- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashback #1871 üzenetére
Ja, Én úgy vettem ki, hogy az a gondod, hogy form-on kívül vagy belül kattintottak, bocsesz.
procedure TForm1.FormMouseDown(Sender: TObject;
Button: TMouseButton; Shift: TShiftState;
X, Y: Integer) ;
begin
case Button of
mbLeft:
begin
end;
mbRight:
begin
end;
end;
end; -
-
-
yksz
aktív tag
válasz
Flashback #1302 üzenetére
stringben 1 karaktert? Nem igazaán értem a kérdésedet
de stringekben így hivatkozol az x. számú karakterre: a[x] ha ennek értéket akarsz adni, akkor a[x]:= stb. és így nem az egész stringet változtatod, csak azt a karaktert, de arra vigyázz h karakterként is dolgozz vele!
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
válasz
Flashback #1009 üzenetére
nekem is van egy scriptem az aláírásra, firefoxban van berakva a könyvjelzőeszköztárhoz:
javascript:uziin.uzenet.value = (uziin.uzenet.value +''Üdv&Oi!'' ); uziin.uzenet.focus();
szerintem szalmánál is valami ilyesmi lehet... hacsak nem még álmában is ''Szerettettel: Szalma feliratot gépel''. -
btotyi
tag
válasz
Flashback #1004 üzenetére
Úgy hogy lekezeli a hibát !
Egyébként
try
.
.
.
valami tevékenység
except
on e:edbenginerrror do
begin // adatbázismotor hibák lekezelése
end
on e:????exception // más exception osztályok kezelése
on e:exception do
begin // minden ''maradék'' hiba lekezelése
end
end
IDE-ből való futtatáskor a delphi minden hibát elkap és megjelenít ha be van kapcsolva a debugger options - Language exceptions fülön Stop on Delphi exceptions checkbox!!!!
[Szerkesztve] -
-
BatemanX
tag
válasz
Flashback #501 üzenetére
Megvannak azok a komponensek, csak nincsennek kirakva a komponenspalettára (nem tudom miért). A lehetőségeid a következők:
A usesben elhelyezed a ScktComp, Sockets, Winsock unitokat és utána már használhatod a TServerSocket és TClientSocket objektumokat, persze ekkor kódból kell létrehozni őket. A másik lehetőség, hogy vmelyik package-ben el kell helyezni az ScktComp unitot (sajna nem emlékszem melyikben), ezután az internet palettán megjelennek a komponensek. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged