- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Ebben, amit elmondtál, van ladder (top 200 minden kaszthoz, és top 1000 overall), vannak ladder only itemek, és a ladder resetelődik, míg a non ladderbe csak gyűlnek a karik - amíg rá nem un, és ki nem törli a delikvens.
A drop semennyivel sem jobb, legalábbis is több éves Diablós pályafutásom alatt sosem hallottam ilyenről, és nem is olvastam AS-en sem róla.
Rúnaszavakat itt megtalálod: link.
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #4579 üzenetére
Tapasztalatom szerint egy barbot hamarabb nyír ki a user inkompetenciája, mint a 0 def. Megfelelő cuccokban, és kellő tapasztalat megléte mellett nem kellene, hogy gondot okozzon a def hiánya. Tíz fallen nem fallen, ha azok nyírnak ki valakit értelmes szinten (értsd lvl 90 körül), akkor az szintén nem a 0 def hibája
.
A barb amúgy sem egy PVM karakter, azért írtam a zerket, mert azzal lehet minden csinálni egy baalrun alatt, MF-re, vagy épp csak "ölésre" hülyeség barbot csinálni, mert lassú, mint a dög.
-
mcsabee
senior tag
- Shakoba én az UM rúnát preferálom.
- CS runhoz 12k dam elég kell legyen, de minél több, annál jobb természetesen.
- Annyi PC sk kell, amennyivel elég lesz a sebzésed.
- Csicsóra nagyon nincs mit válogatni, ACT 3-mas kell, lehetőleg fagyasztós lövöldözős, a kezébe tehetsz egy Lawbringert (3 socketed kard, Amn - Lem - Ko rúnákkal), ez az egész alapja a sanctuary aura miatt. Armor lehet akármi, csak ETH legyen, CoH, Forty, Bramble, Dragon, esetleg Enigma. Pajzs meg szintén akármi, sok ellenállással. És természetesen a kard is legyen ETH./e: A merc cuccok akkor érvényesek, ha players 8-ban tolod a CS runokat, ha egyedül, vagy 4-5 player mellett, akkor nem kell merc. Valamint ha elég pro leszel benne, akkor már players 8-ban is tudod tolni merc nélkül, egyik ismerősömet például kifejezetten zavarja, ha ott téblábol mellette a csicska.
-
mcsabee
senior tag
Általában egy féle babát éri meg fejleszteni, az pedig a Berserk. Ha baalrunokra kell a barb, akkor egy eni rá, serkre skillezve, sok fire res, vagy abs, és tolhatod hell cs-t 8 játékosos játékban, illetve telézheted throne-t, vagy ölheted nihlát. Van pár barb ismerősöm, alacsonyabb szintűek is, magasabb szintűek is (pár 99-es), de ha runra kell, mindegyik a serk babát javasolja.
-
mcsabee
senior tag
Jól tudod, kell az a karakter is, akinek nincs meg a quest, ami nekünk kell, és megcsinálja helyettünk.
De a legegyszerűbb rush a CL rush. Fogsz egy CL sosot, elhúzod a karit Hell Act 3-ra, átkonvertálod LoD-ba, és tádááá, máris csak Diablo kell, és mindenféle baalbug, és egyebek nélkül ott vagy, ahol lenned kell
.
-
-
mcsabee
senior tag
Shako
Hoto
Eni (lehetőleg MP a low str req miatt)
Sacred Targe Spirit
Magefist
Arach
Sandstorm Trek8 player cs-hez Rising Sun, amúgy meg mehet Mara 20, vagy akár valami 2-3 pala sk amu is
Ravenfrost, és 10 FCR ringHoto - 40, St Spirit - 35, Magefist - 20, Arach - 20, Ring - 10 -> ezekkel 125 fcr-ed van
ST Spirit - 55, Sandy - 20 -> 75 FHR, ehhez még kell egy 12 FHR GC, hogy 87-ed legyen, ezzel az uccsó normális FHR BP is pipa
Shako - 50, Eni 1-99 (szintedtől függően), Gheed - 40 -> ha 90-es szinten állsz neki, akkor pont 180 MF-ed lesz, amit néhány charmal 200-ra tolhatsz, és csók a családnakKét dolog, amit fontos megjegyezni, az én meglátásom szerint a 125 FCR és a 86 FHR többet ér annál, hogy kicsit nagyobb legyen az MF-ed, próbáltam ezt, és a zakapalás változatot, players 8-as botrunokban kínszenvedés volt az MF vele, ezzel meg minden az easy kategóriába tartozik. Hell CS max W3-ra megvan az én low hammer skillemmel is, aztán Nihla W4, max W5, aztán még egy Mephire is van időm általában, de ha lassú a bot, néha meg Andarielre is ^^.
A másik, hogy egy hammerrel Hell CS a legjobb MF terep, gyorsan megvan, relatív sok mobot ölsz le kis idő alatt, köztük 3 super unique, és egy boss minimum, de néha van több unique is, ezért nem árt valamennyire betanulni, hogy kell players 8-ban ölni. Megéri. Ha nem lenne a hülye join timer a bneten, akkor gyakorlatilag Hell CS-t 10 perc alatt 10-szer lehetne lehúzni, ami mondjuk még kevés is ahhoz képest, hogy Andarielt néha 2-3 percig kell keresgélni, vagy épp Mephit, ha nem a szélén van a lejárat a 3. szintre, hanem középen.
És egy tipp: Ha van kedved, erőd, energiád, akkor ölheted Hephastót is (Act 4 - Hellforge Q), neki is elég jó dropjai szoktak lenni néha-néha
.
-
mcsabee
senior tag
"Tehát megoldható csak kell hozzá 2 origi cd key (sima és lod is), ugye?"
Pontosan.
"Gondolom ezt is arra érted, ha 2 kulcsod van és routeren van megosztva (vagy virtual pc), ugye?"
Máshogy nem is érthetem, hisz egy kulccsal, és egy futtatható Diablóval nem tudsz két accountra belépni. Ha be tudnál, akkor értelmetlen lenne a Virtual PC-s okoskodás.
"Elgondolkodtató. Virtual PC-ről tudsz valamit? Macerás váltogatni az ablakok közt vagy nem ismered?"
Pont annyira macerás, mint mondjuk egyszerre Firefoxban böngészni 3 fülön.
-
mcsabee
senior tag
Egy IP címről maximálisan 4 BNET kapcsolatod lehet egyszerre. Egy gépről csak valamilyen Virtual PC megoldással futtatható két Diablo legálisan BNET-en. Kell Diablo 2 és Diablo 2: Lord of Destruction CD kulcs is. Egy accountról több karakterrel is fent lehetsz egy időben, csak ugyanazzal a karakterrel nem.
/e: A loaderes megoldásokat kerüld nagy ívben, mert bár állítólag van már undetectable, de a nyakam, a kulcsaim, és az accountjaim nem tenném rá.
-
mcsabee
senior tag
Elvileg a Blizzard nem támogatja, hogy a Battle.net-en kívül menjen ilyen szerver.
Egyébként kell egy szervergép, annak statjai attól függenek, hogy mennyi embert akarsz összegyűjteni, illetve milyen messzire tervezel (a ping miatt fontos, hogy csak a lakhelyedről csatlakoznak, vagy mondjuk külföldről is). Ha sokat, illetve messzire, akkor egy gép tuti nem elég, valamint a bitang jó net sem árt, kiváló pinggel. Ha csak az ismerőseid akarod kiszolgálni, akkor sztem elég LAN-ba tolni, felesleges szerverezni.
(#4447) Muton
A karakterek törlődnek, nem a CD kulcsod, simán beléphetsz a játékoddal, ezért nem kell újat venned.
/e: Muton, egyébként ötletes a mybrute aláírásod
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
TrollBalint #4431 üzenetére
Persze
. Sőt, 1.09-ben egy bug miatt hellen is minimálisra csökkentette az életüket. 1.12-ben nem tudom, hogy bugos-e még
. De normon simán static field a legjobb, sőt, nighton is az egyik legerősebb sorc skill.
-
mcsabee
senior tag
Static field must have. Életre toljál stat pontot, fontosabb, mint a mana. Ha eddig manára tettél, akkor rossz a build, ha van stat pontod, azt tedd el életre. Tedd tele az öved élet potionnal, az inventoryd mana potionnal, spammold durira a static fieldet, közben szlopáld az élet potiont, és invből idd a manát ha kell. Amikor lement kicsire az élete, akkor blizzel küld el az örök vadászmezőkre ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Barados #4421 üzenetére
Alapvetően hackelni csak egy módon tud az illető, ha feltöri az email címed. Az account neved ismeretében tud új jelszót igényelni a mail címedre. Közvetlenül nem lehet accountot törni, mert azt hiszem 3 rontott próbálkozás után egy bizonyos időre levág a b.net, és hiába írsz be kódot, nem fog beléptetni az accountra. Tudom, hogy téged keyloggerrel törtek, csak gondoltam jó tudni ezt is ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
fiATHaLON #4413 üzenetére
Aha, szal neked egy item mod kéne... hát én nem nagyon ismerek ilyet, viszont ha modozni akarsz, akkor ajánlom kipróbálásra a Median XL elnevezésű jóságot. Nagyon sok újítás van benne, teljesen megújított skill rendszer, ezer féle új küldetés, csomó új item, érdemes vetni rá egy pillantást.
-
mcsabee
senior tag
Armor mondjuk egy Vipermagi, gyakorlatilag ingyen kapsz egy akármilyet belőle. Sisaknak is egy Shako mehet, szerintem azt is kb ingyen megkapod :-).
Nem tudsz nighton lvl 80-ig menne, és felesleges is. Gyorsan menj hellre, legalább Diabloig, de inkább Baalhoz, és ott runolj.
Soj nem ér Oculust, vagy mondjuk egy soj ér kb 40 Oculust ^^.
-
mcsabee
senior tag
Elvileg ha 5 percet állsz egy játékban, akkor az permed lesz, vagyis néhány percig még kilépés után is vissza tudsz menni. De ez néha nem 5 perc, hanem 10, és elég sokat lehet vele bukni, ha nem permed a játék, és amikor visszalépnél még sincs meg.
A kapcsolathibára meg annyit, hogy azt hiszem gyorsan 3-szor lehet joinolni egy játékba, utána levág. Kivéve akkor, ha accountot is váltasz. Ha biztosra akarsz menni, hívsz egy havert, aki átveszi a tárgyaid, utána karaktert váltasz, és visszakéred tőle :-).
-
mcsabee
senior tag
Alapvetően két nagy játéktípust különböztetünk meg battle.net-et: 1. Ladder, 2. Non-ladder. Úgy próbáld meg elképzelni őket, mint két hatalmas papírt, amire folyamatosan írják fel, a kreált karakterek neveik.
A vitális különbség a két típus között, hogy Non-ladderben nem érhető el minden rúnaszó, illetve az, hogy Ladder-ben van egy lista, amit a játék a karakterek által összegyűjtötte tapasztalati pont alapján állít fel. Tehát minél több szörnyet ölsz, annál több tapasztalati pontod lesz, minek által előrébb kerülsz ebben a listában.
Ha a Ladder resetelődik, az annyit jelent, hogy ez a lista nullázódik, gyakorlatilag leradírozzák a papírt, és az összes karakter átvándorol ezáltal Non-ladderbe, vagyis a Ladder papírról letörölt karakterneveket, felírják a Non-ladder papírra.. Non-ladderben pár rúna szó nem érhető el, illetve a program nem állít fel listát a szerzett XP alapján.
A karaktered nem törlődik ki, nem vész el egy tárgyad sem!
Több óriási különbség van játékmenet szempontjából a két típus között. Miután resetelődött a Ladder, nincs egy karakter sem rajta, míg Non-ladderben az összes eddig reset után "felírt" karakter megtalálható (kivéve, ha nem járt le, nem törölték..).
Nagyon alacsonyan vannak az árak (JSP!!!! nem in-game beszélek, mert mindent HR-ben mérnek), kevés Baalrun van. A legfontosabb mind közül talán, hogy NL (Non-ladder) karakter nem léphet kapcsolatba Ladder karakterrel (NEM a teljes account válik Non-ladderré, hanem csak a karakterük, tehát az accountodra bátran kreálhatsz Ladder karaktert).
Bocsi, hogy szájbarágós lettem, de szerintem így sem biztos, hogy 100%-osan leveszed, mi is az a reset, illetve mik a különbségek a Ladder, és Non-ladder móduszok között, ezt át kell élni, hogy tudd pontosan miről is van szó, illetve egy kevés játéktapasztalat sem árt, hogy megtanuld az alapvető különbségeket (Ladder -> sokan mfelnek, mert van a dolgoknak értéke, Non-ladder -> nincs mf, mert minden fillér, Non-ladder -> duel karikkal van tele, mert olcsó, Ladder -> talán 3 hónap után beindul a duel élet, mikor leesnek az árak emberi mélységekbe).
Második kérdésedre nem a válasz :-).
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4368 üzenetére
Ha nem vagy perf mániás, akkor igen.
Nightwing ~ 5 fg
Death Fathom ~ 20 fg
CoH ~ 15 fg
Spirit 35 fcr ~ 10-15 fg
Mara low ~ 5-10 fg
Magefist ~ 1 fg
Arach ~ 1-2 fg
Sand 15 STR ~ 3-4-5 fg
Ringek ~ 20 fgEz így cirka ~ 80-90fg, szal maradt 120-110 / 220-210 fg-d anni, torch, skillerekre, sc-kre :-). Ja és persze ez az én buildom, de úgy általában nem drágább egy blizzer, ha nem törekedsz az utolsó statig perf itemekre.
-
mcsabee
senior tag
"szerintem nem feltétlen rossz dolog, mert kipróbálhatod, melyik mit tud és amelyik tetszik azt használod."
Ha ki akarod próbálni, akkor 1-92 maximum 2 nap, nincs olyan kari, amit két nap alatt ne lehetne felhúzni 92-re, és ne tudnád kipróbálni.
"minél több pontot akarsz visszavonni, annál több pénzbe kerül."
Diabloban ennek kb semmi értelme, mivel 20 perc alatt összesedek 5 milliót :-).
"99 es karinál meg is verne az ideg ha lighting bolt ra osztanék blizz sosonál"
Nem emiatt mondtam, hogy high lvl karinál van értelme, hanem amiatt, hogyha valaki teszem azt már csinált egy lvl 99-es bower amát, amivel teszem azt szeret duelezni, de mondjuk ki akarja próbálni a javazont, akkor csak simán átcuccol, és mind a 110 skillpontot el tudja megint osztani anélkül, hogy még egy 99-es karit kellene csinálnia (ha mondjuk ez a mániája).
97 alatt semmit értelmét nem látom a respecnek, 1-92 maximum 2 nap. Ha van van egy hétvégéd (péntek du - vasárnap este), akkor kb 94-ig simán el tudsz menni, lvl 1-ről.
Esetleg úgy lehetne jól megoldani, hogy questhez kötik, minden nehézségi szinten egy respec questet kapunk, mint a socket q Larzuknál, azzal kell garázdálkodni, mivel dinamikusan nem megoldható, egyszerűen nincs olyan item, ami kellően ritka, de mégis elég sűrűn esik ahhoz, hogy a többség be tudja váltani egy respecre.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4349 üzenetére
Roppant drága! 45 life skillerek, 20/16, vagy 20/5 sc-k, perf torch, perf anni, nem olcsó mulatság, látatlanba mondok rá egy olyan 4k fg-t, alsó hangon.
(#4350) TrollBalint:
Igaz, én már teljesen el is felejtettem, mivel az ötlet nagyon nem tetszik, maximum 97-98-99-es szintén tartom jó dolognak, de alatta totálisan hülyeség.
-
mcsabee
senior tag
Ahogy savior is írta, ott ölj, ahol neked szimpi, ami esik, azt cseréld el rúnára, azokat meg cseréld hr-re. Hr dropra ne nagyon várj, nekem szűk 3 év alatt egy darab sem esett.
Egyébként nyugodtan mehetsz baalrunba is, ha normális emberekkel runolsz, akkor nincs scriptből való item felkapás, ajánlom figyelmedbe az OP Lagbaal csatornát.
(#4343) wikings2:
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
TrollBalint #4335 üzenetére
Meg az, hogy emberekkel játszol, nincs unatkozás, tudsz tradelni, tudsz beszélgetni, tudsz segítséget kérni, tudsz segíteni, magyarokkal beszélhetsz, külföldiekkel.
De egyébként ha csak singléztél eddig, akkor tök felesleges magyaráznom, ezt nem lehet elmondani, ki kell próbálni :-).
-
mcsabee
senior tag
1.11b PvP Summon Nec Expensive One
Full Pvm Summon Necro Guide
The 1.11b Pvp/pvm Summonmancer
Crazy's Pvm/mf Necro Summoner
Pvp Summon Necro Guide For 1.11b
All-around Summon Necro 1.11b
Uber Necromancer V1.11 - 2.0 By: Jer
TPB’s Versatile 1.11b Summon-mancer Version 2.5Jó szórakozást
/e: Egyébként innen tudsz egyéb buildokat is nézegetni.
-
mcsabee
senior tag
válasz
TrollBalint #4320 üzenetére
Neked is csak annyit tudok mondani, hogy használj PlugY-t, sokat dob az élményen, és nagyjából olyan a cucc, mintha Battle.net-en tolnád, csak party nélkül.
Egyébként, amit Athos is írt, Blizzard + FW soso jó megoldás lehet kellően erős merccel megoldható minden kihívás, de az tény, hogy az 1.12-es patch csöppet sem kedvez a single játékosoknak.
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
válasz
adalbert1 #4300 üzenetére
Diablo II-ben te csak Diablo II accountot csináltál. A Battle.net account az a gyűjtője mindennek, oda természetesen újat kell regelned, új jelszóval, úgy egyebekkel
.
"Szerintem nincs összevonva a kettő, vagy a DIablo nincs megcsinálva még az újra."
Így van, nincs még felkészítve, talán majd az 1.13-as patch elhozza ezt is, a legutóbbi patch már 1 éves, akkor még nem volt szó ezekről az összevont accountokról
.
-
mcsabee
senior tag
Na akkor. FO sorcom sosem volt, utálom az orbert, noskiller karakter. Én mindig blizzarddal tolom, ahhoz írok tippeket.
Statok:
STR -> 156 kell spirit monarchoz
DEX -> nulla pont
VITA -> összes maradék pont ide
NRG -> nulla pontSkillek:
Blizzard + Glacial Spike + Ice Blast + Ice Bolt -> 20 pont
Cold Mastery -> 5-10 pont bőven elég
Frozen Armor + Frost Nova + Telekinesis + Static Field + Teleport + Warmth -> 1 pontCuccok:
Mivel az elején nem vagy elengedve, ezért a legfontosabb az legyen, hogy legyen egy spirit shielded monarchban, tegyél fel 3 ptopazed sisakot, 4 ptopazed armort, spirit kardot, és lehetőleg resistes kesztyűt, övet, ringeket. Ezután meg öld Andarielt, és Mephistot. Sok dolgot nem lehet róluk elmondani, letelézel hozzájuk, és aztán ide oda telézve küldöd rájuk az áldást. Mephistot a Moat Trick segítségével könnyen ölheted.
"nem is tudtam hogy eredetiről is lehet cd képet csinálni
nah ennyit rólam x)"
Pedig lehet, én is így használom, nem kell, hogy tönkremenjen a lemezem ;o.
-
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4274 üzenetére
Mi alapján ítéltél? Ránéztél és nem tetszik? Aha, de nem tudod milyen a craftrendszer, nem tudsz semmit a tárgyakról, küldetésekről, nem tudsz semmit az NPC-kről, nem tudod milyen helyszínek lesznek a játékba, sőt, még az összes karaktert sem ismered ^^.
Ilyen alapon utálhat bárki bármit :-P.
/e: Egyébként a Diablo II nem RPG!!!!!!!!!!! Ez hack and slash, nem RPG!!!!! És a D3 sem lesz sokkal szebb, mint a D3 volt anno, gondolj bele, minimum 1 év van még a megjelenésig, ha nem kettő...
-
mcsabee
senior tag
Csak dísz. Az a díjad azért, amiért sikeresen teljesített az über questet. Persze, ha ügyes vagy, és ki fogsz egy olyat, akinek be tudod magyarázni, hogy pl ad +% expet, vagy több sebzése lesz tőle, annak el tudod adni, hülyeségtől, és pénztárcától függően pul - hr között
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4256 üzenetére
Már ha lesz valami belőle. Egyébként ha már így szóba került a reset, akkor van egy "örömhírem".
Fellőtték a Battle.net-re a hivatalos v1.13 PTR fórumot (Public Test Realm). De sajnos egyelőre se híre, se hamva az új patch-nek, mivel az új fórumot azért készítették, hogy ne a Diablo II - általános részt szemeteljék tele a játékosok az 1.13-as sirámaikkal.
-
mcsabee
senior tag
válasz
adalbert1 #4251 üzenetére
Igen, bneten is találkoztam vele, és roppant idegesítő, mikor classic cs run közepette úgy dönt, hogy nem ugrál tovább :-S.
(#4252) wikings2: Ha, rögtön az első napon akarsz cold sk-t, akkor szerintem pár száz. Ha vársz egy kicsit, akkor 80-120 fg-ért megkaphatod. Úgy 1 hónap után beáll 15-20 fg körülre.
Igencsak valószínű, hogy kevés klasszikus javítást fog tartalmazni az 1.13. Ahogy Bashiok is megírta, inkább az új content(ek)re mennek rá. De gondolom pár alapvető, ismert hibát javítanak, de abban egészen biztos vagyok, hogy nem mindent. Esetleg majd később adnak ki 1.13b verziót is belőle, abban jöhetnek rendes foltozások dögivel.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4247 üzenetére
Nightwing sisak 5/5 die facettel
Death's Fathom 5/5 die facettel
Ormus' Robes 5/5 die facettel
4 socketedes pajzs 4 darab 5/5 die facettel
random kesztyű
Snowclash öv
random cipő3 soso skilles amu
2 soj, vagy bkanni, torch
9 skillerTermészetesen ezek mellé még kell bo. Így 18368-18977 a sebzés. Skill shrine-nal 19k tiszta damod van.
/e: Circlet fogalmam sincs mennyit érhet. Sok life, 3 skill, 20 fcr, 2 sox, szerintem jó sokat.
-
mcsabee
senior tag
Lehetne, de max link formájában lenne értelme: http://hun1.rakanis.hu/d2/data/szotar.html
-
mcsabee
senior tag
Muszáj :-). Így masszív 9 évnyi Diablózás után nincs más :-D. Most már arra kell rámneni, hogy minél szebb karit csináljon az ember, a snassz, shako-mpeni-hoto-sacredtargespirit sem menő már hammernél :-D.
Majd az új ladderben a Ward spirites sosom, amin Full Plate Mail CoH lesz, és a kezébe valami színes orb. Azon is gondolkodom, hogy a fejére 3 sock Bone Visage-t teszek, amibe lesz 3 darab 5/5 rbf :-). Tudod, a style mindenek felett!!!
-
mcsabee
senior tag
Enigmához rónák bárhol esnek Hell fokozaton, de én Chaos Sanctuary-t, és Travincialt (vagy hogy kell leírni...) ajánlom. Ha meglesznek, akkor 3 socketes Mage Plate-be, vagy Dusk Shroudba tett, egyszerűen nem éri meg nagyobb STR req-es armorba tenni egy enigmát.
Mindenképp Spirit Monarch-ot tegyél a sosodra, másban ne is nagyon gondolkodj, kell belőle az FHR, a resist, és az FCR, jobb alternatíva egy általános MF buildnál nincs.
És egy tanács: sose abba gondolkodj, hogy mi véd a legtöbbet, vagy hogy mi sebez a legtöbbet, egy-egy tárgyat a statok határoznak meg valójában, amik rajta vannak. Például, hiába van egy Sacred Armor enigmád, ami 600 defes, ha kell hozzá 232 STR, hiszen egyszerű egy 460 defes Duskot találni, aminek a defe csak 140-nel kevesebb, de csak 77 STR kell hozzá. Ha csak a kettő különbségét vesszük (232 str - 77 str), az sosonál 300 élet, ami többet ér, mint a 160 defense. De paladinnál ez már 450 élet, ami végleg többet ér, mint az a 140 def, hisz egy jó hammer palának van kb 10k defe.
-
mcsabee
senior tag
Alapvető hibát ott vétetted, hogy duál ágas sorcot készítettél. Mivel neten tolod, így a nehéz részeken át tudsz jutni segítséggel, nincs szükség a második ágra. Én pure cold sorcot javaslok helyette, mondjuk blizzardot. Blizzarddal érdemes gyorsan átrohanni night-ra, baalrunokon lvlezni magad kb 65-70-ig, és leállni kicsit MF-elni. Ha szedtél pár normális itemet (occu, shako, viper), akkor húzhatsz át hellre, lvl 85-90-ig hell baalrun, és aztán ott folytatni az mf-elést.
Mana regen semmit sem ér. annyit nem tudsz összeszedni, hogy értelme is legyen. Manára egy pontot SE tegyél!
Ha eljutottál addig a 65-70-es szintig, akkor érdemes tényleg leállni mf-elni. Occu (30 fcr) must have egy mf sorcra, viper (30 fcr), shako szintén. Kesztyűd lehet magefist (20 fcr), valamint ki kell raknod egy spiritet monarchba (25-35 fcr), ezekkel megvan a 105 FCR, ami teleporthoz kell, a többi itemed lehet valami MF-es jóság, cipő war traveler, nagelring gyűrűk, valami 2, vagy 3 skilles sorc amu MF-fel, öv meg mondjuk godwrap.
Statolni úgy szoktuk, hogy STR-re annyit teszünk, amennyi a cuccokhoz kell (jelen esetben 156 a monarch miatt), DEX-re semmit, Vitality-re mindent, MANA-ra semmit.
MF = Magic Find = cucckeresés, általában ACT 1 főboss, ACT 3 főboss, ACT 5 első WP (shenk, eld), ACT 5 piros, anya portál (pindleskin), ACT 1 Countess (a tornyos biatch), ACT 2 Summoner, ACT 5 Nihlathak a célpont. Ja és természetesen Diablo, és a kovács ACT 4 Hellforge questnél.
A tárgyak leírását megtalálod ezen a weblapon.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Barados #4218 üzenetére
Pontosan.
Senkinek sem adsz semmit előre, nem dobsz ki semmit a földre, senkinek sem adod ki a kódod, nem írod le semmilyen körülmények között Diablo-ban (/dnd, és társai, mind kamu, csak az accod akarják). Nem lépsz fel gyanús weblapokra, más kódot használsz, mint bárhol máshol.
Nem fogadsz el idegenektől semmilyen programot, nem telepítesz fel semmit a Diablo mellé, mert mindenért ban jár.
Talán a sorci, ami egy kezdőnek ajánlható.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Barados #4211 üzenetére
"A másik, meg hogy kb. 2 hónapja meg hackelték az accomat és CD kulcsos bannolást kaptam, pedig én nem csináltam semmit. Ilyenkor mit lehet csinálni?"
Ezt magyarázd el légyszíves, ha az accod "hackelik" meg, azért te nem kapsz bant. Vagy úgy történt, hogy valaki felment az accodra, hacket használt, és amikor beléptél lebannoltak? Alap dolog, hogy soha, senkinek sem adod meg a jelszavad. Normális jelszót használsz (ékezetes betű, számok, egyéb jelek, mint a /, vagy -)Biztos, hogy nem használtál semmit? Sok embertől halottam már, hogy ő semmit sem használt, aztán 10 perc után kiderült, hogy csak volt egy loader, vagy MH, amiről kicsit elfeledkezett a tisztelt delikvens.
Mindenesetre, ha eddig nem voltál banolva, akkor a banolás első napjától számítva 3 hónapig használhatatlan lesz a kulcsod. utána visszakapod, de az accountodtól elbúcsúzhatsz, azt majd a törlés után le tudod újra kreálni, ha akarod.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4205 üzenetére
van az lassacskán 3 hónapja is :-). Még április elején lett bejelentve, hogy április végén várható a reset. De aztán ugye jött a Warcraft 3 hiba, amit az augusztusban kezdődő tournamentekre ki kellet javítaniuk, így a Diablo 2 patch parkolópályára állt. De ugye ezt senki sem tudta, és ezért az ára konstans lent voltak/vannak a béka segge alatt.
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
A Defense fontossága elhanyagolható, ahogy AthoS is írta, PvM-ben szinte tök haszontalan, pont elég, amennyit az alap itemek adnak. Például ott a hammer pala, shako, hoto, mp eni, arach, st spirit, magefist, waterwalk, Players 8-ban mindent visz kb, pedig nem túl bitangos defed lesz velük.
PvP az más tészta, az eleve nagyon drága dolog, És ott egy jó meele kari ellen akár 200 def is számít, hogy el tudj menekülni, és a végső ütést te vidd be, ne az ellenfél, de aki PvP-zik, az úgyis mindenből a legjobbat szerzi be, megalkuvás nélkül lehetőleg, és akkor sem szempont, hogy sok defe legyen az adott tárgynak, a statok fontosabbak, de a def is felértékelődik.
Nunder:
Egy bizonyos szint után pont keresztbekakálod, hogy mibe rakod a rúnákat. Az elején fontos, mikor még egy Ber rúna is kincset ér. A ladder vége fele, mikor már egy hr 5-6 fg, kb naponta 10-et össze lehet szedni csak lowos, gyenge itemek eladásából.
"A Life Tapot meg Breath of the Dying-gal is meg lehet oldani szerintem"
Dracul's Grasp, és meg is van oldva
.
-
mcsabee
senior tag
Már jó rég óta lehet tudni, hogy készül, csaknem 3 hónapja. Volt egy post az Arreat Summiton, hogy akár már április végén jöhet a patch, és a reset, de aztán leült az egész. Mindenki sírt minden létező fórumon, hogy mi van már a patch-csel, és arra reagálva Bashiok, a Blizzard bluepostere írta le a tutit, hogy a Warcraft 3 patch miatt késik a Diablo II v1.13.
A patch tartalmáról semmit sem lehet tudni. Annyi bizonyos, hogy content ptach lesz, tehát új tartalommal bővítik majd a játékot. De hogy az mi lesz, azt még lehet a Blizzard sem tudja.
Egyébként mindenki a megváltást reméli tőle, reméljük tényleg fasza lesz
.
-
mcsabee
senior tag
Franc, lejárt a szerkesztés, de ezt láttátok már? LINK
-
mcsabee
senior tag
válasz
worl555 #4145 üzenetére
Kell egy eredeti, boltból vásárolt Diablo, fel kell patch-elni 1.12-re, és a főmenüben katt a Battle.net gombra, kreálsz egy accountot (kellően kemény jelszóval, ékezetes betű is mehet bele - amit nem adsz meg SOHA SENKINEK!), kreálsz egy karaktert az accounton, és játszol
.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4131 üzenetére
"That said, one change we're planning is to increase the stash size to 12x10. As I said it is in no way a guaranteed change."
Egyik dolog, amin változtatni akarunk, az a láda (stash), amit 12*10-es méretre szeretnénk növelni. De ahogy már mondtam, nincs garancia arra, hogy be is fog következni.
Az a dolog lényege, hogy azért nem lövik le az újításokat, mert még ők sem biztosak abban, hogy mi fog rendesen működni, és mi nem
.
By the way megadnám az accom, ha nem lenne full az fl-em, így pedig kizárt, hogy felvegyelek. Csab. néven kereshetsz majd reset után, addig nem gamelek. Reset meg szerintem - szigorúan szerintem - leghamarabb június vége fele jöhet.
-
mcsabee
senior tag
UP!
"It's coming along. We're still in the process of refining and testing the changes going into the patch. Work is progressing, we haven't stopped working on it or anything like that.
As far as information of what's being changed in the patch, almost anything we're working on now could be removed. Testing could deem any change unworkable and we'd have to remove it. By releasing any information on possible changes we'd be raising expectations that the change is guaranteed to make it in, no matter how many disclaimers we place on it. That said, one change we're planning is to increase the stash size to 12x10. As I said it is in no way a guaranteed change. Any number of reasons could mean it will not make it into the final patch. But enjoy the breadcrumb maybe?"
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #4126 üzenetére
A nyolcas az nem azt jelenti, novemberben mindenki Account Closed (8) üzit kapott, akit bannoltak. Ha a cd kulcsod először volt bannolva, akkor 1 hónapra elvették, viszont az accountod 3 hónap után törlésre került. Tudom, én is ilyet kaptam, accountom megszűnt, cd kulcsot viszont visszakaptam.
-
mcsabee
senior tag
Nop, nekem nem indult el Vistán, ahogy írtam is fentebb: "Egy másik fórumon (de lehet itt, már nem emlékszem) senki sem hitte el nekem, hogy a Diablo II nem futott Vista alatt, és imhol a bizonyíték, emiatt nem váltottam Vistara"
Kompatibilitás az egyetlen ötletem, egyébként lövésem sincs.
-
mcsabee
senior tag
válasz
h.adam.92 #4115 üzenetére
Hát, ez egy fogas kérdés. Alapvetően ahhoz, hogy rád támadjanak ki kell jelölniük (ezt majd látd játékon belül), de kijelölni csak townban lehet, vagyis ha te épp act 1-en, andarielnél vagy lent, és ő fent kijelöl townban, azt te látod, mert megjelenik egy felirat a sarokban, és egy halálfej fent. Ilyenkor vagy megvárod és leölöd, vagy felmenekülsz egy tp-n, vagy kilépsz a játékból. De softcoreban ritka az ilyen kis szinten, leginkább baalrunokban szokás, de ott a többség úgyis leveri az egy pk-zót.
Viszont, van a tppk nevű hack, amit bármikor eltolhatnak, ha mellett állnak. Az annyit csinál, hogy egy jeges sorc, lövi feléd az iceblasteket, majd egyszercsak csinál egy tp-t, és amint felért a városba kijelöl. Annyira lassú az ice blast, hogy a hack miatt, mire odaér hozzád az utolsó ice blast, addigra ő kijelöl, te pedig halott vagy. De ezt is csak nagyobb szinten, hellen fogod tapasztalni.
Pár alapvető tanács, hogy mire figyelj.
Ha megölöd Baalt, akkor továbbmész a következő nehézségi szintre, ezért ha nem akarsz továbbmenni, mindig nézd meg, hogy baal quest aktív-e.
Figyelj arra, hogy HF-ért (Act 4 q2) gyakran húznak, de gyakran le is lépnek vele, és nem ölik meg diablot, így először mindenképpen egy csapattal haladj, hogy neked megmaradjon a rúnád HF-ből.
Ha tradelsz, nézd meg 3-szor, hogy mit tett be a másik a trade ablakba, nehogy egy színezett tárgy legyen véletlen. Én egyszer egy shakoval jártam meg. Srác betette trade ablakba, de aztán kivette és azt mondta, hogy tegyek még valamit a mal rúna mellé, én tettem, és mikor visszarakta a zöld a sapkát, nem néztem meg hogy mi az, és egy sima, fehér 1 sockos shako volt, benne egy emeralddal. Szóval nézd meg jól mit veszel.
-
mcsabee
senior tag
válasz
h.adam.92 #4113 üzenetére
Huh, nekem a gyengém a blizz sorc, mindig azzal játszok. De most például van egy Classic softcore barbárom, egy Classich Hardcore sosom, és egy LOD Hardcore barbárom.
Neked azt ajánlanám, hogy kezd ej sosot, orbosat, vagy blizzeset, hogy tudsz cuccokat szerezni magadnak. Barbárral nehéz mf-elni (magic find = cucckeresés).
-
mcsabee
senior tag
válasz
h.adam.92 #4110 üzenetére
Még ha tudnál is (amit kétlek), valószínűleg úgy venné a bnet, hogy csalni próbálsz, és lehet bannolna ^^. Nem nagyon rétek hozzá, csak sejtéseim vannak, de szerintem ne kockáztass, clean diablo installal jobban jársz. És ha egyszer elkezded bneten, nem is akarod majd abbahagyni :-).
-
mcsabee
senior tag
válasz
h.adam.92 #4106 üzenetére
Sokkal másabb, tudsz tradelni, partyban fejlődni, van UT, Dia Walk, rakás item, ami singlebe nincs. Meg ott a mi szeretett hun-1-ünk, ami tele van önjelölt prokkal, és nagyképű lámákka <3.
De annyiban másabb, hogy mindent tolhatsz partyban, tudsz tradelni, ezer dolgot tudsz kihozni legiten, amit singleben nem, csak hack-kel.
-
mcsabee
senior tag
Minden karaktered megmarad, nem kell attól félned, hogy nem tudod használni őket. Sőt, nagy változásokra nem is kell számolnod, mivel egy bnet only ficsőr került bele 1.11-el a játékba, és 6 darab class only rw. 1.12 meg csak a 'no cd cracket' szállította hivatalosan.
Esetleg próbáld valamiféle kompatibilitási módban futtatni, lehet megoldja a problémád, vagy frissíts videokártya drivert.
ui: Egy másik fórumon (de lehet itt, már nem emlékszem) senki sem hitte el nekem, hogy a Diablo II nem futott Vista alatt, és imhol a bizonyíték, emiatt nem váltottam Vistara, de az okosok jobban tudták nálam, hogy márpedig a Diablo II minden körülmények között hibátlanul fut Vista-n.
-
mcsabee
senior tag
Ha én azt tudnám, marha okos ember lennék, mindig az aktuális patch-csel játszom :-D.
Tedd újra a Diablot, patcheld fel 1.11-ig, aztán az egész mappát tömörítsd be egy zip-be, majd uninstalld a játékot. Megint tedd újra, és frissítsd fel 1.12-ig. Ha ezek után kicsomagolod az 1.11-es verzát, akkor elvileg azzal is mennie kell mindennek, modnak, proginak, egyebek, csak azzal ne lépj fel bnetre ^^.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Windows 11
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest