- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
már fax ki van ezzela xar uj kresz büntikkel..mér szopatják azembereket..itt nem lehet szabályt betartatni mér nem rétik meg..itt mindneki mindig fillérért és másodpercértmegharcol mert iylen fos az életszínvonal...itt nincs nyugi ráérek felfogás mint máshol.
nehogymár sárgán átmek 50e-t kapjak-..és ki fogja azt elbírálni hogy én vajon ha satut nyomokmeg e tudok állni és amögöttem elvő mondjuk enm oylna jó fékű autós belém nem ronygol?..azt nekem ki fizeti meg?xar és a xarabb közt válasszak?
Remélem ha viktorék visszajönnek eltörlik ezta xart....ahogy sokan mondták ferimenajóbüdöspicsába!!!!!!és igen ilynekor csak ugy tudok kimenni az utra igen büntetni akarok
...kell a 2.5i lexaroma 12litert
Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest