- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
lao ce nyomdokain továbbgondolkodva talán nem is véletlen, hogy ''fanatikus tag'' a státuszod ;) A kitartásod és az erőfeszítésed tényleg csodálatraméltó. És ezt nem úgy értem, hogy ''jól van pistike, nincs is kockafejed'', hanem komolyan.
Szerintem ha a unit-ok tetejénél kommentekben megjelölöd a forrást, az teljesen OK. Azért értsd meg nagyjából, hogy mit csinálnak, mert szerintem erre is rákérdezhetnek.
A HelpScribble-t nem ismerem sajnos. Talán lao ce igen ;)
Amúgy milyen helpet csinálsz? .hlp lesz a kiterjesztése vagy .chm? A .chm súgók modernebbek és megírhatod sima HTML-ben, képekkel, mindennel, aztán egy ingyenes fordító csinál belőle .chm-et. Egyetlen hátránya, hogy Delphiből nehéz kontextusfüggő súgóvá gyúrni, tehát hogy pl. legyen egy kis kérdőjel az ablakok címsorának jobb oldalán és a program minden gombhoz, kezelőszervhez külön súgótémát mutasson a kérdőjel megnyomása után. Ha csak sima súgó kell, ami pl. F1-re megjelenik egy külön ablakban, akkor ajánlom ezt a HTML-es technikát, elég hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest