- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Én is a végére értem, az eddigi PS pályafutásom alatt ez a legjobb game amivel játszottam. Már baromi untam a grindelős játékokat meg társaikat. GoW? Last of Us? Póki? Na ne röhögtessük egymást.
Ez egy igazi adrenalin bomba egész végig, jó sztorival, grafikával és brutálisan jó gameplayel, zenék meg ahw...
Tényleg le a kalappal a Capcom előtt, amit mostanában csinálnak 10/10.SPOIILEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vége mekkora epic már, Nero igazi badass. Mikor átváltozik: "Fuck you"
Az elején nem is sejtettem, hogy Vergil az, pedig elég egyértelmű volt igy visszagondolva. Viszont ami Nero-t illeti, őt egyáltalán nem is gondoltam volna, pedig aki jobban vágja a sztorit, szerintem neki is egyértelmű, hogy kicsoda is valójában.
Jöhet a kövi rész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- EAFC 26
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez egy igazi adrenalin bomba egész végig, jó sztorival, grafikával és brutálisan jó gameplayel, zenék meg ahw...