Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Nemjó...
Én alapvetően FPS-fan vagyok, aztán kezembe került a fenti három játék. Így ezek hatalmas erővel bírnak, az általad említett világok nem tudnak megfogni, mert nem én vagyok az első személyben...
De most már GOTY tulaj lettem Fallout 3 terén, 10 méter után 5 új küldetés, nagyon baba! De a DeusEx a király, mert a cyber-punk világ amúgy is ütős, már 3szor végig toltam, most jön a negyedik
, a történet még inkább, a feljavított grafika orbitális, és a végszó: igen, az ilyen gammákat magyarul szeretem, hogy minden apró részlet világos legyen. (különben meg olaszul tanulok, angol tudásom eléggé kopottas...
)daa-raa:ááááááá, megszórom magyar ékezetes betűkkel!!

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Robot fűnyírók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én alapvetően FPS-fan vagyok, aztán kezembe került a fenti három játék. Így ezek hatalmas erővel bírnak, az általad említett világok nem tudnak megfogni, mert nem én vagyok az első személyben...
De most már GOTY tulaj lettem Fallout 3 terén, 10 méter után 5 új küldetés, nagyon baba! De a DeusEx a király, mert a cyber-punk világ amúgy is ütős, már 3szor végig toltam, most jön a negyedik
, a történet még inkább, a feljavított grafika orbitális, és a végszó: igen, az ilyen gammákat magyarul szeretem, hogy minden apró részlet világos legyen. (különben meg olaszul tanulok, angol tudásom eléggé kopottas...
)