Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
Robert1987
üzenetére
Engem Asiara es US Westre engedett, Europera es US Eastre nem. És igen az accok kulon vannak a Realmeken, igy egy pistike35 accot le tudsz krealni a tobbi realmen is, egyiken sem fog elveszni. En anno, mikor volt ez a ket hetes kis szunetem, Asian kezdtem el jatszani, de nagyon nagy volt a pingem, igy keptelenseg volt :-S
RD = Realm Down = mikor egy Lost Connection of Battle.net feliratot kapsz, vagy valami hasonlot es nem tudsz bnetre menni. Surun van ilyen 1.12 ota, de altalaban csak par percesek es Global RD formajaban nyilvanulnak meg, mikor azokat, akik valamilyen csatornan alltak, levagja a bnet, es csak openen lehet felmenni.
Btw egy kis segitseg, hogyha jo baalrunokat keresel: Olybaal, valamint jatekon belul op ranbot, valamint ket botrun ch: op killerbaal, op xbaalingx :-). Magyar baalrun channel az op lagbaal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest