- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
-
labuwx
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Most viszont olyan gondom van, hogy nem hajlandó a TImage legalsó ill a jobbszélső sorába vonalat húzni, sőt van ilyen parancs akkor a többi vonal mind "szürke" lesz.
489x489-es TImage -
labuwx
tag
Valaki legyen szíves segíteni a grafikában. Szeretnék írni egy REVERSI játékot, ahoz kellene egy 8x8-s táblázat a táblázat minden rublikájában lenne egy korong(piros, kék, rejtett)
és minden korongnak lenne egy event-je.
Sajnos a grafikát egyáltalán nem ismerem. Nekem elég az is ha belinkeltek egy részletes magyar leírást(sajnos én ilyet nem találtam). -
labuwx
tag
Sziasztok!
Mióta frissítettem a 2009-es Delphi-t Up4-re ezt a hibaüzenetet kapom indításkor:
"acces violation at address 5000CC82 in module 'rtl120.bpl'. Write of address 2067B5D4"
Hiába kattintok az OK-re nem csinál semmit, ha X-et nyomok az üzi ablakán akkor újból előugrik. -
labuwx
tag
Még az érdekelne, hogy több ezer számjegyű egész számok kezelése megoldható-e?
-
labuwx
tag
duplapost...
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet egy számot egész kitevős hatványára emelni? -
labuwx
tag
Sziasztok!
Valaki fel tudná tölteni a szűz 2009-es delphi bin/bds.exe-jét?
Előre is köszönöm. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű Lazarus-os kérdésem lenne. Van egy formon 3 elem: egy gomb, egy egyszerű szövegbeviteli mező és es box ahova kiírja a bevitt szöveget ha megnyomjuk a gombot. A gombnyomás művelete így néz ki:procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
ListBox1.Items.AddStrings(Edit1);
end;Ezzel az a gond, hogy az Edit1 nem TString típusú(az AddStringnek az kell), ez idáig nem olyan nagy dolog, csak nem tudom, hogy mivel kellene bővítenem a kódot, hogy működjön.
(Az infó tanárom a maga delphi 7-es tudásával egyből írt egy ilyen programot lazarusban, de sajnos nem emlékszem a kódra)
A segítséget előre is köszönöm. -
labuwx
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1704 üzenetére
Egyik ismerősöm már ismerte a "hibát": a regionális beállításokat át kell állítani angolra és csak utánna megy rendesen a telepítés. A telepítés után kér egy kódot és egy logint, beírom azt amit e-mailban kaptam(trial), de először azt mondja, hogy hibás, utánna megint ütök egy entert, akkor nem látja hibásnak viszont azt mondja, hogy olyan kódot írjak be ami még nem volt regisztrálva.(ezt már 3db kóddal eljátszotta).
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért áll meg a delphi 2009 telepítője? Az install Aware kétszer végig megy, az ablak eltűnik és nem csinál semmit. Az a hiba jelentkezik: xp(sp3, sp2), win7(x64), vista(sp1,x64,x86), a többinél meg még nem próbáltam.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest