- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Dehogy kezded ujra... konzol kocka lettel (meg ha kezi konzol, de akkor is >.<). Amugy sokan mondjak azt, hogy szerintuk nem lesz reset, bar en mar nagyon varom :-D. Jo lenne megint elorol kezdeni :-). Szeretem az a feelinget, mikor egyszeer megyunk 5-6-an, nezzuk, hogy a tobbiek a friendlistrol hol vannak mar, kozbe sasoljuk a laddert, hogy ki a legnagyobb mar :-D.
-
mcsabee
senior tag
Nem egyszeruen az accodra nem tudsz belepni, de a CD Keyed is banned. Nos leirom mi a helyzet pontosan:
Elso lepeskent a Blizzard November 4-en bekapcsolta a 'csalasfigyelo' programjat, amivel ki tudja szurni, hogy kik hasznalnak Third Party Programot (ez azt jelenti, hogy valamilyen kulso hacket hasznalsz, ami alapbol nincs benne a Diablo 2-ben!)
Masodik lepeskent elkezdte figyelni, hogy kik hasznaljak az addot hacket. Vagyis figyelte az accountokat es cd keyeket. Hogyha valamelyik accounton csalast vett eszre, akkor 'Flagged' lett (vagyis megjelolte az addot accountot), de pont igy 'Flagged' lett az a cd key, amin eppen volt az emberke.
Harmadik lepeskent November 11-en 90 napra letiltott minden olyan accountot, ahol csalast vett eszre.
Negyedik lepeskent November 12-en letiltotta a zarolt accountokhoz tartozo cd keyeket is, de ezeket csak 30 napra, figyelmeztetes gyanant.
Nagyjabol ennyi a tenyallas. Az osszes accountod 90 napos bant kapott, a cd key pedig 30 naposat, 30 nap mulva tudsz ujra felmenni bnetre, ahol krealsz egy tiszta, szep, uj accot. Es soha tobbe nem hasznalsz hacket ^^.
Itt a mese vege xd.
Jujj majdnem elfelejtettem a PlugY-t :-). ERROL az oldalrol kaphatod le es ITT talalsz hozza leirast, angolt ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3640 üzenetére
30 napos key ban, az acc 90 napos bant kapott ^^. Egyelore csinalom a karikat, aztan meglatjuk mi lesz xD.
-
mcsabee
senior tag
Loadereztem :-D...
Mar van fasza kulcsom, havertol lejmoltam :-DDD. Hammerom lvl 69, meg ma 80 lesz, felcuccolom azt annyi :-D Nesze neked blizzard xd.
(#3635) Blizz
Neked CD Keyed el meg?? vagy az is banned? :-) Btw nem tudsz mit csinalni, vagy ujrakezded, vagy abbahagyod ^^.
-
mcsabee
senior tag
Nah gyerekek fejlemenyek :-DDD.
Mind a ket CD Keyem Banned + havernak is CD Keyei Bannedek !!! Ugyhogy szarban a haza xDDD.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3630 üzenetére
A fontosabb stuffokat elraktam legit accra (eredeti diablo2.exe-vel csinalt acc). Szal teljes sosom megmarad + egy teljes hammer. Ami veszett cimszavakban: 6 db 3*3 keyset, 40/40/40 craftpack, kb 80-90 pg, egy ut smiter (a low itemek csak, halistennek), egy 95,5 lvl-es mf hammer, egy 97,6 lvl-es blizz soso, egy komplett classic rusher soso + sok random stuff... nagyjabol szerintem olyan 5-8 hr kozott vesztettem, de a nagyobb ertekek megvannak, (coh, eni, torchok, annik, ctak, df 32/-5!!!!, nw 19/-5!!!, cold life skillerek).
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3628 üzenetére
Accnak kampo, key meg megvan, nem tudom meddig meg ^^. De szerintem ez az a pillanat, hogyha key is banned lesz, hogy en kiszallok a d2 bizniszbol. Elhiszem, hogy legiten kell jatszani, de mig a Loadereseket egy kalap ala veszik azokkal, akik kb az osszes letezo hacket hasznaljak egyszerre, 10 kulon accon 10 kulon kulccsal, addig meggondolando a jatek... a kovetkezo lepes az lesz, hogy router mogul sem lehet jatszani, mert nem legit az sem... mikor tok ugyanaz a szerepe, mint a loadernek... no mind1, ket gep van, ugyhogy ugyanugy loaderezem mint eddig, csak nem egy geprol, hanem kettorol....
/e: Accnak lottek teljesen, vagyis 30 nap utan visszakapom tok uresen, vagyis semmit nem erek vele xd. Keybant meg nem kaptam, de asszem az vlami ket honap elso korben, vagy 3, aztan azt is visszaadjak, most nem tudom mi lesz :-S.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3626 üzenetére
Okay, 5 accom banned, koztuk a soso is xDDDDD. Mindegy, lementettem legitre a stuffokat, ugyhogy csak a lvl veszett :-D. De konyorogom, egy loader miatt miert jar bann ?_? Nem ertem a blizzt, megveszem ketszer a diablo 2-t, es me vegyek ala ket gepet is??? miert nem lehet legit a loader ....
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3622 üzenetére
DE arrol szol, botokat bannoljak is ! De loaderert is bann jar, ami nem egy durva nagy hax... Egy kis aprosag:
StarCraft and Diablo II Battle.net Ban Policy Update
Nebu on November 11th, 2008
As part of our continued effort to ensure a fair and fun online experience for all Battle.net players, we have expanded our efforts to remove cheaters from StarCraft and Diablo II. We have identified and closed over 350,000 StarCraft and Diablo II accounts which were found to be using third-party hacks.The Diablo II CD keys associated with the closed Diablo II accounts are now restricted from playing on Battle.net for approximately 30 days. Repeat offenders will have their accounts closed and their CD keys permanently banned from Battle.net.
As a reminder, we reserve the right to close the accounts and ban the CD keys of players who are caught cheating on Battle.net. Cheating ruins the game experience for legitimate players, and we will not tolerate it.
-
mcsabee
senior tag
Na gyerekek, Warden [ON] !! Havert most bannoltak 10 perce Loaderert !! Ugyhogy, ha valaki hasznal valami haxxot, az surgosen kapcsolja ki, de mar lehet igy is menthetetlen,
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3619 üzenetére
3,100,000,000 exp mindjart :-D. Most kb 97,6 lvl-nel jarok xd. Mar csak 420 millio es 99 !_!
-
mcsabee
senior tag
Jatszol bneten? Ha nem, akkor javaslom, hogy 1.11-es patch-csel jatsz inkabb single, mert ahhoz van egy PlugY nevezetu csoda, amivel tudsz Uberezni, az osszes Ladder RW mukodik singleben is, illetve kozos ladaja van az osszes Single karidnak, valamint bovitett Stats kepernyot latsz. Hasznos dolog nagyon es 1.12 semmivel sem jobb, mint 1.11, igy ha van lehetoseged inkabb 1.11 singlezz :-).
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3610 üzenetére
1 cd kulccsal keptelenseg fellepni 2 helyrol egy azon idoben a bnetre, mert mikor lepnel be, kiirja, hogy xx hasznalja a kulcsod, ergo nem is tudsz vele belepni.
Viszont ha egy accountra ket helyrol lepsz be, csak akkor dobal ki a bnet, hogyha, channelen vagytok mindketten. Pl: Hogyha XY accrol XY1 es XY2 karival lepsz be ket geprol, es mondjuk XY1 kari jatekban all, akkor nem dobal le. de ha XY1 kari, mondjuk az op kukimatyi channelen all, es te is belepnel egy akarmilyen channelre, akkor paff, mar le is vagta :-).
En azonos acc-al, nem hogy ket geprol, de egy geprol is be tudok lepni :-P (bar, most hogy itt a warden, meggondolom, hogy haxolok-e :-S).
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3608 üzenetére
Egesz pontosan: Egy CD kulccsal csak 1-szer lehet fellepni bnetre, mer tugyis kiirja, hogy valaki mas hasznalja a cd kulcsod. Nem fog ledobalni a bnet, mert fel sem enged, egy cd kulccsal ket geprol :-). Viszont ugyanazzal az accal be lehet lepni ket geprol, csak ugyanazzal a karival nem. Ha egy accrol ketten lepnek fel, akkor szepen az acc moge tesz egy ilyet: #2 pl: pistabacsi az alap acc, es ha egy masik karival lepnek fel errol az accrol, az igy nez ki: pistabacsi#2.
-
mcsabee
senior tag
Y vegulis letezik EUSCL PRICE CHECK. De itt sincs minden, es nem biztos hogy megfelelo kepet kapsz az arakrol :-). Viszonyitasi alapnak jo lehet.
/e: lehet regelni kell mar dno
-
mcsabee
senior tag
Ele Druid:
ELEMENTAL SKILLEK:
------------------
Arctic Blast: 1
Cyclone Armor: 20
Twister: 20
Tornado: 20
Hurricane: 20SHAPE SHIFTING SKILLEK:
-----------------------
Nem használunk innen semmitSUMMONING SKILLEK:
-----------------
Oak Sage: 20
Raven: 1
Summon Spirit Wolf: 1
Summon Dire Wolf: 1
Summon Grizzly: 1Fejere egy Shako mehet, vagy ha sok love van, akkor egy 5 tornado druid pelt life + 2 sock :-).
Amu legyen egy 2 skilles druid amu, vagy mara.
Fegyver mondjuk Spirit kard, de a legjobb valasztas a hoto.
Armor viper, vagy ha van love, akkor enigma ofc.
Pajzs spirit termeszetesen, vagy stormshield, hogyha max block druid.
Kesztyu Trang set darabja.
Gyuru egy soj vagy bk3, melle egy dwarf
Ov arach, no apellata.
Cipo pedig sandstorm.Ezek melle ofc egy torch, egy anni es skillerek (nem olyan dragak mar).
Erdemes ugy cuccolni, hogy 99 fcr es 99 fhr meglegyen neki :-).
FCR: Spirit sword es pajzs minimum 50 fcr, viper ha jol emlekszem 30, kesztyu 20, 10 fcr ring es arach pedig 30, ez mar 140 fcr, szal boven megvan :-).
FHR: Hirtelen nem vagom most, hogy van-e fhr a spirit kardon, de ha van, akkor a 99 fhr is emgvan a ket spirittel, ha nincs akkor pajzs 55 fhr, 20 fhr sandy, ez mar 75 ugye, ehhez kell meg 24 charmokbol, amit 2 db 12 fhr gc-vel konnyen potolhatsz :-).
Ha nincs soj meg bk tegyel ra egy ravent, igy kapsz gozu cannot be frozent, dwarfrol meg lifeot es fire absot. A tobbi cucc megszerzese nem jelenthet gondot szerintem. Druid torch mar filleres dolog (es tenyleg), annit ha tudsz venni tudsz, ha nem akkor nem.
-
mcsabee
senior tag
válasz
kiss(b) #3582 üzenetére
Elite Pala Shield 40-44res 0/4 Sockets | 10-25 Forum Gold
Csak ezt nem tudod tovabb uppolni, mert ez mar elite shield ugye :-). Btw szerintem ha egy um runat kapsz erte jo vagy, de talan, ha ugyes vagy, akkor egy mal runaba is el tudod adni, de ahhoz olyat kell kifogni, aki nem nagyon vagja, hogy mi a jo neki egyesz pontosan ^^.
Low Bone necit nem nehez kihozni:
Shako low -> Lem, ez ugye a sipkaja :-).
White Wand -> Dol - io runakat tegyel egy 2 sockos neci fegyoba, amin mar van 3 bone spear. Olcso es utos.
Armornak Vipert javaslok, uppolva ofc ^^. Lem-pul kornyeke az ara
Pajzs spirit legyen for sure :-). 4 sock monarchot biztos ad valaki apr pgemert, bele a runakat meg szedd ossze egy kis mfelessel.
Kesztyu Trang set darabja.
Hat ovvel vagyok gondba, mivel en arachot javasolnek, es nem is draga, mert mal runaert mar kaphato, de ha nincs malod, akkor a szukseg torvenyt bont, es tegyel ra valami rare cuccot, ami ad lifeot, meg resit.
Cipello legyen Sandstorm, egy lowosat lehet kapni mar lem-pul kornyeken :-).
Amulet lehet valami 3 Bone skilles amu, szvsz lemert ezt is kaphatsz.
Gyuruk meg hat, elso sorban javasolnek valami 20 str-es ringet szep addokkal, es a masik kezere meg egy dwarfot mondjuk (+40 life es fire abs, ki tudja mikor jon jol ^^). -
mcsabee
senior tag
Ha gondoljatok, whispeljetek ram: mcsabee[wtf] az accom ^^.
-
mcsabee
senior tag
(#3537) bolcsodal
Mit érhet mostanában egy Azurewrath?Pul kornyeke igen, de eleg surun esik, ezert nehez eladni :-(.
(#3540) kiss(b)
Hali!Olvasgattam amazon leírásokat,de nem tudok dönteni(spear vagy dobó)...Pvm-re kellene mondjuk cs runra egy kari...Demons archom van stormclashal,vagy másik ágra stoneraven(majdnem perfekt).
Igazából közelharci karim még nem volt sikeres(kivéve smiter,de ő sem járt még überen)viszont szinte halhatatlan...
Shako meg ilyen dolgok vannak,esetleg raven+dwarf gyűrűk+szerzek cats amut,ama torch is olcsó.
Eddig úgy néz ki javazon lesz..De várom a javaslatokat.PVM-re CS runra csakis Bow a jo, vagy Java, de akkor kell Infy. CS runra player 1-be inkabb hammert javasolok (olcsobb, utosebb, halhatatlan). Javazon altalaban Br-ben szokott lenni LH-rkent, vagy PVM-re Bocizon. Bocizonra minden johet, ami olcso: Shako, Titan, Raven + valami masik gyuru, 2-3 skilles amu, Spirit, Tgod, Waterwalk, 3/20 vagy 2/20 + stat gloves + valami 2 skilles armor. bocizasra kell egy Insight csicso is ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3535 üzenetére
Nóhev tájm 98-ra :-(. Majd novemberben rakockulok, 1 hete nem is lattam elinditott Diablot :-D.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3533 üzenetére
NL-ben egy 35 FCR spirit eleg draga, mivel nem lehet rerollozni a spiritet :-). Pontos arat nem tudok mondani, de tuti nem ilyen pul ertek, szvsz tobb HR is lehet ^^. Ladderben egy 35 FCR spirit is joval tobb, mint PUL, szerintem MAL kornyeken mozoghat most a sima 35 FCR Spirit ara Laddereb. A 15/15 pedig kulon tema, mert ha csak sima 35 FCR, akkor nem er tobb HR-t, viszont ha Perfect 15/15 Spirit Monarch, akkor siman erhet jo par HR-t :-).
-
mcsabee
senior tag
HAHAHAAAA, levertem Diablot :-D. Mielott meglepodnetek, ujrajatszottam Diablo 1-et :-).
Ezzel a karival sikerult:
(bocsanat ezert a lilas hatasert, de csak igy lopja ki).
Szal most marha buszke vagyok magamra. Diablo maga Freekill volt, mikor pakoltam ala a Firewall-t. Csak mana potiont kellett zabalni, mert ahogy utott, ment le a manam a Mana Shield miatt :-). Ha van kedvetek toljatok ti is ujra (vagy pedig eloszor), mert a jatek ISTENCSASZAR! 1-es szintu Firewall-al csaptam le, aminek a sebzese 54-90, de kb 15 ilyen ala (mivel a falhoz lokott igy egyhelyben allt) es megfekudt :-).
/e: es akkor most megyek dolgozni :-D (fel nap szabimba kerult az utolso 4 dungeon lvl :-O)
-
mcsabee
senior tag
Ez egy eleg osszetett kerdes, mert nem mind1, hogy Closed Bneten tolod-e, vagy Singleben. Vegyuk azt az esetet, hogy Singleben tolod:
Hogyha Coldosat akarsz, akkor csak es kizarolag a Frozen Orb johet szoba, mivel annak csak egy syn-je van. Ilyen alapon a skillek a kovetkezo keppen alakulhatnak.
Cold Spells:
- 20 Ice Bolt
- 20 Frozen Orb
- 10 Cold Mastery
- 1 Frozen ArmorPrereq Skillek (vagyis 1 pont kell ra mindenkeppen): Ice Blast, Frost Nova, Glacial Spike, Blizzard.
Cold agra tehat 55 Skill Pont kellLightning Spells:
- 1 Static Field
- 1 TeleportPrereq Skill: Telekinesis
A Light agra osszesen 3 Skill Pontot kell koltenedFire Spells:
- 20 Meteor
- 1 Warmth
- 1 Fire MasteryPrereq Skillek: Fire bolt, Inferno, Fire Ball, Blaze, Fire Wall
27 Skill kell ide osszesenOsszesen, 55 pont megy Coldra, 3 Lightra es 27 Firere, ez osszesen 85 skill pont, igy ha megcsinalod a norm + night skill questeket pont lvl 77-re vagy kesz vele. Viszont ha tovabb vinned, akkor javaslom, a Fire agon a Fire Ball turbozasat.
Es szintenkent hogy skillezd? Ez egy jo kerdes ^^ Igazabol ez attol fugg, hogy tudsz haladni. A legfontosabb viszont, hogy amint lehetoseged nyilik ra a Static Fieldre es Teleportra tegyel 1 pontot, mert vitalis skillek.
Mivel dual agas a soso, ezert egy Nightmare ACT 2 Defenses mercet vegyel fel magad melle, es cuccold is fel, mivel a Meteor Delayes skill, vagyis ido kell neki mig ujracastohlatod es ahhoz is ido kell, mig lecsap, igy kell a merc, ami egyhelyben tartja a bandat, akire zuditod :-).Hogyha Closed Bneten tolod, akkor javaslom a full Blizzard soso fejleszteset, ami rem egyszeru Blizzard + Synek max, 10 Cold Mastery, 1 Frozen Armor + prereq skillek, Light ag, mint fentebb, mig a Fire agon CSAK a Warmthra tegyel pontot. Blizz sosoval norm + night konnyu, viszont hellen mindenkepp partyban kell menned ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
kiss(b) #3490 üzenetére
Miert vetted meg a Nature Piece-t, ha azt sem tudod mit csinal? :-D. Amugy azt csinalja, hogy amit te olsz le, annak a hullaja eltunik, vagyis bekeben fog nyugodni (Rest in Peace, ahogy a gyurun is all), ebben az a jo, hogy Nihla nem tudja felrobbantani a hullakat, amit te gyartasz, amikor megolod a korulotte levo mobokat. Igen hasznos cucc, amig nincs normalis eq (75% allres, 75% block, 3k+ life-ra gondolok).
-
mcsabee
senior tag
válasz
kiss(b) #3484 üzenetére
Ez igaz is, meg nem is. Mivel az ilvl hatarozza meg az adott cuccra kerulo prefixeket es suffixeket, igy minel nagyobb ilvl-es targyat kell rollozni, ami pl GC eseteben Baal -> 99 ilvl, Dia es Nihla -> 95 ilvl (asszem ^^), szal ha ezeket rollozod, szinte mindent kaphatsz belole :-). Meg ugye mivel Baal GC 99 ilvl, igy a letezo osszes pre-, es suffix rajta lehet ^^.
De néhány prefix es suffix lowosabb ilvl-nel is spawnolhat az adott targyra. Peldaul egy skillhez 50 ilvl-es targy kell mig emelle akar 26-30 life kozott is lehet rajta, mert ennyi lifehoz meg 45 ilvl szukseges. Viszont, ha 45 life-os skillert akarsz rollozni, akkor mar csak Dia, Nihla (95 ilvl) es Baal (99 ilvl) johet szoba, mert a Vita suffix 91-es ilvl-nel spawnolhat egy adott targyra.
A te peldaddal szemleltetek:
Mivel magic a GC, ezert csak 1 pre es 1 suffix mehet ra.
Prefix legyen rajta, mondjuk egy skill (ilvl):
Lion Branded +1 Paladin Combat Skills Large Charms(50)Suffix meg legyen life (ilvl):
Life +5-20 Life Large Charms(1)[5-10](9)[11-15](19)[16-20]
Sustenance +21-35 Life Large Charms(31)[21-25](45)[26-30](61)[31-35]
Vita +36-45 Life Large Charms(77)[36-40](91)[41-45]Itt lathatod, hogy a skillhez 50 ilvl kell a life-hoz pedig a kovetkezo keppen: 5-10 -> 1 ilvl, 11-15 -> 9 ilvl, 16-20 -> 19 ilvl, 21-25 -> 31 ilvl, 26-30 -> 45 ilvl, 31-35 -> 61 ilvl, 36-40 -> 77 ilvl, 41-45 -> 91 ilvl.
Igy latszik, hogy egy 63 ilvl-es GC-re, spawnolhat a skill (50 ilvl), es spawnolhat 31-35 life (61 ilvl). ITT olvashatsz bovebben a GC-n elofordulo pre-, es suffix-ekrol. A kari szintje nem szamit, ahogy te is gondoltad, csak az ILVL :-) (ILVL mindenek felett !_!).Remelem nagyjabol ertheto volt, ha megsem, akkor kerdezz batran :-D.
Nem vagyok benne biztos, de valszeg kevered a lvl req-kel, ami egy masik teszta, ha nem, akkor elnezest ^^.
/e: Es igen, valaszolhattam volna egyszerubben is, de a tobbiek kedveert probaltam reszletesen elmagyarazni, hatha mondtam ujat nekik is :-).
-
mcsabee
senior tag
Valakit erdekel egy occulus? Ingyen adom, aki eloszor ir ide aze lesz :-P.
/e1: jah es gosu eth, uberfaszan nez ki :-D.
/e2: Es keresek 16/low/low annit. Ar: megegyezes szerint ^^.
-
mcsabee
senior tag
Hihi, en Aldur druval dueleztem, meglepo mennyire lenezik az emberek, es meglepo milyen konnyen hullnak is el !
Pedig meni frw charm-mal siman elfutsz barmi elol (jo persze kis tulzassal), aztan meg 2 nado es kicsongettek :-). Pub duelben meg a Trang psn nec lehet gyilkos ^^.
Btw ik hammer dest kulcsozni igencsak hibatlan kari. Mondjuk ettol fuggetlenul, valami light sebzos kari meg infy es barkinek kicsongettek barhol ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3437 üzenetére
Hehe, en most alltam le egy kicsit, vagy egy hete alig gameltem :-S.
Tenyleg, valakinek nincs elado enije jo magyar istekert vagy fg-ert? Nem tudok venni jsp-n mar ket napja... 140 fg alatt alig latok enit :-S. Es mivel havernak kene, igy nem akarok rakolteni olyan sokat, max 100 fg-t ^^.
-
mcsabee
senior tag
Torchoz szukseged van megfelelo mennyisegu kulcsra es egy ut smiterre. Eloszor ki kell utni a 3 organt (szervet), amiket 1 hate 1 terror es 1 dest kulcs osszemixelesevel tudsz elerni. Ha osszemixelsz a cubeban 1 hatet 1 terrort es 1 destet megnyilik egy uber portal, ami vagy Lilithez vagy Uber Durielhez vagy Uber Izualhoz visz le. Mindharmuk dob egy szervet. Szoval 3 ilyen uberportalt kell nyitni.
Javaslat: Egy jatekban nyisd meg oket, mert igy biztos, hogy 3 kulonbozo portal nyilik meg, mig ha kulon jatekban nyitod, sanszos, hogy ket ugyanolyan szervet is kiutsz.
Amint megvan a 3 szerv (brain, horn meg asszem az eye), osszemixeled oket a cubeban es kinyilik az Uber Tristbe vezeto portal, ahol Uber Mephistoval, Uber Baalal es Uber Diabloval talalod szembe magad.
Javaslat: Kerulj folul, ne menj be trist kozepebe, bal oldalon szaladj be ket haz koze, majd egybol vissza, igy mefit kihuzod, elnyomsz ra egy life tapet, majd pufolod, amig meg nem hal. Ha kesz, akkor lemesz alulra, ahol ugyanugy beszaladsz, majd egybol ki, es kis szerencsevel Baal jon utanad, egy life tap ra is, es leutod. Ezek utan besetalsz trist kozepebe es leutod az egyedul maradt Diablo-t. O fogja dobni a Torchot (a T statjai valtozoak, 3 kaszt skill lehet rajta, ertsd vagy 3 pala, vagy 3 soso, vagy a tobbibol 3. valamint 10-20 attributes es 10-20 all resistances). Es a felreertesek elkerulese vegett, akit utaljara leutsz, az dobja a T-ot, nem csak Diablo :-).
Es meg egy tanacs, hogyha helled gameban vagy, es kiirja, hogy "xxxx Stone of Jordan Sold to Merchants", NE LEPJ KI, Diablo Walk lesz, es lesz szep kis annid :-).
-
mcsabee
senior tag
Amig nem jatszol a karakterrel osszesen ket orat, addig alatta lesz a felirat. Hogyha lekrealsz egy karit, akkor a neve 11 napig vedett lesz, amint letelik a 11 nap es nem gameltel vele 2 orat osszesen, akkor a neve szabadda valik, es ha valaki lekreal egy ugyanilyen nevu karaktert, akkor a tied torlodni fog.
-
mcsabee
senior tag
Hehe, latom panik lett urra mkin :-D.
Btw nagyjabol mki azt mondta openen, hogy ez volt a D2 legnagyobb leallassa. Gyartottunk elmeleteket miert kovetkezhetett be, kiemelem a legjobbakat:
"Windowst telepitenek Blizzardeknal"
"RESET VAN OMG RESET VAN OMG OMG OMG"
"Kozlemeny: Atomtamadas miatt a Battle.net szolgaltatas szunetel"
"Apam lekapcsolta a Battle.net-et"
"Minden VSG miatt van, uj dupe methodot telepit a Bnet szerverekre" (VSG egy magyar shopper)
"1.19h Patch-et telepitik a szerverekre":-)
-
mcsabee
senior tag
Nincs olyan, hogy "szerver", 4 Gateway van: Europe, Asia, US West es US East. Europen regisztralj egy accountot, es ha fellepsz bnetre vele, majd a 'Chat' gombra kattintasz, egybol kirak a magyar channelre. Ott jobb oldalt a 'Join' gombra kattintva tudsz az eppen futo publikus JATEKok kozul valogatni. Fontos, hogy azok nem szerverek, hanem jatekok. Europe-on asszem atm 100 vagy 150 szerver fut, de nem te szabod meg, hogy melyik szerveren fusson a jatekod.
-
mcsabee
senior tag
Nem mindegy milyen Patch van fent, de amikor megprobalsz felmenni, ugyis frissit egybol :-).
Arra gondoltam, de egy ETH +15% ED BA-ba tedd :-). Nagyjabol megketszerezodik a sebzese a fegyvernek. Es Lidless helyett (ha az van rajtad), talan egy Stormshield jobb valasztas lenne. De ez dunno, csak tipp :-).
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3377 üzenetére
Meg jo hogy megyek :-P. Talan november vegen meglesz a 98 (remelem).
-
mcsabee
senior tag
ETH BOTD BA:
Etheral Berserker Axeban kell kirakni a BOTD (Breat of the Dying - Vex, Hel, El, Eld, Zod, Eth) runaszot.
50% Chance To Cast Level 20 Poison Nova When You Kill An Enemy
Indestructible
+60% Increased Attack Speed
+350-400% Enhanced Damage (varies)
+200% Damage To Undead
-25% Target Defense
+50 To Attack Rating
+50 To Attack Rating Against Undead
7% Mana Stolen Per Hit
12-15% Life Stolen Per Hit (varies)
Prevent Monster Heal
+30 To All Attributes
+1 To Light Radius
Requirements -20%ETH Tomb Reaver:
Tomb Reaver
Cryptic Axe
Unique Elite PolearmTwo-Hand Damage: (99-125) To (450-570) (274.5-347.5 Avg)
Required Level: 84
Required Strength: 165
Required Dexterity: 103
Durability: 65
Base Weapon Speed: [10]
+200-280% Enhanced Damage (varies)
+150-230% Damage To Undead (varies)
+60% Increased Attack Speed
+250-350 To Attack Rating Against Undead (varies)
All Resistances +30-50 (varies)
10% Reanimate As: Returned*
+10-14 Life After Each Kill (varies)
+50-80% Better Chance of Getting Magic Items (varies)
+4 To Light Radius
Socketed (1-3) (varies)
(Ladder Only)
(Only Spawns In Patch 1.10 or later) -
mcsabee
senior tag
(#3370) Blizz
Akkor egy ETH Botd BA-t javasolok, vagy egy ETH Tomb Reavert.
(#3371) Elrond
Igen, nyomom Bneten, sosom atm 96-os, 26 millio es 97 lesz ;>.
-
mcsabee
senior tag
Attol fugg milyen karira kell. Mert teszem azt UT Smiterre talan az Exile es Last Wish durvabb. Esetleg egy Infinity Light sosonak, trap assanak vagy javamanak. Egy szep ETH Forty is marha draga tud lenni csicsora.
Az en meglatasom szerint az Enigma inkabb a tele miatt fontos, nem neveznem "combosnak". Egy ETH Forty vagy Stone, na az tud combos lenni :-D.
-
mcsabee
senior tag
(#3362) Robert1987
Forum Goldot JSP-n hasznalnak mindenfele elvetemult arcok, ami a helyi fizetoeszkoz. Mivel most nem szeretnek idekanyarintani egy laza 4 oldala hsz-t, ezert inkabb szeretnek ajanlani egy oldalt, ahol minden kezdo lepest el lehet sajatitani. Ha megis valami problemad akad JSP-vel kapcsolatban, nyugodtan privizz, ha tudok segitek.
(#3363) Neró
Mostmar ettol ne felj, ez a hax mar "nincs forgalomban". Max egy kellemes kis kombinalt keylogger lehet ami komolyabb gondot okozhat (persze a szokasos millio fele pw kicsalogato szoveggel egyetemben).
-
mcsabee
senior tag
válasz
drur420 #3354 üzenetére
Nincs az felborulva, JSP osszesegeben jobban megeri, mint a bnet trade. Es egy oriasi nagy elonye van. Ha neked van egy cuccod, ami er 1 HR-t (100 fg), eladod bneten 1 HR-ert, es orulsz, viszont mire ebbol te kihozol egy occut, vagyis eltradeled a HR-t istekre, az isteket umokra, vagy pulokra, majd a pulbol lemet csinalsz, hogy vehess egy occut, az nem kis ido. Ellentetben a JSP-vel, ahol az 1 HR-t ero cuccod, kerek 100 fg-be eladod, vagyis van 100 penzed, amit akar 0,5 fg-nkent is elkolthetsz, teljesen rad van bizva.
"Azzal ugyi nem trédelsz aki kezdő"
Mar miert ne tradelnek? Max nem adok elore se cuccot, se fg-t, ha o sem akar elore adni, akkor szepen hivunk mediatort, aki felugyeli a tradet, igy senki sem lesz atverve.
"Nost a téma másik fele pedig az árak.. Ott a real -hoz képest teljesen fel van borulva! Real ba : 1 Pul 1 7 mf sc PLs FG-be 5 fg Mai több mint Pul Mert Pul = 4 fg"
Pont az, hogy nincs felborulva, merthogy mindennek van ara, no de ezt meg is indoklom. Peldad alapjan egy 7 mf sc = pul, pul = 4 fg jsp-n, es a 7 mf sc 5 fg jsp-n. Te szepen krealsz egy topicot, hogy N 7 mf sc O 4 fg / each, es maris megkapod pul ertekben az sc-det :-). Nagy elonye a jsp-nek, hogy olyan cuccokat tudsz venni ott, amit bneten ritkan tradelnek. Erre pelda, hogy normalis fcr + str + add ringet nem lattam meg bneten, viszont jsp-n csomot talalhatsz. Masik nagy elonye, hogy a draga cuccaid tenyleg dragan tudod eladni, Nem pedig szarer-hugyer, mert sokaknak, akik bneten jatszanak lovese sincs arrol, mit arulsz, csak dragan hangzik, hogy 2 hr az erteke.... Erre jo pelda: haver rakott ki 6/6/2 cta-t, es 6 istnel nem akartak neki tobbet adni (akkor meg 300 fg volt egy hr, egy ist pedig 35 fg), es te magad is kitalalhatod, hogy 6 ist ~ 200 fg, de igy meg a hr ara sem jott vissza, es mki lenubozta bneten, mert tobbet ker erte, ekkor rakta fel jsp-re, es eladta 600 fg-ert :-). Lehet elsore kicsit furcsanak tunik a JSP, de hidd el, ezerszer konnyebb vagyont kovacsolni JSP-n, mint bneten. Egyszeruen mindent el tudsz adni 2-3-4-5 fg-ert, es hidd el, hamar osszejon 200-300 fg, ami most kb 3 hr erteknek felel meg.
-
mcsabee
senior tag
válasz
drur420 #3352 üzenetére
Dusknak nincs 1,5k defe :-P, max 1k, de akkor neked mercre egy eth bugged SA (Sacred Armor) kell, de az iszonyat draga... en 100 FG-ert adtam el egy 1,3k defeset. Szvsz eth Andy, eth bugged stone vagy forty, meg eth infy, esetleg doom kell mercre, ezzel eleg halas lesz ^^.
Meg egy combosabb armor kicsit dragabb, mint 1 ist:
Eth Bugged Armor 4sox 1300+def | 100+ Forum Gold
Ist Rune | 20 Forum Gold
-
mcsabee
senior tag
Érdekes. Mondhatnam: feletebb erdekes, de tuti, hogy csak pletyka....
Noh mindegy, a classic rusher sosom mar lvl 15 !_!. Es el is faradtam, holnap sok a teendo :-\\\\\\\\\\\
-
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3339 üzenetére
Shako ~ lem, pul... esetleg ha 135+ defes, akkor um :-D
Egy hr ~ 5 ist...
Vex ~ 2-3 ist...
Anni ~ lowosabb um, mal, egy normalis 1-2 ist...
Pala, Soso Torch ~ 2 isttol siman kapsz hasznalhatot
Minden egyeb torch ~ FREEEEEEEEE (ez komoly, 20/15 Nec T-ot nem tudtam eladni... umba sikerult 1 het utan, de ugy, hogy classic sorcomra kaptam cserebe itemet ~.~) -
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3337 üzenetére
Mostmar nem lesz nehez, nagyon csunyan lementek az arak :-\
-
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3334 üzenetére
Hat akkor tenyleg lovesem sincs :-\. Nekem ezt a hibat a fentebbi esetnel produkalta. Sztem varj egy kis idot 1-2 nap, ha nem megy, irj a blizznek, hogy wtf ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3332 üzenetére
Igen, nekem pont ilyen hibam volt "Unable to connect to Battle.net".....
Voltal mar most a friss telepitessel fent Battle.neten? Ha igen, akkor kaptal egy szep hosszu Realm Downt, ami asszem 12 oratol 2 hetig tarthat. Nekem sikerult elozo ladder vegen egy 2 hetest kifognom.
-
mcsabee
senior tag
válasz
neongorack #3330 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy 2 realmre felengedett 2-re meg nem, de ez akkor valamifele realm down volt, hogy ez nalad mi lehet, arrol passzolok
Azt irja, hogy csekkold azt a nemtom en milyen portot, meg hogy lodd ki a tuzfalat? ^^
-
mcsabee
senior tag
Vegre, sosommal 98 millio kell es lvl, valamikor a jovoheten meglesz a 97
. Mostmar kicsit ra kell allni, mert az elmult 2-3 hetben nem kockultam semmit
. Tisztara ki lettem nezve fl-emrol
.
-
mcsabee
senior tag
"Lejárt az időlimit (00:05), a hozzászólás már nem módosítható!"
Franc, hogy nem szedem ossze a gondolataim. Nah mindegy.
Ha belepsz bnetre, es pl a Diablo II Europe-HUN-3 ch-ra pakol ki, akkor ha a Channel gombra kattintassz, utana a 3-ast 1-esre javitod, akkor hun-1-re tesz, itt delutanonkent van kb 25 ember.
Jah es a legfontosabb: SOHA SENKINEK NE ADD KI A KODODAT. Ne erdekeljen mit ajanl, free cuccot, vagy akarmit, a kododat ne add ki, mert ha nem vagy fent, akkor kb 1 perc alatt az osszes cuccod eltunik majd. Barki keri, hogy ird be a /dnd utan az accod meg a kodod, ne ird, barmikor barki keri, hogy ird ide le, vagy add meg egy oldalon ne add meg es ne ird le! Hasznalj ekezetes karaktert, kotojelet, szamokat, legyen szep bonyolult, es olyan, amit sehol amshol sem hasznalsz. Bar mar 8 eves game, de iszonyat sok a scammer (akik ellopnak targyakat).
Es mig el nem felejtem, par aprosag kezdeskent:
Hogyan fejlodj 1
Norm:
LVL 1-14 : Tristrun
LVL 14-21: Tombrun
LVL 21-24: Cowrun
LVL 24: Ancik
LVL 25-40: Normal BaalrunNightmare:
LVL 40: Ancik
LVL 41-65/70: Nightmare BaalrunHell:
LVL 65/70: Ancik
LVL 65/70++++++++++: Baalrunok ofcHogyan fejlodj 2
Esetlegesen elmehetsz low lvl-en is hellre, ahol hell diarunokkal lazan lvl 70-ig felfejlodhetsz
Hogyan fejlodj 3
Kesobb mar low lvl karival Uber Levelingre is mehetsz, ha mar lesznek haverjaid :-).
Arak
Hogyha kivancsi vagy 1-2 cucc arara ITT eleg jo viszonyitasi alapot kaphatsz. Nincs benne minden cucc ara, csak a dragabbake, de jol johet, ha esik valami es nem tudod mit erhet, met lehet akar tobb ist runat is er :-D.
Trade
Sose dobj semmit ki a foldre trade-nel, mindig trade ablakban uzletelj. Valamint gyanus alakokkal ne tradelj.
Nos ugy erzem, hogy a legfontosabb intelmeket es oldalakat megadtam, mostmar nyugodtan nekikezdhetsz :-D.
-
mcsabee
senior tag
Ajanlom figyelmedbe a rakanis nevezetu oldalt, ahol rengeteg indfot talalsz, hogyan kezdj neki a battle.net-es jatszodozasnak (ajanlott bookmarkolni), a forumon segitokeszek az emberek, karakterleirasokat talalsz rajta, jsp-hez tippeket (trade forum), es meg sok egyeb hasznos dolgot, amik sokat segithetnek a kezdetnel. Valamint meg egy oldalt ajanlok, amit sokan nem hasznalnak, pedig "alap" lenne, ez pedig az Arreat Summit, ami a Diablo 2 hivatalos oldala. Tudom meg ajanlani ezt a forumot, ahol rengeteg karakterfejelesztest talalsz (guide-k, amik leirjak, hogy adott fajta karaktert hogyan fejlesztd). Kovetekezo ajanlatom az Olybaal baalrun-channelek weblapja, hogyha eleg magas szintu vagy, ezeken a channeleken mindig talalsz baalrunt, ahol meg magasabb szintre tudod magad tornazni. Kovetkezo oldal, amit ajanlok bookmarkolni valojaban egy kep, ami tartalmazza a kulonbozo charmok, ringek, gyuruk skinjeinek a neveit, hogy ne legyen kavarodas, a kép pedig itt figyel. Ezeket ha hasznalod, igazabol sok kerdesed nem lehet, mert gyakorlatilag minden le van irva, de ha gond van, mi termeszetesen segitunk itt is.
Valamint a legfontosabb dolog, hogy elobb ezeken az oldalakon nezz szet, mielott barmit kerdezel, hun-1-en, mert ott nincs csapatmoral, mint olyan. Kb az elso "noob" kerdes utan darabokra leszel szedve, es ha nem akarsz csalodni, akkor vigyazz mit kerdezel :-).
/e: Valamint IRC-n Quakeneten, a hun-1 csatornan vagy a diablo2.hu csatornan is kaphatsz segitseget :-).
(#3319) Gyuri27: Diablo 2 fokonyvtar -> Patch.txt file :-). Az osszes eddigi patch fixlistje benne van ^^. (ezt sem tudjak sokan, olyan jot nevettem, mikor patch utan mki kerdezgette, hogy mik az uj cuccok, pedig az orruk elott volt a teljes fixlist egy txt file kepeben :-D)
-
mcsabee
senior tag
Max Block: krealsz egy jatekot, es raviszed az egeret a Defense ertekedre, ott kiirja a blockod (Chance to block), ami maximalisan 75% lehet.
Es igen egy szerora van csak a kari, de ha csak nincs valami bitang gyors neted, akkor a europen kivul szep kis laggod lehet. En pl masfel eve jatszok europen es semmi szuskeg hogy mashova menj. Ha pedig nincs kedve masok ellen menni, akkor krealsz egy privat gamet, ahova senki sem tudja a pw-t, igy senki mas nem megy be. Szvsz nem vagy tisztaban egesz pontosan a bnettel, ha eredeti a gamed, probald ki kb egy hetre, es minden vialgos lesz :-).
-
mcsabee
senior tag
Szvsz mindegy mennyi valakinek a defe, ha megvan a maxblock. Igy lehet 13k deffel 60% blockod, mig mas (esetleg tobb dexet adnak a cumoi vagy valami), 11k-bol kihozza a 75%-ot (nem tudom, hogy ez eppen lehetseges-e, csak erzeklteteskent irtam).
Tudtommal nincs semmifele nagyobb jatekmenetet erinto bug mar (lasd kulonbozo bugged itemek, esetleg skillbug, bar abbol van 1-2 (ww bug), de nem szamottevo, a javareszet kiirtottak mar).
-
mcsabee
senior tag
Akkor en passzolok, lovesem sincs mi lehet a gond :-\. Vagyis talan meg a hang lassithatja, en is nemreg jartam igy egy gamevel, friss hang driver kellett, mert akadt az egesz (en ofc vga drivert frissitettem), haver tanacsolta, nekem bejott, lehet neked is megoldja a gondod ^^
-
-
mcsabee
senior tag
(#3297) AtHoS: Nem az a baj, hogy semmibe sem nezik, de a kozosseg szempontjabol (huzas, runoltatas, ut vagy ut lvling) nincs haszna sajnos. Ettol fuggetlenul egy low hammaval is lehet barhol irtani, mert nehez vele meghalni (mass life), nincs immune a dam ellen (asszem egy helyen van, de oda nem kell menni), konnyu elerni vele a max blockot (zakaval, ami mar apropenz, nagyon keves dex kell), valamint konnyu vele 75 allresit elerni (zakan ummal, asszem 72 van, ami nem keves). Csak ugye ezzel a karival (amelyiken nincs eni) a huzas millio ido, cs runok pl8-ban nem olyan gyorsak mint kellene, ut lvlingen egy 3-4k lifeos hamma is megfekszik, de eni nelkul igen nehez kikerulni takaritas kozben a millio csontit, vagy eppen a tobbi ellent.
(#3298) Carpio: Ha nincs fg-d (vagyis a nullarol kezded), akkor igazabol ket lehetoseged van, egy mf-er soso, vagy egy mf-er hammer pala. Hammerre kicsit fentebb irtam skillezest, mig AtHoS kollega stuffjaival barmit mfelhetsz szinte. Soso verzional en blizzt javaslom. skillek: blizz + synergik + elso jeges armor 1 pont, teleport 1 pont, warmth 1 pont, staic 1 pont + cold mastery. javaslom, hogy az Ice Boltot utoljara maxold, mert nincs sok ertelme (nagyon keves damot ad a blizzre). Cuccokkal legyen 300 mf-ed, resek lehetoleg +ba legyenek, valamint 2.5k-3k blizz dmg eleg mfelni
(#3299) Cyberbeni: Nem ertek a Rabbies druidhoz, de szvsz nem kene ezen lifenak lenni, vagy fhr-nek? Mert pl az 5 nado pelten alap, hogy life vagy fhr legalabb van, de mint irtad nem magic, hanem sima, akkor viszont esetleg deliriumot lehet tenni bele (megint hangsulyozom, hogy nem ertek a Rabbies dru-hoz). Bar az a 2 rabbies szvsz nem er sokat, jojo, van rajta 2 nado, de akkor mar shako szvsz.
/e: miert jobb a 3/-5 psn rbf mint az 5/-3 ^^ ? Btw egy 5/-3 lvl up psn rbf free :-P, 5/-5 die meg nem hinnem, hogy mal runanal tobbe kerul :-).
-
mcsabee
senior tag
(#3293) pisztoly: Rádwhispeltem bneten, csak aztan elmentem gep elol ^^.
(#3294) Cyberbeni: Szvsz ha nincs keret infyre, akkor felejtos. Hellen meni light immune van. Persze csak ha MF-re lesz, mert br-ben, olnek masok is, duelben meg ugye nn csicso :-).
(#3295) Blizz: Ize, kifarmoltad? ^^ Singleben valami moddal tolod? Mert singleben HR drop az olyan ritka, mint Classicban a trap assa ^^ (neha akad egy-ketto, de nem erre kell alapozni).
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3291 üzenetére
Jojo, de akkor is :-P. Ugy dontottem csinalok egy kickersint, barmilyen tanacsot szivesen veszek. De ezt ugy csinalom, hogy low legyen, nn perf cuccra tanacs, mert Can't Afford ;o,
-
mcsabee
senior tag
Nincs valakinek elado 6 str cold sk-ja ladderen ^^ ?? Mar csak az hianyzik + egy rendes df es full az eq brekre :-) (blizz soso).
-
mcsabee
senior tag
hibatlanul mukodik, most probaltam ki singleben :-) lehet hogy valami runat rosszul tettel bele ^^
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3277 üzenetére
Mana regen miatt van rajta megafist, a resi amugy is full, nn to gloves ^^
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3268 üzenetére
Az alap cuccok megvannak hammeren, shako, eni, magefist, arach, waterwalk, hoto, pala spirit 42@ST 35 fcr, torch, anni, amu az mara helyett rising ( a fire abs miatt ), az egyik ring raven (soj helyett), a masik pedig 10 fcr + random adds, nem egy uberpowner kari, de nekem huzira + ut lvlingre + mfre hibatlan, 75% block, 75% allres, 10k dam, 3,2k life.
"+ melyik fegyverhasználatra érdmes adni?"
Nem vagyok egy barb szakerto, de szvsz egy botd eth ba + grief nonenth ba pvmre frenzy skillel (ertelemszeruen maxolt axe masteryvel) igen hatasos tud lenni, persze nem olcso, de ha olcso barb kell, akkor ik barb, ahhoz kepest, hogy set, eleg jol hasznalhato, haver azzal tolta dest runokat ladder elejen.
"A Paladinnak a Blessed Hammer nevű képességének sebzését vmeik aurája tudja növelni?"
Ofc tudja a Concentration, de leirok egy teljes pala skillezest:
Combat Skills:
Smite: 1
Holy Bolt: 1
Charge: 1
Blessed Hammer: 20/max
Holy Shield: 20/maxOffensie Auras:
Might: 1
Blessed Aim: 20/max
Concentrate: 20/maxDefensive Auras:
Prayer: 1
Defiance: 1
Cleansing: 1
Vigor: 20/maxEsetleg valamin sporolhatsz, hogy tegyel 1 pontot redemptionra, ami neha hasznos tud lenni. Asszem ez a skillezes 95-96 korul van kesz, szal ha mf-re kell akkor eleg huzos, de szvsz a 95 must have, mert ha jol tudom, de javitsatok ki ha tevedek, hr csak 95 vagy a feletti karinak eshet ^^.
-
mcsabee
senior tag
Ofc 4 facet'd monarch van bent, de csak a damra mentem vele funbol, szal nolifer sk-k. Btw en is ugy vagyok, hogy 5/3 lvl azt annyi, nw-ben is az van, sok dam, klanon belul szoktunk fun duelezni, de ott mindegy mi van rajtam, mert rohogunk mindenen :-D.
Es ez dru fegyo kezdesnek tokeletes, de kozel sem a legjobb, druk hotoval rohangalnak inkab az fcr, skill es resi miatt.
"csak infit kene majd szerezni a csicsora meg kell tobb lifeos sk (cserelni a simakat) meg life/mana sc
"
Abszolut apropenzes, kistilu dolgok :-D.
Btw kesz van hammerom is a smiter utan, de annak a cuccait nem irom le, mert sirnatok xd. Hammerrel kapcsolatban mindig megkapom, hogy mekkora low :-D (ami vegulis igaz lehet, de nem az a lenyeg). Kiraktam ma s5 elso ctajat (persze az en szempontombol) es 5-5-1 lett cs-ben, ugyhogy ezzel ez is be van fejezve, mostmat sosora kell figyelnem, meg par szaz fg, ugy 3-400 es kesz, ebben a honapban valszeg befejezem ^^.
"Na, sztem en is lattalak mar, asszem ez (mcsabee) az accod b.neten is (igy, h lattam itt, brugrott)."
YoO, vegulis igen csak van mogotte egy [wtf] :-P, karim neve RuLeMaKeR.
-
mcsabee
senior tag
Singleben poenbol csinaltam egy max damos blizz sosot, eleg szep sebzes :-P
/e: inkabb linket adok, mert nem fer ki a kep :-D. Ezt a damot meg lehet fentebb tolni Skill shrinevel.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3255 üzenetére
vaa tudom ki vagy, asszem az a jsp neved is, ami az accod, de nem tuti, karid mar lattam az ezer szazalek ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3255 üzenetére
nekem csak 10-etol ^^ btw ha mondasz egy karinevet akkor lehet be tudlak azonositani :-P
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3253 üzenetére
op nncbaal -> par lengyel ismi
op lagbaal -> magyar kockak forever xd
op olybaal -> itt a ger kockak toljak ^^
op softbaal -> detto ger kockak lelohelye ^^Btw en eusclben tolom, csak a rend kedveert, nehogy elbeszeljunk egymas mellett :-P
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3251 üzenetére
sisak NW 19/-5, df low egyelore only 15% cold dmg, coh, arach, 35 fcr spirit, bk3, 10 fcr 20 str ring, magefist, mara 24, sandstorm, torch anni, 1 cold sk 21 life, 1 cold sk 12 life, 1 clean cold sk, par life sc, atm lvl 96, bo nelkul 1.2k life, 9.5k dmg, nem mf soso :-P
skillek blizz + synek + mastery + elso cold armor 1 pont, warmth 1 pont, teleport 1 pont, static 1 pont
ha minden jol megy a vege valahol 14-15k dmg lesz, boval 2k life nagyjabol, 105 fcr alap, valami, 86 fhr csak kell meg skiller arra is ^^
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3249 üzenetére
"Hat jojo, de pl cohbol mi az, ami kell: res meg str, res-t tudsz szedni duressbol vagy vmi light rwbol"
Igen, pont ezert irtam fentebb, hogy "igazabol a halas resi es block kerdese, biztos lehet oclsobban is" :-P.
Btw duress szerintem egy rakas sz*r mert semmi ertelmes sincs rajta, nagyon keves a resije es szerintem nincs szukseg iszonyat sok cb-re (ezert van black + guillaumem, boven eleg sztem)."Aztan smitetot tok folosleges maxolni, nem azzal olsz, hanem cb-vel"
Tudom, hogy CB-vel ol, ezert nincs 2k+ dmg-m, de oszinten megmondom a tutit, 1 smitevel meg nem probaltam, fogalmam sincs mennyire lehet jo vagy rossz.
"defiancet is folos szvsz, block legyen"
Ezzel viszont nem ertek egyet, mivel defiance lvl 20-on 300% + defet ad HS-re, ami igy elsore nem tunik kevesnek, de itt is hozzateszem, hogy nem probaltam meg, ugy, hogy nem volt maxolva, igy erdemben errol sem tudok pontos adatot mondani, csak tippelek, hogy elkelhet ^^.
"Fana se fontos, tok mind1, hogy 40 vagy 60 sec alatt olod le oket, nem?"
Ezzel talan kicsit veszekdenek, szemelyes tapasztalatom, hogy nem mindegy, hogy van-e fana aura vagy sem, mivel meg ladder elejen toltam egy ubert, az elso smiterrel (késobb ujrakezdtem, mert nem tetszett), ahol allres aurat toltam, vagy light reset mar dunno, de a lenyeg az volt, hogy mefinel ut-ben igencsak hianyzott a fana, olyan doglassan verte, hogy egyszer bele is haltam :-\ volt egy par csonti korulottem (life tap on volt marrowwalkbol).
"Cb legyen jo sok es kesz is"
Ezzel is veszekednek, bar nem tudom neked mik a tapasztaltaid, de en ugy vettem eszre, hogy 75% cb eleg barhova pl8-ban is, persze azzal az eq-val, amit fentebb irtam (lowosabbal pl8-ban nem probaltam).
Btw jo lenne ezeket a megoldasokat egyszer kiprobalni, de mar nincs pluggy 1.12 ala es lusta vagyok 1.11-et felrakni, hogy kiprobaljam :-D.
Jah es meg egy dolog, ha valakinek van cold sk-ja 6 str-rel KELLLLLL!!!! mar csak az kell blizzeremre hogy kesz legyek az eq-val :-\.
/e: es egy aprosag, a CoH-ot sosomon es smiterem is hasznalom egyarant, szoval nem kizarolag a smiteren lesz, oda csak akkor kerul ha utzok ^^. (elozo ladderben elrontottam, mert volt kb 5 enim, 4 ctam, 4 hotom, meg 2 cohom, de iden inkabb pakolgatok ^^)
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3247 üzenetére
En nem erzem penzkidobasnak egyiket sem, mert mielott ezt osszeraktam, volt Treacheryvel szerelt smiterem is es egy rakas sz*r volt ehhez kepest, nem a + skillek miatt van zaka, hanem azert mert a 75% block izi vele, nem kell 160-180 pont dexre, asszem nekem 140 van cucokkal egyutt, es valami 20-at tettem ra kb.
Skillezes egy sima smiter skillezese:
Smite: max
Holy Shield: max
Defiance: max
Fanaticsm: max
ennyi, meg az elofeltetelekre 1 pont.Hogyha valaki kerdezi, hogy milyen smitert tegyen ossze, en ezt tudom javasolni, mert olcso (persze relativ, de nem kell ra 5 hr-es Lastwish, meg 2 hr-es exile es atm mar egy zaka is ist magassagaba mozog, ami mar szerintem teljesen megfizetheto) es iszonyat eros, ha 90-ig ut-znek vele kozel 1.9k elete lenne, es ha esetleg tennek be life sc-ket konnyu lenne a 2k is, es ha ezt egy hammer bebozza 3.5k life nagyon lol barhova, de igy is eleg. Pgmebol is meglehet csinalni, de nekem ez adja a biztonsagot, mert en is hallottam ezer fele smiter eq-t de nekem ez jott be elozo seasonban is ez volt, most is ez lesz, mert ez nekem a 100%-os eq, ennel dragabbat nem csinalnek, mert nem erzem szukseget, olcsobbat sem, mert szerintem tobbet lehet vele szivni, mintsem hogy megerje, hogy megsporoljak egy hr-t a coh-bol. De izlesek es pofonok, van haverom aki kepes tobb hr-t elkolteni egy pvp baba invere mint amit en eddig osszesen lattam, mint amennyi eddig osszesen volt nekem :-).
/e: igazabol a halas resi es block kerdese, biztos lehet oclsobban is, szal 75% block, es 75% allresi mindenhol ahol kell es nincs halas.
-
mcsabee
senior tag
Nos, kesz van az UT smiterem :-D
EQ:
Sisak - Guillaume's Face 'ort'
Fegyver - Black Scourge
Shield - Herald of Zakarum nonupped 'um'
Armor - CoH 15 ED Dusk
Kesztyű - Dracul's Grasp
Öv - Thundergod's Vigor
Cipő - Marrowwalk
Amulet - The Cat's Eye
Ring's: Dwarf Star es Raven FrostInv:
Anni - 16/16/7
3*5 STR LC es 3*2 STR SC, hogy ne kelljen str-re tennem
Valamint jopar random light res charm, 2 light res hijjan Mephistonal 85 light res :-).75% Block termszetesen, es kb 1.3k dam, 1.6k life charmok es bo nelkul.
Jah es lvl 79 a kicsike :-).
Ut egyedul kb 1 min ^^.
-
mcsabee
senior tag
Franc elozot mar nem tudtam szerkeszteni.
"ráadásul hell mefi jobban is dob"
Es ugye a beakasztva sebesules nelkul ki lehet nyirni, ami nagy elony, nincs veszely, hogy meghalsz ;o.
-
mcsabee
senior tag
"act2 bliz sosot csinálok, de nem tudtam felvenni viper amulet-et, nem tudom megcsinálni a botot, new game után se..."
Ilyen bugrol nem hallottam meg, szerintem valami arulas van csak, quest tudtommal nem lehet bugos, max 1 game erejeig.
"megnéztem ezt az fg-s dolgot, 25 dolcsiért 700fg? 700fg mennyire számít soknak, pl egy komplett smiter vagy blizzard soso felszerelés mennyibe kerül?"
Eloszor is, nem csak penzert lehet fg-d, ha van cuccod, azt el tudod adni jsp-n, es abbol is van fg-d.
Masodszor egy low smiter max ilyen 50 fg, persze siman viszi a 3 szervet + tristet (ofc pvm), egy mf sosora meg vetek 10 fg-nel tobbet kolteni. Hogyha ugyanezek pvp-re kellenek, akkor egyik sem jon ki 700 fg-bol, egy normalis pvp kari 1k fg-nel kezdodik es a csillagos eg a vege. De hogyha mar veszel 700 fg-t, akkor javaslom inkabb, hogy hammert csinalj, kis ugyeskedessel es okos trade-ekkel, siman meglesz a hammerod, enivel, hotoval, torch-csal, annival, de cta nelkul es akkor ezzel mar barmit tudsz runolni + huzni is tudsz barmikor barkit.
Egy smiter low cuccokban kb igy nez ki:
Guillame sisak 'ort' - 1 fg
Highlord vagy Cat's eye amu - 2-3 fg
Black - 1 fg
Dracul - 4-5 fg
Raven + Dwarf - Raven statjaitol fuggoen 5-10 fg
Marrowwalk vagy Gore Rider - statfuggo ez is, de kb 5 fg
Gris Shield - 5 fg ez is kb (de ebben nem vagyok biztos)
Treachery - 2-3 fg
Anni random - 10-20 fgEz olyan 40-60 fg es siman viszi tristet.
Es mint emlitettem blizz mf sosora 10 fg-nel tobbet vetek kolteni ;o
"Persze normális cumók és bérenc nélkül esélytelen az 1 perc"
Ebben nem adok igazat, en sosomon (blizzes), volt egy spirit kard, spirit pajzs, 3 ptopazed sisak, viper, goldwrap, 2 random gyuru, 3 cold skilles amu, magefist es war travi, torch es anni nelkul, csicson insight, duriel meg asszem tal mask, ha megvannak hamar a lejaratok, akkor siman megvan az 1 perces hatar, de ha nincsenek meg a lejaratok, akkor mehetsz hammerrel is, akkor sem lesz meg az 1 perc
"ezt hívják úgy, hogy rush (grush)"
Ez jo dolog, de akkor mar clrush (classic rush), ahol ugye nincs act 5 igy ancientek sincsenek, raadasul igy megmarad a baal quested is. Btw ut lvling siman mehet 90-ig (en 92-ig szoktam tolni, mert utana mar nagyon rossz exp, de ez is 10-es annival, mert nagyon slow lenne.)
-
mcsabee
senior tag
"Amúgy hol tudok kereskedni és hogyan?"
Ennek ket elterjedt modja is van.
1.1
Eloszor a bnet trade, ahol krealsz egy jatekot (pl: O occu N pul, ahol az O az offer, a N a need, vagyis mit ajanlasz eladasra es mit kersz erte cserebe, neha lathatsz olyat, hogy O xy cucc READ, ez azt jelenti, hogyha rakattolsz az adott game nevere, akkor a masik ablakban felul tudod olvasni a jatek descjet, oda altalaban leirnak bizonyos kondiciokat az adott cuccrol).1.2
Bnet traden belul lehetoseg van egy channelen tradelni, ahova beirod milyen cuccaid vannak, vagy mit keresel es leirod mit kersz cserebe, vagy mit tudsz felajanlani az adott cuccert (pl: O occu N pul, shako 130 N um, brf 5/5 cold lvl N offer). Ennek a CH-nak a cime: LoD Ladder Trading Europe-1.2.
Ez a webtrade, vagyis a JSP. Itt adva van egy forum, ahol temakat nyitnak az emberek attol fuggoen, hogy eladni vagy venni akarnak, ezt nagyon hosszu lenne leirni, ezert csekkold EZT a linket az infokert."single-ben nem lehetett úgy elb@szni egy karaktert, hogy ne tudjam vele vígan végigtolni."
Vegigtolni vegig lehet, de sajnos abbol hasznod nem szarmazik, ha cuccok kellenek, akkor MF-elni kell kemenyem, es egy AR hianyos, low dmg-s tele nelkuli zealerrel ez sajnos nem lehetseges. Kezdesnek egy Blizz sorc tokeletesen megteszi, hellen low cuccokban is konnyu vele mfelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- VR topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Gombászkönyvek egyben
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest