- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Hat igen Exile + Dracul mar eleg egy utos ut smiterre. Csak az nem kicsit draga (Vex-Ohm-Ist-Dol) :-DD. Btw ha mar futja exilre akkor csak ujjgyakorlat betenni invbe egy rakas 5 allres sc-t, vagy egy rakas 15 allres gc-t + alajuk 5 allres sc-t :-DD.
Nekem is szokta nyomatni... neha... Marrowwalkkal meg sosem haltam se szerveknel se ut-ben, dracullal volt ra pelda :-S, es en utalom, mikor pont mefinel nem castol, az meg kozben kilok egy csomo csontit ne meg agyalhatok, hogy veszem fel a hullam ujabb halal nelkul, vagy ugye permelem a gamet es rejoin, de azt meg nem merem megkockaztatni, mert megiscsak bneten jatszunk ugye ^^.
/e: Huh nekem sosomon harci diszben volt 20 mf, az is CoH-bol :-D. 15k dmg, 75 allres (bar azt hiszem a fire nem volt maxos, de nem emlekszem, mert meg uj ladderben nem raktam ossze a sorcot, nl-ben meg haveroknak odaadtam a cuccait). Jah es ez tiszta Blizz sorc volt, csicson eth Andy + eth Stone + eth obedience, Baalnal eleg jol olte w2-t + cold immune-okat, de azert voltak hibai, majd ebben a ladderben rakok ra egy botd-t, ha nem leszek lusta kirakni.
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
"ha kesztű-nek nem dracul-t raksz, akkor az nem fogja tolni a life tap-et.
switch-be meg skiller-t érdemes holy shield-nek"
Itt irta pont valaki, de ebben nem vagyok biztos, hogy ha spirit + spirit van valton, es visszavaltasz, lemegy a HS skillje, nem marad meg. Amugy tok felesleges a skiller, mert zakaval low dex-szal megvan a max block, mivel HS-t konnyu maxolni a smiternel.Athos igazad van 20L sc tenyleg tobb elet, mint a str charm, de egy 20L sc most um, es mondjuk ha beteszel vagy 20-at akkor 20 um, amit ha most 10 fg / each aron nezek, akkor 200 fg, es az nem keves, viszont 5 str lc-t kb 2 fg-ert hozzavagjak az emberhez :-).
"skiller charm is jól használható summonekrónál, csak nem túl olcsó."
Szvsz pulba siman lehet kapni, de ha kicsit tobb idot fordit ra meg lemert, ergo eleg olcso mondjuk egy pc sk-hoz kepest ;-)."armor:úgy tervezem 2 lesz treachery+duress"
Nincs szukseg duressre black + guillaume boven ad eleg CB-t UT-hoz, DC-hez meg meg sokat is ;-)."De mondjuk az is lehet hogy eladom istért és veszek helyette palaspiritet"
Nagyon low lesz a resisted, nem eri meg, max, ha egy gris shieldet veszel helyette es abba tomkodsz 3 pdiat, azzal gosu lesz a resisted ;-)."kesztyű:kell a dracul a life tap miatt"
Nem kell, ez egy oriasi nagy tevedes, semmi szukseg ra, siman lehet life tap wandot vagy marrowwalkot hasznalni, dracul life tapjevel tobb ideget figsz megenni, mint amennyi konnyu ut-t eredmenyez. Volt nekem is, nem jott be, azota marrowwalkot hasznalok."ringek:jelenleg resistes rarek+dexel vegyek akkor helyettük raven+dwarf start"
Raven igazsag szerint csak a +20 dex miatt kell, dwarf meg a +40 life miatt hasznalatos, de te dontod el, mire van inkabb szukseged. Nyilvanvalo, hogy egy 15+ dex + resist gyuru jobb lehet a ravennel, es egy sok life + resist + stat gyuru is a dwarfnal, viszont dragabbak is, ha te veszed meg oket."És csicsónak insightot vagy obediencet rakjak ki?"
Ha mfelsz, akkor egyertelmuen insight a mana miatt, csicska kill kb csak countess van, viszont oda eleg egy CV insight is, amugy van egy CV-m mule karin, ha erdekel meg ^^."35mf amu? Megmondom őszintén, hogy PUL-nál többet nem adnék érte, de lehet még annyit se."
Pontosan, meg annyit se."inkább Tal amu + Tal páncél + Tal öv"
Szerintem rettento draga meg mindig ez a tal amu + tal pancel, inkabb viper + 2-3 cold sk amu + goldwrap. -
mcsabee
senior tag
válasz
kiss(b) #3178 üzenetére
Smiterre resis armor kell :-).
Ha occoer' kell smiter, akkor kb egy ilyet dobj ossze:
Sisak: Guillaume (um vagy ort runaval).
Fegyver: Black runaszo.
Pajzs: Gris Shield 3 pdiaval, esetleg valami magic Sacred Targe 45% allressel + 2 pdiaval, vagy ha kicsit tobb loved van, akkor egy upped zaka ummal vagy pdiaval.
Armor:Treachery runaszo, esetleg Smoke runaszo, jo lehet meg a Lionheart runaszo. En szemely szerint a CoH-ot favorizalom, de az atm kegyetlen draga.
Kesztyu: Sokan Dracult tesznek ra, mert olcso, de a 15 str-en kivul semmi ertelmes dolog nincs rajta, ezert en valami 15 str + light res kesztyut javasolok, de ha nem lenne, termeszetesen a dracul is kivalo.
Ov: Ezt sokan sokfelekeppen kepzelik el, lehet rajta Thundergod, Verdungo, Nosferatut is lattam mar, te valasztasz.
Cipo Hat-hat en Marrowwalkot hasznalok (precastolhato life tap miatt + gozu str), de egy gore rider vagy goblin toe is jo lehet, ha switchre teszel egy life tap chargeot ado fegyvert, mert a dracul nem biztos, hogy eletben tud tartani :-S.
Gyuruk: Altalanos nezopont szerint Raven + Dwarf boven eleg ut-zni mindketto ^^.
Amulet: Highlord vagy Cat's Eye (en Cat's Eye-t hordok, mert mindenkin HL van >.<)/e: Jah es Torch nem kell ra ! tegyel be egy annit valami 10/20/5-ost, az mar lassan free cucc, es sok-sok light res charmot, esetleg megtomheted magad str charmokkal is, es tobb marad vitara (most a ladder smiterem fullon van str + light res charmokkal es igy 0 str-bol meg is usztam). annyi helyed legyen invben, hogy a Cube + egy szerv mindig beferjen, a tobbi ures helyre meg mehet charm dogivel ^^.
-
mcsabee
senior tag
Kicsit utanaolvastam ennek az ITD-nek.
Eloszor is: "it does not apply to boss, super-uniques and maybe uniques.,, possibly champions" es masik oldalon pedig ezt lattam: "Also it isn't going to help much v bosses and uniques/superuniques/champions". Pontosan nem tudom milyen mertekben csokken az ITD hatasa, de ezek szerint nem veszi el a teljes defenset ha nem normal mobot utsz. Valamint masik erdekes dolog, hogyha amit utsz szorny magasabb szintu nalad, akkor sem ervenyesul teljesen.
Kozben AS-en olvasgattam es ilyet talaltam: "Ignore Target's Defense doesn't work against Bosses and possibly Uniques. In those situations the Attack Rating bonuses will come in handy."
Btw Jazz, 75% CTB nem azt jelenti, hogy 100 utesbol 75 blokkolva van es 25 pedig nincs, hanem az adott utes 75% esellyel blokkolodik, mint ahogy azt te is megtapasztaltad, nem feltetlen talal be 100-bol 25-szor :-). Igen tudom, hogy a valoszinuseg szerint ugy kene lennie, de nincs igy, mivel az a 75% blokk mindig az adott utesre vonatkozik, igy lehetseges, hogy 100-bol lehet hogy 50-szer talalsz, de lehet, hogy csak 2-szer.
Elviekben az ITD teljes mertekben ignoralja egy mezei szorny defense erteket, hogyha Boss vagy Unique akkor ez nem mukodik, Champion mobok eseten nem tudom hogy mukodik-e vagy sem.
Ha pl veszunk egy sima Warped One-t hell act 1-rol, akkor annak az 1131 defjet ignoralja, igy mar csak a 49% CTB-je van neki, amit 8k AR-rel siman at kell utnod. Most poenbol csinaltam egy zealert :-D. 6k AR-rel Mefit siman vitte durance of hate lvl 2 + mefi terme robbanosokkal egyutt, eletem nem ment le sosem 200 egyseggel.
-
mcsabee
senior tag
Ignore target def: Figyelmen kivul hagyja az epp utott ellen Defense erteket, nem talalhat minden utesed mert azt hiszem 95% a maximum, nincs 100%-os talalati pontossag, igy ezaltal csak megno az eselyed.
-30% target defense: Mikor megutod az ellent 30%-al kevesebb defet vesz figyelembe, mikor szamolja, hogy talalsz-e vagy sem.
Target -35% Lightning resistance: Csökkenti a celpont Light res-et, de ezzel nem lehet torni immune-t, csak a necro lower res skilljevel es a pala convi aurajaval, ez csak arra jo, hogyha pl egy szorny rese 95%, akkor abbol leveve a 35%-ot mar csak 60% marad, igy konnyebb leolni. De hangsulyozom NEM tori az immunitast.
"Vagy van egy célpont amit éppen üt, annak addig -35% lightning resistance, azaz ha közben ezt a monstert lövöm Light Sorc-al, ennyivel hatékonyabb?"
Igen, ez pontosan így van :-)."Így az immunitást is leveszi?"
És mint fentebb említettem, nem töri az immunitast. -
mcsabee
senior tag
válasz
Cyberbeni #3173 üzenetére
En egy moddal toltam akkor, mikor nem engedett fel bnetre, meg akkor meg ment (reset elott es igy patch elott) a PlugY igy tudtam normalis karikat csinalni probakeppen. De ugy mukodo PlugY mar nincs, es nem is lesz valszeg, igy remelem nem kapok megint ilyen hosszabb pihenot ;>
-
mcsabee
senior tag
válasz
Robert1987 #3170 üzenetére
Engem Asiara es US Westre engedett, Europera es US Eastre nem. És igen az accok kulon vannak a Realmeken, igy egy pistike35 accot le tudsz krealni a tobbi realmen is, egyiken sem fog elveszni. En anno, mikor volt ez a ket hetes kis szunetem, Asian kezdtem el jatszani, de nagyon nagy volt a pingem, igy keptelenseg volt :-S
RD = Realm Down = mikor egy Lost Connection of Battle.net feliratot kapsz, vagy valami hasonlot es nem tudsz bnetre menni. Surun van ilyen 1.12 ota, de altalaban csak par percesek es Global RD formajaban nyilvanulnak meg, mikor azokat, akik valamilyen csatornan alltak, levagja a bnet, es csak openen lehet felmenni.
Btw egy kis segitseg, hogyha jo baalrunokat keresel: Olybaal, valamint jatekon belul op ranbot, valamint ket botrun ch: op killerbaal, op xbaalingx :-). Magyar baalrun channel az op lagbaal.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Robert1987 #3165 üzenetére
Ez egy altalanos hibauzenet, nem tudsz belepni az adott Realmre. Gyakorlatilag olyan mint ha nem 5 perces RD-d lenne, hanem tobb. En pont reset elott kaptam egy ilyet, 2 hetig tartott. tudomason szerint 15 perctol 2 hetig tarthat egy ilyen, de javitsatok ki, ha tevedek.
-
mcsabee
senior tag
Ez igencsak hálás tud lenni, ha valami guidet kerestek ;).
Nekem atm most van egy lvl 86 MF blizzerem (már lecuccoltam), egy lvl 94 PVP-PVM blizzerem, valamint egy lvl 92 Rusher-Mfer-Uter hammerem (egy CTA 3 és kész a drága, jah igen N CTA 3 O Runes or FG's) és végül de nem utolsó sorban egy lvl 79 Smiterem (CoH meg zaka kéne rá, de nem találok olcsón...). Most egy hétig szarakodott a netem, ezért kb 3 br-t tudtam az elmúlt 7 napban tolni -.-'.
Kulcs kb reset óta esett úgy 1 darab... Mondjuk ha összesen letoltam vagy 30 mf runt lehet sokat mondok :-D.
-
-
mcsabee
senior tag
Jól beszélsz, én úgy csinálok karaktert, hogy hell diánál fejlődök lvl 60-ig, aztán ancik, és lvl 80-ig hell baalrun, nincs elosztva stat és skill, ekkor szépen cuccok be inventoryba, megnézem mihez kell legkisebb str + dex, és azok szerint osztom el a pontokat, ne menjen egy se feleslegbe (nehogy 1 vita ponttal kevesebbem legyen már :-D) :-). Skilleket dettó csak akkor, nehogy időközben elrontsam :-).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged