Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Srácok végigvittem, de a hack and slash kategóriában sokkal jobban tetszettek a Darksiders és a god of War játékok.
Szerintem ez volt az első és utolsó Devil May Cry játék amit beszereztem.
-
mcwolf79
veterán
A Devil breaker-eket nem lehet választani menet közben? Csak abban a sorrendben lehet használni,amit a customization menüben bepakolok ?
-
Deck
titán
Az új patch eltávolítja a cenzúrát. Bloody Palace is megjelent

-
james001
veterán
Sekiro engem is érdekel csak az a baj hogy nem csípem annyira a "souls-like" játékokat. Pedig imádom a klasszikus szamurájos-ninjás japán témát.

Ma összefarmoltam a maradék skilleket Nero-nak és V-nek,az Ex Provocation mozgásokat is,kb egy jó háromnegyed óra volt 6millió red orb azzal a farmolással amit már linkelt a kolléga is. Dante-nak is már megvan mind,kivéve ugye az Irregular Full Custom,de az csak SoS után nyílik meg.
Ez a Dr. Faust baromi OP egyébként,van olyan mozgása ami másodpercek alatt kinyírja az ellenségeket... De persze közben aratja a red orbjaidat is rendesen. Remélem nem patchelik ki belőle ezt hogy ilyen erős
-
Deck
titán
válasz
james001
üzenetére
Már 2xer is platináztam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Talán nyárra meglesz, most hanyagoltam kicsit de az ütemtervet tartani fogom, hogy napi 1-2 megcsinálok.
Holnap Sekiro így kicsit háttérbe szorul megint. De szép lassan meglesz
Azt hittem ilyenkorra már azért többen játszanak majd a DMC5-el de gondolom sokan majd az első akciókor csatlakoznak
-
james001
veterán
Na ki hol tart a játékban? Van akinek már platina?
Én most csak farmolgatom a red orbokat. Meg készülök lelkileg a Son of Sparda-ra
Olvastam amúgy hogy Heaven or Hell csak a Dante Must Die leküzdése után nyílik meg... Fuck.
-
BoneDragon
veterán
Akinek orb hiánya van...

Én is ki fogom próbálni majd. Bocs, a linkért, telorol vagyok.
https://youtu.be/iQ0usgbxoRc -
james001
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Dante-val a legnehezebb megtanulni,a különböző stílusok mind mások,azokat váltogatva benyomni kombókat,közben meg ugye a fegyvereket is váltogatni... Balrog és Cerberus-al már sikerült egy fasza kombót egyszer eltolni,Swordmaster és Trickster stílusokat váltogatva,de nem volt könnyű.
Youtube-on már láttam cifrábbakat is ahol az összes stílus és fegyver váltogatásával együtt tol vagy egy 2-3 perces kombót... Csak pislogtam 
-
BoneDragon
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Igen azok.

-
Shadowguard
senior tag
És vége. Hát nem volt semmi, bár nekem jobban tetszett amíg kint kószáltam a városban, a vége felé már eléggé untam a fát. Főleg úgy, hogy ha választani lehetett a karakterek közül akkor végigmentem mind a kettővel. Egyelőre pihentetem kicsit, aztán még meg kell keresnem egy secret missiont és Danteval van pár küldetés ami nem lett S.
Egyébként lehet egyedül vagyok ezzel, de nekem Dante nagyon nem jött be. Nem mondom, a motorral agyonverni a dögöket megfizethetetlen érzés, de vele nem tudtam olyan szinten ráérezni az irányításra mint Neroval (a vége felé sikerült vele is SSS csatákat tolni) és a veszett gombnyomkodást sem hálálta meg olyan kedvesen, mint V.
Viszont így, hogy nem játszottam az eddigi részekkel nekem egész jó kis meglepetés volt a vége. Gondolom ezzel egyedül vagyok itt, de nah...
Azért remélem lesz folytatás, mert a befejezés eléggé olyan volt...És egy kérdés: azok a 3 milliós képességek mik akarnak lenni? Jól értem, hogy csak egy sima taunt?

-
BoneDragon
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Ez direkt ilyen. Szerintem azert, hogy szerethetobb legyen a karakter.
Nekem a vége fele sikerult az SSS Neroval.
-
Shadowguard
senior tag
Érdekes ez a játék... Neroval begyakoroltam a kombókat, folyamatosan mozgásban vagyok, nem is sebződök és ha talán egyszer sikerült SS rangot elérnem fightban, de inkább A-S között mozog.
V-vel halvány lila gőzöm sincs mit csinálok, csak püfölöm a gombokat és simán SS-SSS jön ki a végén. És nincs bekapcsolva az automata kombózás. (bár a pálya végén akkor is csak S, ha minden harc SS fölött van... érdekes)Azt hiszem valamit nem értek a rendszerrel kapcsolatban

-
Deck
titán
-
james001
veterán
Na végigvittem Human-en a játékot,összeszedve minden hiányzó gyűjteni valót. Ezek a Secret Mission-ök elég könnyűek voltak,a régi részek SM-jeihez képest.
Majdnem S lett az összes misszió amúgy,kivéve talán 2-3 nem.
Szerintem kicsit pihentetem a játékot,sok azért már belőle így hogy csak ezt toltam 1 héten keresztül kb,majd még visszatérek rá és jöhet a Son of Sparda mód.
-
james001
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen itt van róla egy videó: [link]
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez bizony egy jel

-
Deck
titán
Hivatalos!
Április 1: Bloody Palace
Ingyenes frissítés lesz.
-
james001
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Parry-zni is lehet a támadását csak ahhoz Nero-val jól kell időzíteni,Dante-val meg elég Royalguard stílusban lenni. Miután parryzted a támadását akkor piros lesz a feje és egy lövéstől is meghal (van egy ilyen Secret mission is ahol ez a trükk).
-
Shadowguard
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Na szép, én azt hittem van valami egyszerűbb megoldás és én vagyok a béna...

-
BoneDragon
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Addig ütni, mig el nem törik az ollója.

-
Shadowguard
senior tag
Egy (lehet) hülye kérdés, de az ollós nyavalyásoknak mi a trükkje? Biztos van rá valami egyszerű megoldás, de nekem még nem sikerült rájönni és baromi idegesítőek...
-
BoneDragon
veterán
Akinek van Wallpaper Engine pc-n, annak KÖTELEZŐ!

-
james001
veterán
Fun Fact: V démonjai akikkel harcol,Shadow,Griffon és Nightmare-t a DMC első részében lévő bossok ihlették őket. Konkrétan Shadow ugyanazokat a mozgásokat használja itt mint az első részben is. Tudtam én,hogy ismerősek voltak valahonnan

-
Shadowguard
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Rápróbáltam bill+egérrel, gondoltam, ha nagyon muszáj akkor tudok váltani. De úgy néz ki nem kell, még kicsit bele kell nyúlnom az irányításba, de egyébként hihetetlen mód kézre esik. Némelyik konzolportnál konkrétan polipnak éreztem magam, de itt sima ügy. Meg is lett az első S rangos csatám a secret mission alatt

Csak az a baj, hogy én csak belenézni akartam... Fél ötkor kelni kell, vár a meló...
Vagy főzök egy liter kávét és alszok máskor 
-
james001
veterán
Bloody Palace az egy "túlélő mód",van 1 életed és úgy kell leverni a hullámokban érkező ellenfeleket. DMC4 Bloody Palace
Új játszható karakter?... Remélem az lesz akire gondolok/vágyok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én a 10 órás verziót szoktam hallgatni vagy a videó klippeset nézem. Megunhathatatlan szám, imádom

-
BoneDragon
veterán
-
james001
veterán
Előbb végigviszem Human-en,összeszedek minden gyűjteni valót amit kihagytam meg Secret Mission-t is,aztán jöhet a Son of Sparda mód. Meg akarom nyitni a Heaven or Hell fokozatot,remélem ahhoz nem kell Dante Must Die-on végigtolni.
De platinára én se hajtok,annyira jó én se vagyok a játékban hogy minden fokozaton S rangot toljak... 
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én hiszek benned

Ez a trófea lesz az eddigi legnehezebbem.. Lehet drukkolni valahogy majd meglegyen
-
BoneDragon
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Szerintem ez a tipikus kontrollerel játék, nem is tudnám elképzelni ezt billel és ezt mondom úgy, hogy az előző részt azzal játszottam. Meg lehet próbálni, de kényelmesebb...
-
Shadowguard
senior tag
Üdv!
Van itt olyan, aki PC-n játssza a játékot és NEM kontrollerrel? Kedvem lenne kipróbálni videók alapján, mert tetszik a stílus, de nagyon rég nem szedtem elő a kontrollert és csak emiatt a játék miatt nem akarok visszaszokni rá

-
BoneDragon
veterán
Egy kis SPOILERES fun fact
Végigjátszás után a menüben, Dante és V, Nerot nézi.

-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem lehetetlen csak nem 1 hét alatt fogod

-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Úgy döntöttem eladom. Én ezt sose fogom platinázni, mikor olyan trófea van, hogy minden küldetést S rankon csinálj meg minden fokozaton.. Hát persze.

-
BoneDragon
veterán
Én is a végére értem, az eddigi PS pályafutásom alatt ez a legjobb game amivel játszottam. Már baromi untam a grindelős játékokat meg társaikat. GoW? Last of Us? Póki? Na ne röhögtessük egymást.
Ez egy igazi adrenalin bomba egész végig, jó sztorival, grafikával és brutálisan jó gameplayel, zenék meg ahw...
Tényleg le a kalappal a Capcom előtt, amit mostanában csinálnak 10/10.SPOIILEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vége mekkora epic már, Nero igazi badass. Mikor átváltozik: "Fuck you"
Az elején nem is sejtettem, hogy Vergil az, pedig elég egyértelmű volt igy visszagondolva. Viszont ami Nero-t illeti, őt egyáltalán nem is gondoltam volna, pedig aki jobban vágja a sztorit, szerintem neki is egyértelmű, hogy kicsoda is valójában.
Jöhet a kövi rész.

-
james001
veterán
Na a végére értem a játéknak még délután. Mit ne mondjak,eléggé epic lett a befejezése.
Igaz kissé olyan "semmilyen" is lett a vége,vagyis olyan hogy úgyis lesz folytatás valószínűleg,de baromira élveztem az egészet.
Maga Dante-t nagyon fun irányítani,ez az új Devil Trigger-je nagyon OP,a Balrog fegyver meg az egyik legjobb Agni & Rudra óta
Jó hogy meghagyták a különböző harcstílusokat is,de még mindig Swordmaster a legjobb. 
Innentől spoileres,ha nem vitted még végig ne olvasd tovább.
Sztoriban sok meglepetés nem ért azért,nyílt titok volt már a megjelenés előtt is hogy Vergil lesz a nagy főellenség megint,illetve azt már a 4ben is sejteni is lehetett hogy a fia az Nero.
Viszont kár hogy annyira Nero-ra nem fókuszáltak,hiába ő van mindenhol "legelől" (borító,menü,stb),mégis mintha a végére kissé háttérbe kerülne,aztán meg csak azért kerül elő mert amúgy ja igen ő Vergil fia.
Nagyon tetszett amúgy Vergil karaktermodellje,meg úgy teljes egészében a mozgásai is meg minden,Dante mellett nagy kedvencem ő is,remélem berakják őt egy dlc-ben vagy ilyesmi.
Meg ha már dlc,remélem bekerül a Bloody Palace is majd a játékba,vagy csak egy patch-ként,és akkor akár oda is be lehetne rakni Vergil papát játszható formában 
Mindenképp 10/10,GOTY nálam,a 3. rész mellett ez lett a kedvenc DMC nekem.
-
uregpapa
csendes tag
Sziasztok! Akinek az amd rewards-on van/volt a game, azok már megkapták a kulcsot?
-
Deck
titán
Most olvasom, hogy Trish fenekét cenzúrázták a nem Japán verzióba.. :/
-
james001
veterán
Nyomtam is most egy jó 3 órát
Dante fiú jöhetne már,a közepénél vagyok a játéknak és még sehol nincs 
Egy kis mozizás haverral aztán este ugrok is neki folytatni
Amúgy eddig 2 dolog nem tetszik a játékban,az egyik az hogy nem lehet a Devil Breaker-ek között válogatni pl a nyilakkal,csak akkor ugorhatsz a következő karra ha elpusztítod az előzőt... Jó gondolom ez direkt van így kitalálva,de akkor is
A másik meg hogy a kamera sokszor meghülyül,ha szűk helyen bunyózol akkor nem látsz nagyon semmit normálisan,és könnyen meg tudsz sérülni.
Egyébként eddig 10/10 az egész számomra,GOTY az tuti.
-
sagem
addikt
Azt csak azután látod, hogy megjelent a lehetőség, ha neked mg azt írja, hogy "Your key will be assigned as soon as it is available" akkor sajnos valószínűleg várnod kell még rá. Esetleg próbálj meg érdeklődni a supportnál, én nagyon régen beregisztráltam rá, szóval hónapok óta vártam a kulcsra, de a megjelenést követő két órában megkaptam.
-
uregpapa
csendes tag
Sziasztok! Az miért van, hogy az amd rewards -on még mindig nem kaptam meg a kódot? 2 napja még mindig azt írja hogy: Your key will be assigned as soon as it is available. Fórumtárs írta, hogy össze kell kapcsolni a steam accountot az amd rewards accounttal. Én ilyen opciót sehol sem találok. Thx
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Elég fasza V. Nekemis vele lett meg most először az SSS.

james001: Nyomd neki

-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Sima S eddig Nero-val a rekordom de nagyon szoknom kell még a gameplayt. Normálon játszok

-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Epic nagyon a játék

-
Deck
titán
Na megkezdem..

-
sagem
addikt
Láttam én is köszi, de sajnos nem az igazi, csak belezoomol gyakorlatilag a játékba, aztán ezt a zoomolást a kameratávolítással próbálják egyensúlyba hozni, több-kevesebb sikerrel, pl. a HUD lemarad a képről...inkább várok egy hivatalos közleményre, hogy lesz e javítás vagy sem

Én nem próbáltam a demót, de páran azt írták, hogy a demoban volt 21:9-es támogatás, ha ez így van akkor gyanítom hogy lesz gyors patch a teljes játékhoz is..egyébként is gáz hogy 2019-ben egy AAA játéknál nekem kellene mokolni ilyenekkel

-
sagem
addikt
Nincs 21:9-es támogatása a játéknak, ez így eléggé gáz azoknak, akiknek ilyen monitora van
Annak fényében meg pláne érthetetlen, hogy a többi mostanában megjelent Capcom játéknál van támogatás (Re2, Monster Hunter) és ugyanazt az enginet használja a játék. Remélem patchelik hamarosan, mert addig nem játszok vele, baromira zavaró 
-
Deck
titán
Felkerült YouTubera az IGN jóvoltából magyarul a "Devil May Cry: Légy naprakész 7 perc alatt" videó.

-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Már a demoban is ezt éreztem

-
BoneDragon
veterán
Menuben van egy ossze foglalo sztori video az elozo reszekrol.
beprobalkoztam a japan hanggal, imadom a nyelvet, de nagyon fura. 
-
BoneDragon
veterán
Na mindjárt feltelepül, kezdődhet a móka.

-
james001
veterán
Én toltam éjjel egy jó 3-4 órát,és eszméletlenül k.va jó!
Ez az új V karakter érdekes,nehéz megtanulni vele igazán jól játszani,és ez baromira tetszik hogy egy ilyen különleges karaktert raktak bele. Nero a szokásos,az új Devil Breaker karjai kissé OP-k
De pörgős hangulatos az egész.
Sajna legközelebb csak vasárnap tudok újra nekiülni
-
Deck
titán
Annyira nyomja mindenki, hogy ide se írtok?

-
l.skywalker
titán
10 nagy felbontású háttérkép igazi rajongóknak

-
PeTeR_33
tag
Srácok!
Aki VGA mellé kapta a játékot annak steamen mikor aktíválódik??
8.án. 00.01perckor?Vagy 8.án a nap folyamán.??
Az Amdrewards.com on a kupon borító alatt annyit ír,hogy Your key will be assigned as soon as it is available.
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
YouTube-ra se mehetek fel ne, hogy spoilerbe fussak majd.. Twichet is elkell kerülni mert csak elrontja a saját élményed

-
BoneDragon
veterán
Twitchen már nyomatják, alig birok ki, hogy ne nézzem.

-
Deck
titán
Megvannak a DMC játékok de még eggyel sem játszottam igazán. Az 5. demóját végig nyomtam aztán ennyi. Ott kapott el ez a "ez kell nekem basszus" érzés. Lehet normál lesz akkor aztán mindig egyel feljebb lépek vagy a hard, még éjfélig eldöntöm
Ez amúgy akkor 5 végigjátszás lenne szóval minimum 75 óra.. 
Amúgy pont ez érdekelt, hogy hogyis vannak itt a nehézségek, köszi a segítségért
-
james001
veterán
Nem tudom itt hogy lesz,de gondolom itt is meg kell nyitni a nehezebb fokozatokat,mert a DMC4 esetében úgy volt hogy csak 3 fokozat volt először elérhető,és mindig ahogy legyűrted a nehezebb fokozatokat úgy nyílt meg a következő.
Human a legkönnyebb,Easy fokozat.
Devil Hunter a normál,Medium.
Son of Sparda a nehéz,Hard.
És ezek után jönnek a legnehezebb fokozatok,a Dante Must Die,ami ugye egy "Very Hard" fokozat,majd jön a Heaven or Hell,ahol mindenki egy ütésre meghal,még te is,és ugye van a Hell and Hell,ahol mindenki normál életerővel van,te viszont meghalsz egy ütésre.
DMC4-ben volt egy Legendary Dark Knight fokozat is,ahol random spawn-olt be ellenfeleket,volt hogy már az elején olyan erős szörnyeket dobott be neked amik egyébként csak a végén jelennének meg. Itt nem tudom lesz-e hasonló bónusz fokozat vajon...Ha érzed magadban az erőt kezdd el Son of Sparda-n,de szerintem inkább "gyakorold be" magad Devil Hunter-en,és utána ha már jobban ismered a játékot akkor menj a nehezebb utakra

-
Deck
titán
Tudja valaki, hogy a nehézség hogy szokott lenni? Egyből elérhető mind? Vagy van amelyik csak 2. végigjátszásra? Azt se tudom akkor melyikkel kezdjem. A normál melyik? Mert, az felett akarok neki állni

-
Theory66
aktív tag
Várós, a 4. részt cafatosra játszottuk haverral minden fokozaton, de sajnos gazdasági megfontolásból várnom kell a vásárlással

-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nagyobb nehézség aztán lesz több is..
-
BoneDragon
veterán
Azt irják kb ~15 óra a sztori.
-
Jelen, de valszeg csak jövő hétvégén lesz időm nekiállni, addig kerülöm majd a spoilereket

-
james001
veterán
Alap DMC kedvenc nálam: Devil May Cry 3 - Devils Never Cry
Második helyezett: Devil May Cry 3 - Divine Hate (Dante's 2nd Battle Theme)
Plusz szeretem a DMC4 "alapzenéjét" is: Devil May Cry 4 - Shall Never SurrenderA Devil Trigger is ütős,de ez a feldolgozás jobban tetszik mint az eredeti: [link] Metálarc vagyok,szóval érthető
-
Deck
titán
Amúgy kinek mi a kedvenc DMC zenéje? Én nem tudom megunni a Devil Trigger számot

-
Deck
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hárman még jobb.

-
BoneDragon
veterán
Hazaérek és +1.

-
Deck
titán
Mennyien vagyunk?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Devil May Cry 5
Közel 10 évvel a széria 4. része után végre visszatér az eredeti Devil May Cry sorozat, amelyben a 4. részből megismert Nero mellett ismét feltűnik Dante és néhány régi ismerős, de olyan új harcosokkal is megismerkedhetünk mint a titokzatos V.
Megjelenés: 2019. Március 8.
Célplatformok: PC, Xbox One, PlayStation 4
Értékelések:
USgamer – 4.5/5
Gamespot – 9/10
IGN – 9.5/10
GamesBeat – 70/100
Press Start – 9/10
Telegraph – 5/5
Game Informer – 8.5/10
GamesRadar+ – 4.5/5
VideoGamer – 9/10
PCGamesN – 8/10
PC Gamer – 90/100
CGMagazine – 6/10
Hobby Consolas – 93/100
Gameblog – 8/10
Easy Allies – 9/10Beszerzési helyek:
Steam
Xbox Live
PlayStation StoreA játék multiplatform, így a topik a PC-s részlegen lett létrehozva, de ugyanúgy beszélgethetnek itt a konzolos változat vásárlói is.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PLC programozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dante-val próbáltam még csak. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért remélem lesz folytatás, mert a befejezés eléggé olyan volt...
Vagy főzök egy liter kávét és alszok máskor 
Rég nem tudott igy feltüzelni játék, már egy ideje azt érzem totál kiégtem, erre tessék. 

Igen,meg lehet ölni,csak kissé sokáig tart még NG+ esetében is
![[link] [link]](https://compass-ssl.xbox.com/assets/89/c6/89c6dac3-edb7-48f4-934b-3c340a326698.jpg?n=78092085_GLP-Page-Hero-1084_1920x835_02.jpg)