantól nem működik a ladder rw gyártás nonladderben. de meglévő itemeket biztos nem baszkurálnak, mert jogos lázadás lenne belőle. szóval ha meglépik és kiszedik a ladder only cuccok gyártását, akkor az pl azonnal felborítja a piacot, egy sima 25 fcr spirit is értékessé válik stb.
szerintem amúgy nem fognak nyúlni a meglévő dolgokhoz, ezzel is sajna hígitva az eredeti game-et, és inkább a ladder-hez adnak plusz contentet, hogy csábító legyen. ezért is tart soká majd a szerver gondok mellett.
elveszíteni meglévő dolgot az emberek nem szeretnek, újat kapni annál inkább.
-
zsirfecske
addikt
tudom hogy minden itemnek esik az ára, ezért nem szabad semmibe fektetni rúnát, mégis vettem egy majdnem perfekt string of ears-t (177ed/8ll/15dr) lem+8pgem-ért.
ha valaha eljut odáig a druidom, lehet uppolom is majd hozzá. juteszembe a jalal-s mane-em nagyon alja defense-el bír, ha lenne jobb, azt is lehetne uppolni. ugye csak a menőzés és perfekcionizmus.
esetleg van valakinek jalal 200 közeli ed-vel cserére? lyukasztani se lyukasztanám a 160-ast.
-
-
zsirfecske
addikt
esett egy +199% ed gore rider, megyek is aludni
viszont így már tutira kell egy fury druid respec majd. -
zsirfecske
addikt
válasz
sto1911 #11394 üzenetére
érdekes ez, mert nekem is tetszenek a superior cuccok, bár van ahol sz*patás a használatuk. pl. egy 500 def-es normal vs 434 + 15% ed archon plate közül szó nélkül az előbbit érdemes választani, mert kopik és olcsóbb javítani. bár a felsőbbrendűségnek ára van
ugyanez a caster hoto esetén tökmindegy, ott nincs kopás, nem számít, lehet flancolni is akár még eth is belefér
-
zsirfecske
addikt
válasz
Kiss_R #11386 üzenetére
sztem ja, bár én bolond vagyok mert shakot (-pul) adtam érte.
szerk: amúgy relatív, ha épp nagyon kell, mindenki hajlandó többet adni érte.
amúgy mal rúnát külön lehet nem annyira ér, mert rúnára mindenki hajt, hasonló unique cuccokra már kevesebben (kb lem-pul értékűek ezek ha nem tévedek).
szerk2: van most egy ilyen ajánlat discordon egy srácnál akivel már trade-eltem
Eth CV Insight (lv 16, 854 max dmg) - Um rune
szóval mal túlzás. -
zsirfecske
addikt
válasz
ricpet #11306 üzenetére
nem törölnek már semmit, ha nem lépsz be hónapokig/évekig(?), akkor se.
mindenki mule-t használ továbbra is, csak most már még tutibb.
ncc1701:
direkt nem csináltak sztem ilyen stash-t, mint ahogy az inventory is dierkt korlátos és csak ennyire növelték. nem jó az ha korlátlanul tárolsz, mert nem tanulsz meg szelektálni, túl sok időt töltesz vele és inflációt is okoz. szóval nem minden jobb ami az új hullámok szerint való. én is a d2 hagyományörzők közé tartozom -
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #11282 üzenetére
ja nekem még egyik csicsón sincs rw mellvért, szóval ignoráltam, jó felvetés.
_drk:
szerintem ilyenre felesleges elpazarolni. többet ér ha találsz egy socket nélküli monarchot, vagy később egy jó rare peltet, vipermagit stb. szóval én nem pazarolnám el, főleg nem hell előtt. karinként a 3 larzuk éppen lefedi az igényeket, vagy ha trade-hez kell mondjuk eth item base-hez, ott kihozhatod a teljes budget gear-ed egyetlen jó soceket nélküli találatból (eth cv, vagy eth pala shield exile-hoz stb). -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11270 üzenetére
ncc1701, megnéztem ias calculatorral, és ezt dobja ki a két fegyóra:
jól gondolom, hogy akkor a fegyver two-hand dmg értékét kell csak simán megszorozni az attack/sec értékkel és az adja az átlag dps-t ebben az esetben? tehát a thresher a cv-hez képest 3.33/2.77=0.2 azaz 20%-kal gyorsabb, ergo a 73 to 759 vs 98 to 886 dmg az 243 to 2527 vs 271 to 2454 lesz a fenti speed-ekkel számolva, így az átlag dps kvázi ugyanaz? tehát insight-nál tök mindegy hogy thresher vagy cv, még a life leech-nél is.
úgy rémlik d3-nál egész másképp volt a damage kijelzés, itt tényszerű amit írok?
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #11268 üzenetére
grat! 40fg? én ugye shako-t adtam érte (bár kaptam vissza pul-t meg még vmit), amire 240 fg-t mondtál anno. most akkor mennyi fg a shako?
amúgy az elite polearm sebesség/dmg kapcsán help. ugye itt nincs más olyan stat aminek kedvez a gyorsabb csapkodás, ergo a speed hasonlítás csak dmg output miatt érdemes. íme a két eth insight-om, kvázi azonos (perfekt) ed-vel:
noob kérdés, de hogy is viszonyul egymáshoz a két cucc a csicsó által kifejtett sebzésben az alap normal és very fast attack speed miatt? megnézni most nem tudom azt se mit ír ki dmg-ben a merci karakterlapján.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11176 üzenetére
diegho köszi a trade-et és ezt:
csak hogy tudjátok srácok, olyannal jó 2 playerben játszani, aki:
- sorciként teleportál helyetted és blizzel aoe darál
- nyit egy bocit, találunk egy sima eth treshert, ő cube-olja és 4os lesz
- és mikor mondod, hogy jó lenne a kis karidnak, simán neked adjaaz én érdemem a perfekt aura és ed roll, meg a +5 cs
hetekig egy ilyet kajtattam a fő karimnak, végül neki eth cv lett, amit a magas str req miatt a csicsója tud is használni. most meg kaptam ajiba egy fórumtárstól. még ki kell találnom hogy viszonzom..
szerk:
az amazon kesztyűre meg annyit, hogy a szinthez képest elég op, csak az ed helyett lehetne más rajta (meg talán a life stolen nem max?), én biztos adnék érte durvább rúnát is ha lenne, meg lenne amazonom -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #11162 üzenetére
hát ja, pár száz de még akár pár ezer def is tökre nem számít a legtöbb futkorásós karinál effektíve semmit, csak jól mutat.
amúgy nyilván én is akarok majd enigmát egyszer, nekrónál van hozzá 3 socket nem superior 522 defes arcon / 250 defes mage plate félretéve, de még fogalmam sincs addigra milyen cucc lesz mellette, mennyi strength-re kellene respecelni a karit, akinek a spirit monarch miatt van vagy 130 str hard pointban. gondolom final gearben torch+anni+enigma ad annyit hogy alig kelljen tenni rá, illetve hát monarch mellé akkor már mindenképp az archon dukál.
mondjuk ez a perfekcionizmus a runewordöknél is érdekes, részemről ha nem múlik breakpoint rajta akkor tökre nem fontos pl. a fullos fcr spiritben stb. a druidom épp most ért át hellre, és nekem a kezében kinézetre tök fura a kék crystal sword, hiába 35 fcr. így mivel a monarch-om is csak 33 fcr lett, inkább a 33 fcr broad sword spiritem tettem most átmenetileg mellé, mert az nem csicsa. no meg 2x33=66 mégiscsak kerekebb mint a 33+35 :)) aztán majd ha lesz rendes amu/gyűrűk, és el kell érni a 99%-ot nélkülük, jöhet a 69+.
-
zsirfecske
addikt
valakinek nincs véletlen tarcsiban dream spirit fehér iteme imbue-hoz? ezek a legmagasabb item level verziók a farkaspofis elite peltek közül, amiket simán lehet 6 perfect skull-al tovább rerollolni, és még megmarad a +2 druid skill esély rajta. most olvastam csak utána rendesen és asszem belevágnék. eddig 2 ilyet találtam összvissz de nem tettem el hülye fejjel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11053 üzenetére
hát ja, csak egy +10 fire res sc az mondjuk lem, a +3 meg kb semmit nem ér. ha van rajta jó life vagy mf is, akkor meg megfizethetetlen. mindenesetre van pár alacsony rollosom az tuti, úgyis rendet kéne rakni a cuccok közt, ha leszek később, majd megnézem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11051 üzenetére
milyen értékekkel?
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #11033 üzenetére
aki mer az nyer
én asszem eladom ha lesz hasonló, sima cv-ket szoktam kockával socketelni, eddig egy lett a max 4 socket, többi kuka.
illetve a témában egy tanulságos sztori
találtam hell bocin egy crude archon plate-et, 372 def-el (normal verzió defense: 410 - 524). kicsit agyaltam rajta, hogy felvegyem-e, aztán rájöttem, hogy egy kis trükkel ez kincs lehet. nemtom hányan szoktatok ilyet, de tessék a recept hozzá:1 El Rune + 1 Chipped Gem + Low Quality Armor --> Normal Quality Armor of same type
ilvl = 1.This recipe is useful to upgrade a low quality armor to normal quality. It can then be used in other recipes to add sockets, in preparation for turning it into a runeword. Any sockets and items in those sockets will be lost after using this recipe.a kulcs az hogy amellett hogy a defense rerollol, a cucc ilvl=1 lesz utána, ami miatt a kocka garantált 3 socketet ad.
így lett egy kis mákkal (El + Chipped Gem + Tal + Thul + Perfect Topaz árán) majdnem perfekt alap defense-es enigma alapom:
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #11024 üzenetére
csak magára a vértre vonatkozik, azt tudod kevesebb req-el hordani.
na most meg esett egy 9% ll titan's revenge javelin, ilyet használ még valaki? régen menő volt, persze gondolom főleg eth-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest